Cand onoarea e ieftina ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Se manaca prost, mult si scump.
De ce nu se manaca si de calitate? Pentru ca oferta de alimente de calitate nu o gasesti.

Se gaseste si calitate. Cu banii de pe 2 paini, un castron de cartofi prajiti si 2 carnati iti poti lua 100gr de somon, o mana de nuci si o salata de morcov / telina.

-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_stef spune:

Deci sincer, nu stiu exact cat castigati voi lunar de spuneti ca aceste "vedete" isi vand onoarea IEFTIN. Sa iei 1500 - 2000 euro doar pe 2 apartitii la televizor mi se pare foarte bine platit. Chiar si Marioara, 2000 roni e salariul unui profesor in invatamant (cu toate gradele si cu ceva vechime), al unui medic din sistemul sanitar, al unui bugetar din sistemul de finante. Sa se "deranjeze" de 3 ori pe luna M.M. pentru un salariu bun de bugetar mi se pare chiar scump.
Mi se face deja rau.
De fapt, poate prosta sunt eu, ca inca sunt bugetara sau nu m-am prostituat inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_stef

Deci sincer, nu stiu exact cat castigati voi lunar de spuneti ca aceste "vedete" isi vand onoarea IEFTIN. Sa iei 1500 - 2000 euro doar pe 2 apartitii la televizor mi se pare foarte bine platit. Chiar si Marioara, 2000 roni e salariul unui profesor in invatamant (cu toate gradele si cu ceva vechime), al unui medic din sistemul sanitar, al unui bugetar din sistemul de finante. Sa se "deranjeze" de 3 ori pe luna M.M. pentru un salariu bun de bugetar mi se pare chiar scump.
Mi se face deja rau.
De fapt, poate prosta sunt eu, ca inca sunt bugetara sau nu m-am prostituat inca!

Bugetara, asa cum esti, cati bani ai lua tu sa te balacaresti la TV?
Sa te paruiesti cu vecina de sub tine, sa te iei in gura cu oricine vrei tu la Acces direct/Happy Hour sau alta catastrofa de emisiune, sa ne povestesti cate carti a scris Sadoveanu (Ion, Morometii & stuff), sau sa buricesti pe birou la DD in direct si in reluare, tu nebuno, tu...

cam asta inseamna ieftin...ca mie sa-mi dea 10.000 euro si tot nu as face asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Pe mine nu ma intreba nimeni daca vreau sa-i am la tv si nu, nu vreau, dar le vad mutrele in fiecare saptamana din pacate, la ore de maxima audienta.

Ma doare altceva,ca banii aia ar putea sa-i dea unor copii pe hrana sau imbracaminte sau unor scoli care n-au bani de incalzire si sunt Slava Domnului in tara asta. Dar copii nu "produc" acum, nu se "vand".

Se vinde prostia, se manipuleaza tara asta dupa bunul plac al unor papusari ca Maruta sau Gherghe si altii. Asta e din pacate,...manipularea maselor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Se manaca prost, mult si scump.
De ce nu se manaca si de calitate? Pentru ca oferta de alimente de calitate nu o gasesti.

Se gaseste si calitate. Cu banii de pe 2 paini, un castron de cartofi prajiti si 2 carnati iti poti lua 100gr de somon, o mana de nuci si o salata de morcov / telina.

-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-

Nu schimb painea pe telina, cu atat mai mult cu cat am citit undeva www.lumearetetelor.ro/articole/catalog_alimente/telina_tije" target="_blank">(am gasit aici), ca telina are una din cele mai mari concentratii de nitrati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Noi nici nu stim cu ce se mananca audienta asta si suntem usor de pacalit.

Ni se arata niste procente despre care nu stim cat de mari sau mici trebuie sa fie.
Ni se povesteste despre un rating intr-un anumit interval orar dar stim prea putin despre celelalte emisiuni de la celelalte canale cu care s-a comparat ratingul respectiv.
Depinde ce si cu ce compari, cand si cum.

De aia eu ma gandesc ca ei vorbind de rating, audiente, ne vand de fapt un fals.

Televiziunile, pentru a-si mentine audienta, nu fac altceva decat sa mentina fidelizate cete de oameni, apartinand unei anumite categorii, prin emisiuni specifice ce plac acestui grup tinta.

Grupul tinta si l-au ales din oameni fara prea multa carte ce pot deveni usor dependenti, manipulati si sunt spectatorii unor emisiuni ce nu cer prea multe standarde si stradanie.

Se simt atat de bine si stabile incat nu au de gand sa schimbe publicul tinta in favoarea educarii lui.

Nu cred ca TV-urile, azi, reprezinta o oglinda a societatii romanesti.
Cati dintre noi ne regasim in emisiunile lor?
Dar cred ca au ca tinta abrutizarea, mentinerea ei, in scopuri economice sau politice.
Cu cat omul este mai imbecilizat de emisiuni de 2 lei isi va pierde insusirile morale ajungand sa creada ca traieste intr-o societate dezumanizata.

Roma antica: Pane et Circenses. Gladiatori moderni platiti cu un pumn de euro. Nu-si dau viata dar isi pierd onoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Viviana asa e. Din pacate raul acesta la care asistam cumva neputinciosi il iau ca atare copii nostri.

Nu fac parte din categoria care interzic copilului TV-ul, nici n-as mai avea cum avand in vedere varsta, insa el i-a totul ca atare, la varsta asta.
Nu are maturitatea sa filtreze informatia, sa-si dea seama daca e buna sau rea. Creste si i se va parea normal, asa cum noua ni se parea firesc sa avem costumele de gimnastica ale Nadiei, la varsta copilariei noastre.

Pe mine asta ma sperie, caci nu vad lucrurile intr-o maniera pozitiva peste 10 sau 20 de ani.Nu asa, nu pe fagasul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Sincer nu inteleg de ce atata vaietat de televizor de la oameni care au inca respectivul obiect functional in casa.

Exista tv pe internet daca vrei sa prinzi d exemplu un anumit eveniment. Eu m-am uitat cam asa, in ultimii ani:
- la referendumul lui basescu
- la al doilea scandal, sau ce-a fost asta, cu "revolutionarii" lui ponta si basescu
- la primul episod din X factor
- la 2 meciuri cu Vitali si Wladimir Klitschko

In rest, sanatate. Stiri de pe siteuri de stiri, filme de pe siteuri de filme si tot asa. Tin minte ca inainte, cand inca aveam tv cu toate ca nu ne mai uitam activ il lasam acolo sa latre in fundal. Si uneori ne itam. Si ajunseseram sa fim la curent vrand nevrand cu toate cotzaielile unor ilustre doamne necunoscute de pe la Maruta si alte emisiuni de gen. ajunseseram sa numaram babele violate de vecini la stirile de la ora 5 si 7 si tot asa. Si daca mai aveam tv in perioada cu copilul? nu stiu, probabil statea lipit de el si probabil in cativa ani aveam lungi parlamentari cu el despre "da telecomanda, ia telecomanda, ai voie doar la 30j de minute" si tot asa.

Nu va mai cramponati de tv de parca ar fi al 3lea rinichi. Va jur ca nu ratati nimic si nu va saraciti viata sau cunostintele cu nimic.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

la noi TV-ul e in functiune doar pe desene animate dar si alea pe dvd-uri atent selectionate. Uneori mai ascult pe fundal si ce zic aia de la paprika TV :D
Despre stirile de scandal aflu de la menajera :))

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Eu de la soacra.
Avem momente de un comic absurd, in care ea imi zice de nu stiu cine "Ai vazut, cutareasca, ca de fapt nu era barbatu-sau ala cu care au pozat-o..."
Si eu intreb "da cine e?" la modul sincer, pentru ca habar nu am iar ea vb cu atata lejeritate incat de multe ori cred ca e vreun cunoscut.
"Cutareasca de la canal D!"
"nu stiu nu ma uit"
Si apoi ne privim lung cu aceeasi uimire dar din motive diferite. Ea se mira ca nu stiu, eu ma mir ca se uita.

Am avut o discutie cu soacra in care i-am demonstrat cu argumente ca tv showurile "tip reality" sunt prefabricate. S-a bosumflat toata.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput