Mamici si Gravidute Italia (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema86 spune:

Buna fetelor,
Va multumesc pentru urarile de bun venit, sunteti toate niste dragute , imi face mare placere sa citesc si sa scriu aici.
Eu sunt la munci...e cam naspa ca ploua s nu prea e lume, dar asta e...maine o sa fie soare.

Un weekend placut si linistit sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

CIAO!
Costy,dar de ce vrei sa ii dai lapte de centrale?al meu de la 7 luni a beut lapte de vaca si sincer nu a pus pe el cum trebuie,are 15 kg la aproape 5 ani.bine,al meu nu e mancacios si nici mancarea nu o diversifica,adica mananca ceea ce ii place ,restul doar gusta!mie imi pare rau ca i-am dat lapte de vaca...cu suzeta am terminat-o in 3 zile,am zis ca am pierdut-o ,el oricum seara nu se mai trezea pt lapte,dar suzeta daca o pierdea din gura trebuia sa apind becul sa o caut!!Asta pe la 1 an jumate,iar panolino,fr repede am scapat de el,la inceputul verii am inceput iar deja toamna nu mai aveam probleme.pisu mai facea dar caca niciodata.Bafta!
Nafi,nici eu nu sunt cu virusul atotstiutoare,dar stiu ca pt diaree e bun ceaiul de MENTA!Entreogermina e buna pt tranzitul intestinal,vezi sa nu aibe si rosu in gat...sanatate!
Ema,bucuroasa de cunostiinta.in ce zona a italiei esti?Lucrezi?Iti doresti un bebe?
Apropo,am vazuto pe pisselino ca noua viitoare mamica pe un topic,acum scria ca e in germania.
O seara faina va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema86 spune:

Nelia, scuze ca nu m-am prezentat si aici, am scris numai la Diaspora. Locuiesc la Venezia, sunt de 2 ani aici, dar de prin 2006 am tot venit prin It in timpul vacantelor, momentan lucrez intr-un magazin cu masti de carnaval. Am sot roman, suntem cununati civil din 2011 si anul asta in august facem si cununia religioasa si dupa....speram bebe. Imi fac temele tot citind pe aici, in speranta de a fi cat mai pregatita ...am ceva emotii in legatura cu nasterea, pentru ca nu sunt rezistenta la durere, dar....sunt optimista.
O seara buna tuturor!
Imi pare tare bine ca unchiul lui Costy e mai bine! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Ce zi frumoasa azi , cu soare!

Ema sper ca astazi ti-au mers bine vanzarile! cel putin timpul frumos imbie lumea la plimbare! Eu la Venetia am fost de cateva ori si mi-a placut foarte mult dar sa locuiesc acolo mai ales cand esti cu apa pana la genunchi nu cred ca m-as putea obisnui.
Bafta cu planurile de a avea un bebe! Nu te preocupa pentru durere caci aceea in secunda doi e uitata. Important e sa ai parte de un bebe sanatos , o sarcina fara probleme.

NeliaCris - diaree nu a avut Ricky ci doar crampe. in schimb ai brodit-o cu gatul!

Aseara, vazand ca se tot vaiata de burta si mi se parea ca e mai umflat in dreapta m-am gandit sa nu fie Doamne fereste vreo apendicita, desi stiu ca la o varsta asa mica e rar! am sunat la guardia medica si ne-au zis sa mergem cu el in abulatoriu intr-o clinica aproape de casa. am fost si era doar un alt copilas la consult asa ca am intrat f repede.

Rezultatul a fost de rosu in gat iar crampele de la o chetosa ( acetona) chestie de care nu mai auzisem dar m-am lamurit cautand pe net. asa ca acum luam antibiotic la 12 ore si ptr crampe ne-a recomandat un pic de coca cola ( ptr continutul mare in zahar). Fiind seara insa am evitat sa-i dau cola. i-am dat niste ceai de piersica din acela de la Santanna...suficient de dulce si acela.

Aseara avea 39.2 febra dar azi nu a mai avut. probabil am luat infectia din pripa. sa speram ca-si revine repede.

Costyhunny ma bucur ptr optimismul unchiului tau. daca e ok cu moralul e ff important ptr recuperarea lui! Lui Riccardo i-am dat lapte praf de la 1 an la 2 , apoi am trecut la cel de vaca.

Desigur ca cel de vaca nu are toate adaosurile unui lapte praf...Si Riccardo s-a mai subtiat dupa ce am trecut la cel de vaca dar eu am fost bucuroasa ptr ca el care e un mancau...la 1 an era deja cat unul de doi si la doi cat unul de trei. asa ca trecand la lapte normal de vaca a intrat intr-un ritm de crestere natural nu fortat de toate chestiile bagate in laptele praf. Laptele praf l-as recomada ptr copii fara apetit care fac nazuri la mancare si ptr care laptele praf e o sursa importanta de vitamine si minerale.

Riccardo insa papa de toate inclusiv legume, fructe si deci e ok si cu un lapte normal de vacuta. acum nici pe asta nu-l mai bea. prefera iaurturile.

Ah..cand am trecut pe lapte de vaca , pediatra ne-a recomandat sa ii dam lapte cu grasime 3% si ca ptr cateva luni sa adaugam si un pic de apa in lapte pana se obisnuieste stomacul.

O duminica placuta in continuare!

Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio

Un vot va rog! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!

Noi am avut un week-end mai aglomerat si nu am mai reusit sa mai intru deloc.
Ieri a fost si carnavalul si am fost mai mult pe afara desi a fost cam urat si frig...am "omorat" virusii(sau am facut rost de altii)

Costy...ma bucur sa aud ca unchiul tau e mai bine,sa dea D-zeu sa treaca cat mai repede de problemele acestea.
Felicitari pt scoaterea lapticului.Nu stiu de ce ...dar eu dupa ce am incheiat alaptatul la amandoi,nu le-am dat lapte niciodata noaptea,doar apa daca se trezeau,poate doar spre dimineata cateodata daca vedeam ca nu mai adormeau.
Eu Giuliei i-am dat lapte de crestere pana la 2 ani,ca nu s-a diversificat deloc bine si abia dupa intarcare a inceput si ea cu solidele(la 1 an) si am considereat ca are nevoie de un ajutor de vitamine.Pe Sebi l-am intarcat la 1 an si 2 luni si l-am trecut direct pe lapte fresco parz.scremato...ca era mai mancacios.
Pediatra ce ti-a recomandat???

Costy ...dar tu l-ai inscris la asilo nido si ti-au spus ei ca nu e voie cu pampers???E ciudat ca e totusi " cresa" nu gradinita?
Al meu va merge direct la "scoala materna"( desi nu are varsta) si acolo intr-adevar sunt fara pampers!!!

Ioana ...gata ,a inceput Giulia gradinita?
Multumesc pt cuvintele frumoase!!!

Nafi sanatate lui Riccardo!!! Daca n-a fost una,a fost alta!!!

Sambata seara si Giulia mea s-a vaitat de burtica si pe la 22 am bagat-o in pat ca asa mi-a cerut( ea nu-i e somn niciodata),mi s-a parut ciudat...la 12 noaptea a vomitat tot patul.Probabil a facut vreo indigestie,desi nu a mancat nimic deosebit....a doua zi nu a mai avut nimic.

Apropo de pampers....de vreo saptamana-doua am inceput sa ma lupt cu Sebi ca nu mai vrea sa stea cu pampersul,eu il puneam,el il scoatea...asa ca de vineri nu am mai avut incotro si i l-am scos de tot(mai putin la somn si afara).Culmea e ca face la olita fara prea multe probleme si pipi si caca.M-a cam scos din regulile mele ca eu vroiam sa astept vara sa il scot si afara fara pampers,acum mi se pare frig si in casa sa-l tin fara.S-a mai scapat si pe el dar nu-i place sa fie ud si vad ca imediat cum simte ca vine pipi...fuge repede la olita.
Am baiat mare!!!

Ema ...stai linistita ca pana la nastere treci prin 1001 de emotii care iti dau puterea sa treci peste orice durere.Eu mereu spun ca durerea unei nasteri e subiectiva,depinde de cum infrunta fiecare experienta,e dureroasa( asta nu se discuta) dar trece si aduce cu ea tot ce e mai frumos pe lumea asta....bebele!!!
Cum stai cu planurile de nunta???? Cate eemotii si acolo!!!

Sebi inca doarme...avusesem in plan sa fac ceva de mancare dar cand l-am adormit pe Sebi am atipit si eu si mi-au trecut toate elanurile de treaba.
La 3 jumatate trebuie sa o iau pe Giulia de la gradinita.

Kemsy...cum mai sunteti?? Presupun ca esti bagata in examene!!!

Danangie...totul bine???Baietii ce iti fac?

Gata...am facut ditamai raportul!!!

Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

am venit si eu la raport
Georgy-ce comica esti cu ditai raportul
te si eu cu drag
tare-mi place semnatura ta cu datele de nastere ai copiilor
da cum ai facut ti-ai facut calule sa vina si Sebi in aceeasi luna si aproape in aceeasi zi?
tot am vrut sa te intreb dar uitam
a mea inca e mica nu le are ea cu lunile da i ciuda cina e ziua mea ca e inaintea ei,ce ciuda ii era si pe tort si cadou si flori
tre sa vina sotul cu 2 buchete de flori cind se intimpla sa-mi aduca flori
ce figura e Sebi cu pampesrul,ti-a dat planul peste cap
bine ca a fost ceva trecator la Giulia
Nafi-sanatate lui Ricky voinicu,sa se faca bine repede scumpul de el
ce dulce e,mi-l imaginez cum a zis ca il male è andato a casa sua ...saracutul
Costy-aici fiecare pediatru are regula lui
la a mea de la 8 luni-1 an a trecut-o pe laptic de la cetrale
bina ca si minca bine n-am avut probleme
Ema-daca iti face placere sa fii printre noi atunci accomodati
ne bucuram si speram sa iti putem fii de ajutor daca vei avea nevoie
ti-a zis bine Georgy despre nastere asa ca nu ne gindi ,o sa vezi cu timpul dupa ce vei naste nici nu o sa-ti vina sa crezi cum uiti,zboara timpul si parca nu ai trecut tu prin toate alea
acum ocupati gindurile cu nunta ca apoi ne ocupam noi de tine pe cind o sa nasti o sa fim aici cu sfaturio,incurajari si galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

la noi toate bune dupa atita lipsa de la gradi a inceput incintata f mult ii place ...acum o sa vedem la scoala cum se va acomoda
si de gradi zicea ca la inceput ii era rusine
revin devo scapare ... a dopo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_mi spune:

Eiiii putin mai mult ocupata si eu....
Voi vad ca esteti mai active :)
Sper sa devin si eu maine am zi grea de trebi

Va pupizez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!
Am citit si am uitat!Am vazut ca sunt/au fost copilasi bolnavi, le doresc multa sanatate!!

Eu invat, mai am unul si gata, daca il iau dorm 3 zile sau dau bairam...asa de satula sunt!
Eu nu ma vad plecand din It prea curand, imi place aici, m-am adaptat destul de bine, mi-am facut prieteni/cunostinte...In Ro cred ca mi-ar fi f greu, nu neaparat financiar cat...social. Nu as mai suporta badarania, lipsa de bun simt, spaga, etc. Cand merg in vacanta in Ro, vara, la un moment dat abia astept sa ma intorc aici.
Loris al meu e binisor, mai tuseste din cand in cand. Imi pusesem sperante sa invat zilele astea dar va sta acasa pentru Carnaval. Dupa ce termin ex vreau sa ma ocup putin de L, sa il mai scot la parcuri de joaca, cinema, etc...L-am neglijat complet perioada asta...
Vorbeati de lapte:eu am alaptat pana la 1,4 ani, apoi i-am dat lapte de crestere pana la 2 ani si dupa l-am trecut pe lapte de vaca proaspat integral.Nu e un mancacios, laptele ma salveaza (sau ma ucide ), bea si noaptea. Inca nu am scos pampersul la somn, sper sa ma ocup si de asta cat de curand
Cam atat despre noi.
Seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

nafi, iti fac concurenta. La pagina 7 sunt si eu concurenta, pozele k1 si k2
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=6

Mergi la inceput