Mamici si Gravidute Italia (111)
Raspunsuri - Pagina 6
yoanag spune:
holas cicas cum saluta cineva pe aici apropo unde esti Mi-mi ca azi e miercuri ziceai ca pe luni fetelor..care luni ?
Nelia-bentornata
ma bucur sa aud ca sinteti bine,Cris e bine cu gradi si ii place asa mult
cu criza asta cam greu cu munca peste tot....
eu da m-as intoarce acasa,chiar avem de gind
eu de cind am venit aici eram cu ideile ca intr-o zi trag inapoi acasa iar sotul meu zici ca nu era de acolo,nu vroia sa auda,era mereu pe ideea ca aici ramine dar pina la urma cu anii ce au trecut si-a schimbat ideea,iar eu de ajung la batrineti ,de apuc pensia vreau sa stau acasa la mine linistita ca nu vreau sa imi rod unghiile ca nu-mi ajunge pensia de chirie pe aici cind stim bine ce preturi sint la chirii(depinde de zona stiu) aici la noi sint f mari chiriile si trag cu speranta ca oi ajunge sa stau si eu intr-o buna zi linistita fara rata la casa/rata la mobila/rata la masina/rate pt toate...
oricum mai stam aici nu ma grabesc nicaieri sa plec dar si eu m-am saturat de alergat ,mereu contra timp sa ne dam cu schimbul la copil,sa stam 2 ore seara impreuna si un pic in weekend,sa platesc chirie luna de luna si ani la rind
yoanag spune:
eu mai citeam pe la dispora fete care cereu sfaturi in legatura cu intoarcerea acasa
eu zic ca e ceva personal si nu se potriveste la toata lumea
ramine subiect de dezbatut mai cu calm si chiar ar fi frumos sa schimbai idei pe aceasta tema
o seara placuta,mai revin,adesso devo scapare
nafi spune:
Hei fetele ...inainte sa-l bag pe Ricky la somnic...va las un link cu rugamintea sa va votati ( daca va face placere)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8
Stiti ca eu ma bag in toate alea asa ca mi-am trimis 2 poze la concursul cu gravidutele de la odisee. pozele mele sunt la pagina 9 ( in caz ca nu merge linkul) nf1 si nf2. prima am facut-o cand eram in luna de miere ( garvi in aproape 5 luni) si a doua de ziua mea cu o luna inainte de a naste ( se vede lago di Garda in spate) .
Va multumesc anticipat!
ema86 spune:
Buna seara fetelor,
Nafi, am votat deja , eu nu am deocamdata cu ce sa particip...dar las' ca vine si vremea mea
Yoanag, noi vrem sa ramanem aici, in speranta ca vom reusi sa oferim copiilor nostri un mediu mai stabil, mai civilizat de trai. Si noi platim chirie, inca nu am reusit sa facem credit la casa, dar speram! E adevarat ca nu umbla cainii cu colaci in coada aici, e greu oriunde, cu atat mai greu e in Romania. Si aici sunt multe hibe, nu merge totul ca pe roate, dar oricum nu e ca in Ro.
Asa cum spuneai, decizia apartine fiecaruia, depinde de situatia in care te afli si sunt multe de spus. Important e sa iti definesti prioritatile, sa pui pe hartie avantajele si dezavantajele si mai apoi sa alegi.
O seara buna!
yoanag spune:
neata fete dragi
Ema-bine ai venit aici la subiect
dupa cum vezi aici sintem la peste 100 capitole,aici ne-am scris de la inceput si au fost perioade cind se schimba cite-un capitol/doua pe zi pe vremuri...apoi s-a rupt lantul...apoi s-a mai scirtait si s-a abandonat subiectul sau se scria putin
acum am inceput sa ne adunam din nou
despre tara,oras,loc de nastere sau fiecare ce obiective are in viata ne putem schimba pareri de ce nu ?
eu nu zic ca nu-mi place aici ca doar m-am obisnuit dupa atitia ani
fetita mea imi spune des ca sa mergem acolo per sempre ,ea la scoala si noi la lucru
ce stie ea cum e viata asta ....cum am zis sint planuri mult prea indepartate deocamdata dar sint luate in calcul
eu nu pot sa zic nimanui du-te acasa ,intoarce-te sau mai stiu eu ce
fiecare stie ce-si doreste si care e tiparul vietii care i se potriveste mai bine
acum nu-i nici de privit aiurea pe cine merge inapoi ca doar nu traiesc in jungla nici acolo,stiu depinde de posibilitati,de orase...de multe
eu sint din Cluj-Napoca ,sotul meu la fel,nascuti si crescuti in oras si ne place mult orasul nostru,mie imi placea si munca mea ce o faceam acolo,mi-a ramas in suflet si m-as intoarce sa lucrez tot acolo de ma mai tin puterile ,eu am venit aici ca a venit sotul meu si clar am venit si eu
aveam un servici bun,frumos si f bine platit,am lasat tot(servici,parinti,frati,prieteni) si am venit aici sa fim impreuna
m-am invatat si obisnuit aici
eee sint multe de povestiti,trebuie timp,calm ,rabdare ..un subiect delicat unic pt fiecare ca fiecare am avut exeprientele noastre bune/rele asa ca nu-i regula generala
yoanag spune:
Nafi-interesant cognome
votat
imi place poza aia pe plaja era de la donnamoderna vero? sau cum se numea revista ca nu mai stiu ?
Kemsy-allora come va? Loris e mai bine?
tu cu examenele ? ti-am scris pe careva pagina in urma despre casuta ,am uitat sa mai adaug www.rtm-jaluzele.ro/ro/28/rulouri_exterioare_cluj.html" target="_blank">asta
asta per primo si prizele si intrerupatoarele,apoi peretii si daca apucam baia daca nu la anul
Georgy-ai dus gogosica la gradi?
eu am tinut-o acasa sapt asta,maine dupamasa are vizita de control,daca e bine imi da certificatul di rientro pt gradi ,sa vedem ce zice maine pediatrul
oricum e multtt mai bine,urechea nu o mai doare deloc,tuseste mai putin si are o pofta de mincare ca cere tot timpul mincare
neliaCris spune:
Neata mai pe la amiaza!
Ce de copii bolnaviori!Cris trebuia sa faca operatia de indepartare a polipilor,si desi abea asteptam sa o faca,am renuntat.dupa ce am tot asteptat sa ne sune ,sa facem programarile,sa facem analizele,dupa toate astea,incepute in aprilie ,in septembrie a venit si ziua 0 si am renuntat!toata perioada aprilie -septembrie(spre sfarsit)nu a avut nici o raceala,nici tu nas infundat sau alte nebunii!!!Pai cum as putea eu sa aleg copilului o operatie care are sanse de recidiva peste 70% la copiii sub 6 ani?Adevarul e ca o tinem cam mult pe sprayuri cu cortizon dar antibiotic nu a mai luat din octombrie anul trecut si aprilie anul trecut dupa ce i-am facut tamponul faringian si din nasuc si i-a iesit streptococ...
Acum sunt acasa cu el,il simt cam infundat si ragusit deci ii dau niste homeopate si un paracetamol si la amiaza ne culcacim la caldura amandoi.
Ca sa nu ma lungesc...intoarcerea in ro o punem in calcul,dar nu in perioada urmatoare ...eu nu m-as intoarce neaparat pentru un ajutor din partea familiei,pentru ca nu sunt deschisa tacticilor familiei de a ajuta.Deci cu soacra avem aceeasi relatie de fapt una inexistenta asta dupa ce m-a dat afara din casa ei...deci...iar la ai mei la Sibiu nu.asta dupa cum bine stiti problemele legale,care parintii mei au refuzat sa imi treaca pamantul pe nume obligandu-ma intr-un fel sa ne construim in alta parte!!!
Gata,ies,dar mai revin,spor la munci!
Stefania ce mai face?Am vazuto pe brambu,pe dana, si restul dar de ea ce mai stim?
nafi spune:
Multumesc pentru voturi fetelor!
Era unica ocazie sa particip la un concurs cu poze de gravida caci alt bebe n-am de gand sa fac.
Yoanag ce memorie de elefant ai! eu si uitasem de donnamoderna!
NeliaCris - multa sanatate puiului. cred ca ai facut bine sa nu te grabesti cu scoaterea polipilor, mai ales ca a fost bine!
Eu zilele astea ma amuz teribil cu Riccardo. scoate niste perle...cred ca perioada asta e cea mai frumoasa , cand incepe sa vorbeasca si sa-si exprime parerea despre ceea ce vede!
Ma intorc la treaba ca mai am o groaza de treburi de facut ( ptr servici si ptr casa) si intr-o ora jumate trebuie sa ies sa-l iau pe Ricky de la asilo.
A dopo!
Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio
Un vot va rog! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_mi Neatza ?? |
Merci de cafea! hai ca ai trecut de pragul celor 10 mesaje
Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio
Un vot va rog! :-)
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629