Hrana noastra cea de toate noptile

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Fie-mea a aviut o perioada de-asta la un an jumate, cand a inceput sa se trezeasca din ora in ora ca sa bea lapte, apoi nani, apoi iar lapte... Ulterior am descoperit o otita; o durea urechea, iar suptul mai reducea din presiune in urechea medie.

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

raportul de dimineata.

ora 23 si ceva: alaptat, ambele parti
ora 02 si ceva: 150 ml lapte praf
ora 05 si ceva: inca 120 ml lapte praf

acum doarme, a adormit in masina si l-am transferat impachetat cum era la el in pat. dar se va trezi in urmatoarele 10-15 minute.

am fost la doctor ca am avut controlul de rutina chiar saptamina trecuta. nu are nimic, decit o raceala mica, mi-a dat un inhalator pentru ea si atit. in rest nu are nimic, e bine dezvoltat. doctorul zice ca s-ar putea ca durerile de gingii sa nu il lase sa adoarma adinc.

cum spuneam ... iaca da semnal, s-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cristoiu,fa- o proba de digestie din scaun si apoi vedeti.sa nu fie un soi de malabsorbtie sau sa nu aiba metabolismul cu arderile intense.
vin si eu alaturi de laura25 cu incurajarile.la noi papa din 2 in 2 ore si acum,noaptea,la 2 ani si 3 luni.

Mergi la inceput

cum sa ii fac o proba de digestie? trebuie sa imi dea doctorul trimitere pentru asta, nu pot face nimic de capul meu ... sau ma rog, probabil ca pot daca am chef sa scot citeva sute de euro din buzunar. si cum doctorul a considerat ca nu e nimic anormal.

de fapt m-as mira sa fie malabsorbtie, la cum a crescut si ingrasat. ca nu ii zic degeaba Mops.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cristoiu, cate kg are la 7 luni?
De ce ii dai lapte praf si de ce nu san?
Nu merge sa ii oferi noaptea apa? Poate ii e sete la cat mananca peste zi. Poate e aerul uscat in camera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Din pacate nici eu n-am un raspuns... Si al meu s-a trezit pana spre 3 ani. La varsta lui Mops al tau cam asa era si programul nostru... doar ca il alaptam de fiecare data. La 10 luni am trecut pe LP si tot asa se trezea pentru biberoane...
Rabdare
Acum are 4 ani si doarme toata noaptea... avem discutii cu mersul la culcare dar odata adormit nu se mai trezeste decat eventual pentru pipi. CAnd am dormit primele nopti intregi am zis ca l-am apucat pe Dumnezeu de picioare. TE intelegem, stim cum e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cruis spune:

Avansez si eu un scenariu: daca e omuletul indragostit de tzitzi al lui si tu l-ai avansat asa de rapid la mancarica? Sa stii ca sunt incapatanati de-astia care sunt atat de ahtiati de boobs (in general aia care nu accepta suzete, biberoane si altele si care iti lasa senzatia ca stau conectati acolo cu incapatanare mai tot timpul din ziua in care s-au nascut), care daca ii grabesti prea tare cu mancarea nu se lasa: te trezesc noaptea sa isi faca norma la supt. E totusi inca o nevoie importanta, dupa parerea lor, nu a adultilor, desigur. Food for thought... pentru ca daca e genul asta ai 2 variante: ori te muti cu el pe saltea king si il lasi sa faca tumbe cand nu e conectat si-ti vezi de viata ta pana pe la o varsta mai avansata cand se lasa de sportul asta nocturn singur, ori ii umpli burta cu lapte praf de cate ori se trezeste noaptea in patutz cu jind de tzitzilit si de ceva cald pana cand renunta ori se face fuarte mare.
Eu nu zic ca al tau e asa, dar zic ca unii sunt asa...
Daca il pui la san noaptea se linisteste?

Mergi la inceput

Lavi, i-am dat sin pina acum, dar acum vreau sa vad exact cit maninca si sunt fericita ca a acceptat sticla in sfirsit. A luat sticla cu lapte praf, in schimb laptele meu l-am tot aruncat aiurea, asa ca am renuntat sa ma mai mulg. E ok, va trebui sa il trec pe lapte praf compplet curind ca ma intorc la servici si inainte de asta am o operatie de facut.

Are 8,700 g si 68 cm.

Asta seara l-a culcat sotul, ca eu am fost la curs. Cind am venit acasa l-am gasit cu sticla de lapte intreaga, o tine calda, ca n-a vrut pustiul nici o picatura. Sper sa il ia foamea inainte de a merge noi la culcare.

Mergi la inceput

Cruis, se linisteste uneori si daca il iau in brate si hitzin un pic. La sin sau cu sticla e iar liniste.

Pe asta chiar nici nu l-am diversificat devreme, dar e pofticios, cind ne vede ca mincam noi face si el gura mare. Nu pot sa dorm cu el conectat, pur si simplu nu pot. Cu fata a fost ok, sugea in somn si ea si eu dormeam mai departe, cu el nu merge. Am facut initial co-sleeping si apoi l-am mutat singur ca el dormea, dar noi pe linga el ba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:
citat din mesajul lui eveline

O fi intr-un/la un puseu de crestere?

Asa am gindit si eu acum vreo 2 luni. Dar nici-un puseu nu tine atit. Pe urma am zis : e luna plina. Pe urma: ii ies dintii. Acum chiar nu stiu si nici nu cred ca e vreuna din variantele astea.

Laura, nu ma incuraja asa ca ma ia depresia faza e ca ma apuca nervii pe el noaptea. Ziua il iubesc si noaptea imi vine sa dau cu el de pamint. Deci suntem intr-un punct critic, something's gotta give.

Nothing's gonna give, my dear O sa rezisti exact atat cat va fi nevoie. Crede-ma, ca stiu ce vb. Victoria s-a trezit pana la 2 ani exact din 'rasfat de noapte'. La voi e altceva, el chiar mananca, Victoria sugea la tzitzi 10 secunde si gata. In plus, dupa ce a dormit 2 luni (de la 2 ani incolo) toata noaptea, am inceput tratamentul si se trezea noaptea urlaaaaaaaaand din toti plamanii si ne plimbam toata noaptea; era ori cu mine, ori cu Daddy, ori cu amandoi, ori la ea in pat (unde de obicei dormim impreuna) ori la Daddy in pat, ori cu mine pe couch in sufragerie si atinut-o asa vreo 2 saptamani, cu somn intermitent si treziri la MAxim o ora! Dimineata eram cheauna, dar o puneam in carucior (asta se intampla acum 2 ani in auguts, decie ra cald dimineata) si o plimbam 2-3 ore; ea dormea, eu simteam ca pic din picioare. Apoi s-a mai linistit putin, se trezea dar nu mai plangea. Apoi, prin octombrie a inceput sa doarma toata noaptea; vreo 2 saptamani, dupa care am descoperit ca e hipo-glicemica si a trebuit sa o trezesc eu sa-i dau sa manance in fiecare noapte. Cateva luni. Apoi, dupa vreaun an hipo-glicemia a devenit mai severa si timp de vreo 3 luni am trezit-o iar in fiecare noapte. Acum, din luna aprilie-mai dormim si noi toata noaptea. M-am lungit, dar vroiam doar sa-ti arat ca se poate si mai rau si rezistam stoic, ca nu avem de ales. Eu iti doresc din suflet nopti dormite in intregime, ca stiu cat de greu e sa nu dormi. Gandeste-te de cate ori se/te trezeste noaptea ca in curand o sa doarma toata noaptea. Te asigur ca cel mult pana la 2 ani se trezeste in timpul noptii si crede-ma, nu e chiar atat de greu precum pare acum.

Mergi la inceput