Mamici si Gravidute Italia (111)
Raspunsuri - Pagina 7
georgyiuly spune:
Neata si de la noi!!!
Zilele astea am stat mai mult pe afara,am profitat de misrosul de primavara si am "admirat" saldurile.
Giulia la gradinita,eu cu Sebi la plimbare.
Ioana sanatate Giuliei si sa veniti cu vesti bune de la pediatru si sa inceapa si ea gradinita ca stiu ca ei ii place.
Nelia bine ai revenit printre noi.E greu cu problemele legate de locurile de munca, e un mare stres din pacate in ziua de azi ca nu mai e singuranta unui loc de munca ,nici macar aici.
In pare rau sa aud ca tot in formatia de 3 sunteti.
Nafi ...am votat graviduta frumoasa.Imi place de tine ca stii exact ce vrei,gata cu maternitatea....vezi sa nu ai vreo surpiza pe viitor.Cred ca e foarte haios Ricki cum vorbeste,intr-adevar varsta asta e printre cele mai frumoase,inca mai au din inocenta varstei si in acelasi timp trec la o alta etapa a vietii!
Costy...mare petrecareti mai sunteti,bine ca tu ai si varsta si energia necesara sa dansezi toata noaptea..te cred cate mancau talpile!!!
Eu trebuie sa recunosc ca "la anii mei" prefer linistea unei seri cu o macare buna,un pahar de vin si compania unor prietene( nu prea multi)...la taclale.
Va pup..ma duc sa mananc ceva ca intre timp a adormit si Sebi si va citesc mai tarziu.
georgyiuly spune:
Tot eu!!!
Ema bine ai venit printre noi!
Am inceput sa citesc si subiectul de la Diaspora dar inca nu am apucat sa scriu( recunosc ca eu abia tin pasul cu un subiect,cu 2 ...mai vedem).Daca s-ar face un 2-in 1 mie personal mi-ar prinde bine!
Eu sunt din 2004-2005 aici(in etape)...am venit ca sotul meu (prietenul meu atunci) a vrut sa experimenteze strainatatea,asa ca am lasat si eu totul balta( munca buna,prieteni,familie) si mi-am urmat dragostea.Rau nu-mi pare ca daca ar fi fost sa avem o relatie la distanta cu siguranta nu am mai fi fost impreuna azi.
Deci...nu mi-a placut niciodata aici,nu m-am acomodat,nu am reusit sa socializez prea mult ca nu m-am regasit printre persoanele pe care le-am intalnit,munca nu mi-a adus satisfactii pt ca nici posibilitati prea multe nu sunt unde stau eu....sunt azi aici ca sotul meu are un contract bun de munca( inca) si ca pt mine este important sa fii langa cel pe care il iubesti,cel cu care ti-ai facut o familie.
Cred ca s-a ajuns in Italia la situatia in care fiecare incepe sa se gandeasca serios la viitor,ori Italia ori Romania,nu cred ca mai merge mult sa o lungesti intre cele 2 tari..pentru ca nu mai sunt posibilitati.
Noi ne-am hotarat sa ne intoarcem,sa dam copiii la scoala in Romania,sa "profitam" de faptul ca putem fi ajutati de parinti cu copii sau cu orice altceva le sta lor in putinta,de a incerca/risca sa facem ceva acasa.Mie personal imi lipseste familia,copiilor mei la fel...le lipseste dragostea bunicilor( care si ei sufera la randul lor).Daca nu incercam acum..atunci cand?
Pana la anul cand am vrea sa plecam se pot intampla multe,sanatosi sa fim!!!
Cam asta e parerea mea ,situatia mea si dorinta mea!!!
Pupici!!!
georgyiuly spune:
P.S: imi merge linkul de la semnatura Giulia si Sebastian poze cat de cat recente!
neliaCris spune:
Buna.
Georgy,zici bine ce zici.e fr important pentru copii sa inceapa scoala in ro,si probabil si mai usor.decat sa faca aici un an sau doi avand in vedere ca modul lor de a invata e total diferit fata de al nostru!
Mama mea e asistent maternal,are in grija copii de vreo 14 ani!si atunci mai eram si eu pe acasa si inca o sora care era cu un bebe mic si fara sot.Deci e cam satula de copii,plansete,suferintele altora...Asa ca nu m-as putea baza nici pe ea.E o fire linistita care a avut de tras mult in viata inca pe cand lucra la fabrica 3 schimburi si venea acasa si o astepta 3 fete,una mai mica decat alta..Probabil pt ea, ziua cand nu va mai avea un copil smiorcait prin casa va fii ziua in care a ajuns in rai.ha ha tragico-comedie!!!
Eu sunt tocmai invers,mi-ar place casa plina de copii,iar la batranete sa imi pot ajuta copiii si sa ne strangem toti la o masa mareeeee si sa ne bucuram impreuna de ceea ce am realizat!
Nafi,votat si eu pozicile.
costyhunny spune:
salutare fetelor!!!!
va dau si eu zeci de pt.toate zilele lipsa....
sa va dau noutatile...
referitor la unchiul meu(care a avut un accident de munca si a cazut de la etajul 3)(nu mai stiu daca am scris si aici intamplarea)el acuma este bine..este o minune ca mai traieste si isi revine incet incet...acuma este la stpital(si o sa stea ceva vreme)pt..coastele rupte...mainile si nas...
-vestile bune sunt ca nasul nu trebuie operat pt.moment ca se prind singure oasele si au zis medici ca nu trebuie operat doar in cazul in care mai tarziu ii va da probleme...
-coastele sunt mai problematice ca el stand in pat si nemiscandu-se vreo cateva zile bune...cand a inceput sa mearga a facut cateva miscari care au facut coastele sa se imflameze si are dureri de numa numa...si acu ii dau probleme si rinichii tot din cauza statului in pat...
-mainile trebuie operate amandoua...la mana dreapta este nevoie de tije metalice ca este rupta in 3-4 locuri printre care si incheietura..
-problema pt.care nu il poate opera deocamdata la maini este ca i-au descoperit un HEMATOM(sper sa nu gresesc)la cap de la o lovitura mai veche si tot ii fac diverse analize si RMN...TAC..sa vada ce e cu aceasta pb...ca el trebuie anesteziat total si le e frica sa faca complicatii...plus ca ii dau ceva pastile si pt.inima.....
eu va zic doar ce stiu de la mama ca ea vb.cu doctorii...
am fost si noi la spital chiar si a-2a zi dupa accident si arat fffffff rau (desfigurat)dar acu isi revine incet incet...vorbeste,mananca...e pus mereu pe glume(exact cum era el mereu)..
cam atat despre unchiul meu drag...
Noi am fost si am facut inscrierea pt.asilo din sept..si asteptam sa vedem daca reusim sa prindem un loc...
si eu sunt in cautarea unui loc de munca dar nu stiu cum o sa fac cu programul de la asilo..
o sa vedem..
in rest suntem bn sanatosi si frumosi
aaaaa uitasem sa va mai zic ca a am reusit sa-l fac pe edy sa renunte(desi nu asta era intentia mea eu vroiam sa il schimb doar) pe edy la laptele nocturn (cate 2biberoane pe noapte) sa va zic si cum am reusit
-m-am hotarat sa nu ii mai cumpar lapte PLASMON DAVID si sa il trec pe lapte proaspat de la CENTRALE am luat o sticla si i-am pus peste noapte in biberoane..el sa trezit ca de obicei i-am dat laptele si nu ia placut cerea alt biberon(crezand ca e cu lapte de-al lui)i l-am dat si pe celalalt,la fel nu i-a placut sa smiorcait putin si sa culcat la loc si tot asa...vreo 3 zile...si acu are 2 nopti decand nu sa trezit toata noaptea sa ceara nici lapte nici apa
-il mai las putin si o sa trecem si la SUZETA...si spre primavara trecem la PANOLINo(ca la asilo nu il primeste cu panolino)..
gata ca am scris un roman...va pupicesc pe toate si o sa mai raspund dupa ce reusesc sa citesc din urma...
yoanag spune:
Hello
Mi-mi -ce bine ca ai scapat de moderare
te asteptam live de acum
pune poze cu voi daca nu aici pe fb ca apoi le vedem noi ;)
Georgy-ce au crescut copiii tai
Giulia e o dulcica,i-a crescut parul,ea mai mult seamana cu Ionut iar tu ti-ai facut copie la indigo pe Sebi
aceeasi fizionomie aceeasi privire
sono fatti a stampo i bimbi
ce ma bucur ca v-am vazut
tu arati bine,neschimbata,tinara si frummoasa si tot slabaaa ai ramas.te invidiez ca eu ceva kg in plus am (zic eu il bennessere )
succes in planuri si sa iti realizezi toate asa cum iti doresti
Nelia-da tu ai mai fost pe acasa in concediu?
mai stim noi din ce pèovesteai cu pamint,constructii,ai avut multa bataie de cap
tu cind pui poze?
Nafi-Nafi stai attenta ca imi amintesc tot
cred ca e un scump Ricky
la noi in dialog au ramas citeva cuvinte care le zicea Giulia cind era mica de numai noi 3 stim ce inseamna ,cind le zice noi stim ce vrea
Costy-bafta cu inscrierea la gradi si cu munca
mai da-ne vesti despre unchiul tau
e bine ca incet se reface,sanatate si sa isi revina cit mai curind si cit mai bine
Danangie-unde esti draguto? nu mai intri deloc?
va salut merg sa ne pregatim ca peste o ora avemm app la pediatru
nafi spune:
Fetele! Aiuuto!
Ricky sa vaita de durere de burta de cand s-a trezit. din cate imi dau seama sunt un fel de crampe caci imi zice din cand in cand (mama ancora mal di pancia!) si se strange ca un ghem. a si vomitat un pic ..f putin dupa ce i-am dat o enterogermina. Ceaiul de musetel nu vrea sa-l bea...cald la burta nu vrea sa tina ... nu stiu ce sa mai incerc!
Aveti ceva idei?
Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio
Un vot va rog! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
yoanag spune:
Nafi-eu ce pot sa te sfatuiesc,urmareste-l vezi cum e
poate a prins vreun virus intestinal
nu ai numarul pediatrei sa suni?
da de reusesti sa suni
daca tot asa se simte mai bine du-te la pronto soccorso sau e tot mai rau
nu stiu ce sa iti spun sa-i dai
si eu am cerut ceva pt ca se lamenteaza de dureri de burta citeodata si mi-a dat gocce sa-i dau 20-30 de zile 5 gocce pe zi ,ea mai zice ca o doare burtica in jurul buricului,acum sa vedem dupa cura asta cu gocce daca mai are fastidio
te pup si ai grija de Ricky
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Nafi..cum mai e Ricki? Sfaturi nu am ca nu de dureri de burtica nu stiu ce medicament trebuie(daca trebuie).Giulia cand o doare burta in general e pt ca trebuie sa faca caca...sau e putin constipata.
Poate daca face caca se elibereaza si de ceva aer prin burtica si dispar crampele.
Daca vomita si face si diaree sigur va paste vreun virus intestinal si sunt sigura ca stii ce ai de facut!!!
Pupici...sa va faceti bine repede si sa nu fie nimic mai pacatos!!!
Trec la treburi,,poate intru mai tarziu mai pe larg!!!
Week-end placut!!!
nafi spune:
Buna fetelor!
Merci de raspunsuri!
Kk inca nu a facut, a facut in schimb febra (38. 2 in fund) si zicea ca ii este frig...batea campii cum ca vrea acasa asa ca i-am dat niste nurofen sirop dupa care s-a mai calmat si a tras un pui de somn de vreo 40 de minute. cand s-a trezit a cerut sa manance (i-am facut o supa de gaina dar nu a vurt asa ca a mancat niste tarallini). acum pare mai vioi un pic si zice ca " il male è anadato a casa sua" . sa speram ca asa o fi. cred ca a facut o indigestie ceva..ca la haplea cum e el! se va vedea....
Va doresc o dupa amiaza linistita!
Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio
Un vot va rog! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629