FIV la Clinica Promed System(4)

FIV la Clinica Promed System(4) | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

cap.1 cap.2 cap.3

Noutati - 17.10.2012

Clinica Promed System va anunta lansarea incepand cu data de 01 Noiembrie 2012, a unui nou program pentru cuplurile care necesita proceduri de Reproducere Umana Asistata.


Programul tine cont de stadiul actual de dezvoltare al societatii romanesti, de vremurile dificile cu care se confrunta multi dintre noi. Incercam sa contribuim, atita cit putem, la indeplinirea unui vis: A avea un copil.

Scopul programului este ajutorarea cuplurilor infertile din Romania, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.
Incercam sa va asiguram sansa de a avea un copil, fiind tratati in una din cele mai performante clinici de Reproducere Umana Asistata din Romania, de catre un colectiv de medici dedicati.

Conditiile de participare:

- varsta mamei intre 24-41 ani (inclusiv ) ;
- venituri lunare dovedite prin fisa fiscala a anului precedent pentru ambii parteneri < 3500 ron NET si niciunul dintre participanti sa nu fie actionar sau proprietar al unei firme care inregistreaza venituri suplimentare (se demonstreaza aceasta printr-o hartie de la ANAF in care este mentionat faptul ca nu are venituri suplimentare);
- valoarea hormonului AMH > 0,7 ng/ml;
- valoarea hormonului FSH < 10 mUI/mL;
- indicele de masa corporala al femeii cu valori cuprinse intre 20-30;
- sunt acceptate atat cupluri casatorite, cat si cupluri necasatorite;
- analizele medicale si investigatiile imagistice trebuie efectuate in cadrul Clinicii Promed System;
- este obligatorie efectuarea in Clinica Promed System a investigatiilor imagistice, spermograma/spermocultura si cultura de col;
- analizele uzuale, markerii virali, analizele hormonale, spermocultura nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni;
- sunt acceptate cuplurile care necesita donatoare de ovocite, donator sperma, mama surogat.

Preturi:

FIV Standard - 4600 ron
FIV ICSI - 5100 ron
FIV fara transfer de embrioni - 4200 ron
FIV esuat prin neobtinere de embrioni - 3300 ron
FIV esuat prin neobtinere de ovocite - 2800 ron

In cazul in care prima procedura FIV efectuata prin programul intern "Primul Copil", s-a soldat cu test de sarcina negativ, cea de-a doua va fi la aceleasi costuri. Pentru cea de-a treia incercare a cuplului, costurile vor fi conform tarifelor clinicii.

Costuri suplimentare:

Discutie in cadrul Comisiei de Sterilitate in vederea stabiliriiconduitei terapeutice individualizate - 300 lei;
Pachet Monitorizarea tratamentului pentru FIV - 1300 lei;
Anestezie generala in cursul procedurii de recoltare de ovocite - 485 lei;
Cazare in rezerva dubla, pe parcursul procedurilor de recoltare ovocite/embriotransfer - 400 lei;
Medicatia din timpul interventiei si supravegherea de catre personalul implicat - 500 lei;
Tratament albumina umana (daca este cazul) - 270 lei.

Proceduri specifice de laborator (daca este cazul)**:


Pastrare embrioni pana la stadiul de blastocistsi transfer de blastocist - 900 lei;
Vitrificare si pastrare embrioni (1-4 embrioni) - 1100 lei;
Vitrificare si pastrare embrioni (5-8 embrioni) - 1650 lei;
Vitrificare si pastrare embrioni (> 9 embrioni) - 2000 lei;
Assisted hatching - 600 lei;
Punctie testiculara cu anestezie generala - 1700 lei;
Prelucrare material testicular in laborator - 800 lei;
Decongelare tesut testicular - 450 lei;
Decongelare embrioni 550 lei;

*costurile medicamentelor de stimulare ovariana din decursul procedurii de FIV ET sunt suportate de pacienti.

In fiecare luna Clinica Promed System desemneaza medicul ginecolog si embriolog care se vor ocupa de cuplurile pe luna respectiva.


In cazul in care cuplul doreste ca tratamentul si procedura sa fie efectuate de catre un anumit medic ginecolog intern din cadrul Clinicii Promed System, altul decat cel desemnat pentru luna respectiva care sa efectueze procedurile, costul suplimentar este de 920 ron . Deasemnea, daca doreste un alt medic embriolog, decit cel desemnat de clinica pentru luna respectiva, pentru efectuarea procedurii, costul suplimentar este de 460 ron.

Daca pacienta doreste sa aleaga un medic ginecolog extern, acreditat de Clinica Promed System, pentru efectuarea procedurilor, costul suplimentar este de 1400 ron.

Dosarul se depune pana in ultima zi a lunii, iar comisia de aprobare se intruneste in primele 10 zile ale lunii urmatoare, dupa care informam cuplurile aprobate.
Numarul de proceduri efectuate lunar va fi de 5. Medicul ginecolog care va efectua procedurile pe luna respective, precum si medicul embriolog va fi desemnat de catre comisia Programului "Primul Copil".

Comisia de aprobare este constituita din:

Medici ginecologi
Dr. Predoi Silviu;
Dr. Bolintineanu Alina;
Dr. Predoi Deliana;
Dr. Andronescu Lara;
Dr. Corina Manolea;
Medici embriologi
Dr. Mustata Andreea;
Dr. Sandu Lacramioara;
Biolog Popa Mihaela;
Secretar comisie
Andreea Manaila

Informatii si completare dosare:

Andreea Manaila: 0735555398; andreea_manaila@yahoo.com; andreea.manaila@clinica-promed.ro
Roxana Badea: 0785212645; roxana.badea@clinica-promed.ro
Andreea Sandu: andreea.sandu@clinica-promed.ro

aspirante :
engi1975 - fiv cu d-na deliana predoi
lumynytas81 - fiv cu d-na deliana predoi . beta pozitiv , sarcina oprita in evolutie . urmeaza ET 12 decembrie ( sa fie cu succes )
Nelay_star - 3 fiv-uri cu dna deliana predoi - toate negative . sotul azospermie . urmeaza fiv in primavara ( sa fie cu succes )
cris8 - 2 inseminari nereusite , fiv reusit cu d-na deliana predoi
monas - fiv reusti cu d-a deliana predoi - mama de 2 gemeni : Eva si Fabian - 8 Martie 2011


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

cu fiecare clinica cu care am colaborat am mers pret de cativa ani , din 1997 . daca numeri , vei vedea ca sunt multi ani si am numarat si cunoscut multe clinici . si nici una nu merita lauda mea , deocamdata .

sa ai bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

iar in 2001-2003 am fost pacienta d-lui predoi . mi-a placut ca medic , dar avea un sistem de programari foarte prost si am renuntat in 2003 in favoarea d-lui ancar /medsana . alta alegere proasta . iti enumar daca vrei .

acum merg la d-na predoi care imi place ca medic dar mi se pare ca are o echipa de oameni nepregatiti . parerea mea . iar daca in primavara fac fiv , voi face cu ea . ultima incercare .Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_83 spune:

Gabriela, daca d-na Predoi are o echipa de oameni nepragatiti de ce iti mai pierzi timpul la Promed?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

cred ca am raspuns mai sus ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris8 spune:

Gabriela, crede-ma, nu sunt toleranta deloc. Inainte de a incerca si la Promed ma gandeam sa ma orientez in afara Bucurestiului (ma gandisem la Polisanu Sibiu) sau in afara tarii...dar am zis sa fac o incercare si aici pt ca aveam o colega de serviciu care dupa ani buni a ramas insarcinata cu ajutorul lor. Asa ca am mers, iar eu personal am fost foarte multumita...
Daca pui problema asa, ca nicio clinica nu merita lauda ta, e altceva...dar tu singurica ai scris pe paginile anterioare ca sunt clinici unde ai fost mult mai bine tratata...eu ce sa mai inteleg?
In fine, eu iti doresc din toata inima sa reusesti,oriunde ai merge sa faci fiv, crede-ma, tocmai pt ca stiu ce inseamna si cat am suferit eu din cauza acestei probleme...si chiar si acum ca sunt insarcinata, mie tot nu imi vine sa cred si ma sperii din orice, pt mine e un adevarat maraton pana ajung la termen si imi vad copilul in brate sanatos. Eu nu m-am putut bucura de sarcina ca orice femeie care ramane fara nicio problema, pt ca m-a afectat prea mult lupta asta si au fost multe momente in care am crezut ca nu voi fi niciodata mamica...iar acum efectiv nu imi vine sa cred ca mi se intampla si mie si mi-e frica de mor ca nu cumva ceva sa nu mearga cum trebuie...incerc insa cat pot sa gandesc pozitiv.
Nu stiu daca te ajuta informatia asta sa iei o decizie sau daca stii deja sau nu, dar daca vrei sa faci fiv cu dna Predoi, trebuie sa ai in vedere ca e insarcinata si in martie va naste.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

daca am fost mai bine tratata asta nu inseamna ca si merita lauda mea . una e una , alta e alta . sunt asa de superficiali . unii medici chiar iti dau o gramada de analize in speranta ca nu le vei face si cand le faci le este greu sa recunoasca ca nu sunt suficient de pregatiti pentru o lupta alaturi de tine .

am experimentat multe dezamagiri in lupta cu infertilitatea . acum sunt clinici specializate . cand am inceput eu sa bat calea medicilor nu erau . erau doar medici buni , care la inceputul discutiilor erau foarte tari si cand veneam cu rezultatele unii se dadeau batuti , altii incercau . daca m-au tratat bine nu merita si lauda mea . si unii chiar si-au batut joc de zecile de analize si teste facute pe care nici macar nu s-au uitat . renumitul dr white nici macar nu a deschis dosarul-dupa ce am facut o multime de teste la medlife , si a concluzionat imediat : fiv cu sansa mare de reusita . nici macar nu s-a atins de rezultate . m-a trata bine dar nu merita lauda mea .

iar cine nu a incercat niciodata aceste sentimente de deznagejde si disperare ca ai terminat stimularea si testul este tot cu o linie , nu stie cum este .

cat priveste programul de la promed ma tenteaza , dar dezamagirea mea vine din faptul ca eu deja sunt la al doilea set de analize pe anul asta si nu costa putin . d-na doctor nu este chiar interesata de noi - ca si cuplu pentru ca este lupta grea . "nu stiu daca veti fi acceptati , dar puteti incerca " .

iar daca chiar vom face totul la ei , diferenta de bani ii vom da din nou pe alte teste . si acum chiar ca imi vine rau cand ma gandesc ca numai sapt aceasta am facut 2 seturi de teste si mai am luni alt set . si nu sunt carcotasa sunt realista . efectiv nu mai vreau sa mai fac alte teste si nu mai vreau ca tot ceea ce fac sa se masoare in bani pentru fiv .

aici am mers pentru un alt medic dar o prietene nelay m-a convins sa merg la d-na predoi . si am promis ca va fi ultima la care voi merge . facem fiv sau nu , oricum vom adopta . am obosit .Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Cris multumesc mult.
Tu cum te simti?
Fetelor nu va mai certati pt ca nu va face bine....aveti alte prioritati si discutiile astea nu va fac bine.
Si eu adopt....am primit atestatul de o luna de zile iar acum astept si iar astept.
Daca se prinde si la fiv cu atat mai bine.
O seara buna sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

felicitari engi . noi am mers la directie pentru listutza cu actele dar inca nu am facut dosarul . suntem inca ocupati cu o boala misterioasa ( nici nu-mi vine sa cred ca in sec 21 exista asa ceva - insa sunt convinsa ca sunt medici multi nepriceputi )

vrem ca anul 2013 sa ne aduca ce putin un membru nou in familia noastra . catel avem - 3 . pisici avem - cu nemiluita . purcel avem . gaini avem . rate avem . oare ce lipseste ?

si iti doresc asemenea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_83 spune:

Buna Criss,
Lasa stresul la o parte ca o sa fie bine, stresul nu ii face bine la bebelus. La Promed esti pe maini bune te asigur eu ca dna Predoi mi-a urmarit si mie sarcina. Daca nu te superi ca te intreb cate saptamani ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris8 spune:

engi eu sunt bine, multumesc de intrebare. Doar ca am si un risc de trombofilie pt care fac o injectie zilnic plus ceva tratament, insa se pare ca ma ajuta ca am fost la ecografie azi si chiar s-au reglat unele lucruri, acum a iesit totul bine.

Mira stiu ca sunt pe maini bune, dna dr Predoi este extraordinara,nu lasa nimic la voia intamplarii, sunt monitorizata f atent si imi ajusteaza permanent tratamentul in functie de ce iese la ecografii si la analize. Luna trecuta imi iesisera niste valori crescute pe artera uterina stanga, si mi-a ajustat tratamentul, iar acum au iesit bine, se pare ca a avut efect... Nu am de ce sa ma supar ca ma intrebi cate saptamani am, tocmai am incheiat saptamana 27, deci intram in saptamana 28. Oricum temerile cele mai mari au trecut...dar voi fi cu adevarat linistita cand imi voi tine fetita in brate.

Mergi la inceput