Mamici si Gravidute Italia (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!! Nimeni prin zona???

In sfarsit cateva clipe de respiro si pentru mine,afara e frumos asa ca am reusit si eu azi sa o duc pe Giulia la gradinita dupa o lunga absenta.Sebi doarme..si eu net!

Nafi...am tras cu ochii pe site dar nu am vazut produsele,nu se deschide nici o ferestra care sa duca efectiv la vizualizarea produselor.Felicitari pentru proiectele tale lavorative!

Ioana tu ce faci...tot asa de dimineata muncesti???

Fetelor..cum reusiti cu munca si cu copii???Eu ma tot gandesc ca din sept.il dau si pe Sebi la gradinita si va trebui( din fericire) sa imi gasesc ceva de munca,dar tinand cont de programul copiilor...si nu prea vad optiuni de munca,mai ales ca nici nu prea se mai gaseste mare lucru.

La noi a inceput carnavalul duminica,mi s-a parut cam devreme fata de alti ani,i-am luat Giuliei rochita ca a fetitei din "Brave",mai am sa-i gasesti carlionti roscati de pus in par pentru la petrecerea de carnaval de la gradinita...ar sta Giulia toata ziua cu rochita daca ar fi dupa ea!

In rest..ce mai faceti,ce mai gatiti...ce mai combinati???

Va pup...ma asteapta o mancarica pe foc!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Hello fetelor :)
sinteti in zona?
Georgy-azi parca e o zi de primvara soare si frumos dupa ziua de ieri ca a plouat toata ziua
noi niente.....Giulia joi si vineri era mai bine mai vesela mai pe picioarele ei iar simbata s-a pus sa doarma de amiaz si a dormit putin s-a trezit ca o dor urechile asa ca niente de simbata cu sirop-antibiotic cu bronsita si otita asa ca niente scuola
sapt asta o tin acasa si tre' sa sun sa intreb de certifiocato di rientro pe luni ,de lipseste 5 zile cer certificat
tot asa lucrez de dimi devreme dar tot asa part-time ,nu am cum sa imi caut altceva pe linga asta ca nu am ce face cu fetita nici 5 minute si cind sint zile deastea ca-i bolnava ce fac cu ea? in vacanta ce fac cu ea? si tot asa....
cum a fost la gradi dupa atita pauza? ce zicea Giulia?
felicitari pt carnetul de conducere?
conduci singura? ti-ai facut curaj?
aveti de gind sa va intoarceti in tara de ziceai ca ai vrea sa o inscri la scoala in tara?

Mergi la inceput

Nafi-ce gagica de afaceri esti ;) super
tare-mi place detine
ti-ai lasat prenumele dupa seic? ca asa-mi suna mie
sa te refaci bine repede
servici usor sa te poti programa cu toate
stiu eu ca te descurci bine cu toate
inca astept poze cu voi,cind ai timp,net si chef pune citeva pooze

o zi buna fetelor

Mergi la inceput

Gata am venit si noi de la plimbarica,am luat-o pe Giulia de la scoala si am mai lungit drumul( de nevoie...ca nu am gasit parcare) ca tot e primavara afara!

Ioana..si mie tare mi se pare complicat sa gasesc un program de munca adaptat la nevoile copiilor si la programul lor de gradinita.

Sanatate multa Giuliei,sa se faca repede mititica! Si Sebi a plans vineri ca il doare urechea,i-am dat niste granule homeopate pt cateva zile si vad ca nu mai are nimic.

Cu condusul...e complicata treaba,conduc singura (de prin mai mi-am facut curaj)dar tot incordata sunt,fac mereu cam acelasi drum si m-am obisnuit,daca e vb sa plec din oras prefer sa conduca Ionut ca imi e frica. In plus in zona care stau eu nu prea gasesc parcare(stau pe corso principal,in zona pietii comunale...asa ca nici gand de parcari libere dimineata)...asa ca sunt nevoita sa las dimineata masina acasa si daca e vremea urata(ploaie) o tin si pe Giulia acasa.....asa ca degeaba am masina. Tin masina pt ca trag speranta sa-mi fie necesara din toamna cand vor merge amandoi la gradinita si sper sa-mi fie de folos cu munca si copii.

Legat de tara..da,ideea e sa plecam la anul,sa faca Giulia un an de gradinita in tara,inainte de a incepe scoala.Nu prea mai vedem rostul statului aici.Macar acasa avem un sprijin in parinti cu copii,aici daca nu ai cu cine sa-i lasi nici nu prea poti sa muncesti cine stie ce.Vom vedea..mai e pana atunci.

In rest..sanatosi sa fim!!!!

Cu contul pe picasa ....cum ramane??? Eu nu mai stiu nici adresa,nici parola!

Va pup..m-am intins cat o placinta!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Georgy-se pare ca am ramas noi doua la povesti :)
multu pt urari,ce sa-i faci e si sezonul asta cu vremea schimbatoare si se imbolnavesc repede copiii
si noi vrem sa ne intoarcem acasa dar nu putem asa repede
mai avem de stat pe aici
dar avem in plan,daca acolo aveti posibilitati,ajutor,casuta si aveti de gind sa va intoarceti atunci e bine ca te-ai gindit asa
avem in plan si ne dorim toti 3 sa mergem dar mai avem strada de facut si nu-mi fac planul ,vedem noi cum o sa fie
nasol cu parcarile...
ce masina ai mare sau micuta?
eu tot una mica as vrea daca e sa am masina mea personala ,mi-ar placea un smart sau w lupo deastea mici si usor de parcat
acum avem un station wagon golf asa ca numai mica nu e si o conduc zi de zi,m-am obisnuit cu ea dar sincer caut parcari simple de facut ca alea laterale cu masina asta cind ma uit in spate nu se mai termina si evit cit pot numai daca e musai parchez asa altfel caut alte solutii :)
eu prima data cind am mers singura ,ca am vrut sa prind curaj :) pina am ajuns unde aveam de mers zici c-am facut un dus :) eram leoarca la spate apooi mai putin si tot asa
nici eu nu vroiam la inceput sa merg distante mari sau strazi necunoscute dar m-am invatat cu timpul
eu mi-am lau permisul in 2006 (era ultima scuza pt bebe ziceam ca sa imi iau si carnetul ca apoi cam greu cu copil mic sa fa scoala si iarasi povestea n-ai cu cine sa-l lasi 5 minute ) asa ca am luat carnetul in 2006 iunie si in sept am ramas gravida(asa am vrut si mi-a si iesit )

Mergi la inceput

Poate mai vin totusi si alte la povesti,sa nu monopolizam doar noi discutiile!!!

Masina mea e Fiat Punto...mai cu multi ani,fara aer conditionat si mai ales fara servosterzo(dar e a mea si e buna si asa),e normala zic eu,mi-a ramas"mostenire" de la sot,ca el si-a luat o Dacia Duster.Initial trebuia sa o vindem,dar cum ma descurcam greu cu copii,a trebuit sa fac scoala si...asa am hotarat sa o pastram...de nevoie.
Si eu prefer parcarile simple,daca am loc suficient parchez lateral,imi ia 3 ceasuri..dar pana la urma reusesc....vorba Giuliei " mami ai terminat acum"????.Pe mine inca ma mai trec toate transpiratiile in anumite situatii.
Problema mea sunt plecarile de pe loc in urcarisiorasul meu are niste pante..dar practica e toata treaba!!!
Oricum ma bucur ca am reusit sa fac lucrul asta,ca eu nu am fost atrasa niciodata de soferit.

Am "aggiornat" albumul de la semnatura,pana descoperim albumul comun,...Ioana pe Facebook...inca nu existi?

Gata..pupici,cam atat pentru azi!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Georgy-mie mi-ar face placere sa mai apara fete dar daca nu-s ne conversam noi no problem :))))
si asa mi-au lipsit posturile tale ca nu ai scris de mult nici tu
eu sa iti spun sincer pe mine m-a facut Dana sa incep sa rescriu,a scris un mesaj atit de cald si plin de emotii ,are ea stilul ei de transpare in scris emotiile ei) si de la mesajul ei mi-a venit sa scriu din nou,
mult nu am scris un an cred ca niciun mesaj n-am mai postat
pe FB nu am cont nu mi-am facut si nu stiu daca imi fac ,pina acum nu am vrut deloc sa-mi fac si inca nu ma atrage
mai intru ,mai vad poze de la veri,frati,cunostinte dar pe pagina sotului ,ca el nu prea intra,mai intru eu mai adaug pe cineva in lista dar eu nu am pagina
Ce simpatica e gogosica ta
nu intra pagina cu pozele la semnatura,zice pagina non trovata,incearca sa o pui din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetele!

Va invit la o !

Georgyiuly Yoanag

Inca nu mi-am revenit complet dupa ziua de luni cand am fost la curs la Milano! Trebuie sa admit ca avea dreptate directorul cand mi-a zis ca nu as fi facut fata sa merg sa lucrez in biroul din Milano. Eu faceam pe viteaza...dar e o nebunie. cred ca dupa o luna nici nu mai stiam cum ma cheama!

De la 4 am nu am mai putut dormi , la 5 am am inceput sa ma pregatesc, la 6 am ieseam din casa, la 6.45 trenul , la 8.30 Milano Centrale, am luat metroul, am coborat la Monte Napoleone si la 9 eram in birou. Curs intens...apoi 13-14 pranz, 14-16 curs , 16 - 17.30 sedinta organizativa cu sefu' , la 17.45 taxi, gara, la 18.35 trenul care a ajuns la Verona cu 20 min. intarziere. la 20.25 eram in parcarea din fata garii unde a trebuit sa dezapezesc masina...si la 21 eram acasa! Sa fac chestia asta toate zilele ar fi fost sinucidere curata plus ca Riccardo nici nu ma mai recunostea!

Georgyiuly - sa stii ca eu am fost norocoasa sa gasesc de lucru de acasa. E solutia ideala ptr mame! unica problema e ca trebuie sa ma organizez f bine ptr cele 2-3-4 zile pe luna cand trebuie sa merg in Romania. marito trebuie sa-si ia zile libere caci alta solutie nu avem .
Deci cam asta ar trebui sa cauti...ceva ce se poate face de acasa, te organizezi tu cum vrei, cand vrei...

Site-ul de la LR e mai mult gen carte de vizita , pentru a vedea produsele trebuie sa intri pe site-ul companiei , mi se pare ca este un link pe undeva. asta e forma base , mai tarziu probabil va fi disponibila si o varianta mai complexa de site , cu posibilitate sa comanzi produsele direct de pe site-ul meu. dar cred ca acela ma va costa ceva mai mult. oricum e si asta un inceput! Acum impreuna cu alte 2 fete care lucreaza ptr LR am inchiriat o sala in centrul Veronei, contactat make-up artist profesioniste si pe 14 februarie de la 18 facem machiaje cu produsele LR ptr fetele care ies la cina cu iubitii ca sa fie top! Sper sa iasa bine.

Yoanag- da mai, am ramas cu numele seicului Mie mi-a placut dintotdeauna cum suna si apoi era complicat sa revin la cel de fata si ptr partea birocratica de la servici , cand lucram in Bucuresti..toti ma stiau cu numele asta...seicul a fost deacord sa-l pastrez asa ca..de ce nu?

Si aici la mine e vremea urata, abia astept sa vina primavara! Ieri am fost sa-i cumpar lui musiu mutande caci de cum vine vremea un pic mai calda trec la atac sa elimin si pannolino caci am ramas codasi la capitolul asta!

Ma intorc la munca caci acusica se face ora 16 si trebuie sa merg sa-l iau pe Ricky de la asilo.

V-am pupacit si va doresc o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ah..ca uitasem!

Mi_mi- felicitari ptr bebe care e pe drum! Sa ai o sarcina usoara!

Kemsy- cum merge cu examenele? cate mai ai? Ma intrebai parca de colegi. sunt toti ok , f de treba. ii cunosteam deja pe toti cei din Italia si o parte din cei de la sediul central din Germania de la Solar Expo care a fost la Verona in mai 2012. sunt toti pe drumuri caci seful e din Parma, asistenta directorilor de proiect e din Modena si si-a inchiriat o camera la Milano unde sta pe parcursul saptamanii, apoi sunt directorii si contabila care nu stiu exact de pe unde sunt si agentii de vanzari care sunt imprastiati in toata Italia. eu am facut cursul cu directorul de vanzari, un tip f de treaba , are si el o fetita de 10 luni pe care o vede doar in weekend caci restul e mereu pe drumuri!

gata...hai ca iar m-am lungit..pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

salutari mamici de italia!Vad ca v-ati intors pe topic...
Noutatile noastre...sa vedem...am ramas la aceasi formula de trei in familie,cu noi sperante...Sotul munceste din septembrie iarasi dupa o perioada dificil economica,1 an de munca fara plata la zi,plus cateva luni fara munca,unde am muncit si eu 3 ore pe saptamana pentru a ne castiga mancarica(ca doar atata sa ivit)iar apoi am avut 2 contracte de cate 2 luni care au prins super bine financiar...
Acum sa zicem lucrurile sunt la normal(adicia plictisitoare),Cris a schimbat gradinita privata cu una jumi-juma care costa insa mai mult(ne-am mutat intr-un satuc fara gradi statala si astia profita).Insa e pe placul lui,merge cu placere si imi cere sa il las pana la ora 4 ca sa apuce si el sa se joace in salone grande...
Iar eu ...acasa.
Nafi,si sora mea a avut o galma pe spate exact ca tine,si era si gravi,dupa ce a nascut a extirpato iar a doua zi sa dus la munca...deci m-ai mult frica!!
Fetele ma bucur sa va citesc1Vad ca multe aveti planuri de a va reintoarce in Ro...Sper sa reusiti,si noi ne-am dori,doar ca eu am casuta la tara,macar de-am mai face de un ap,nu as vrea ca piticul sa ramana sa studieze la tara

Mergi la inceput