Hrana noastra cea de toate noptile

Hrana noastra cea de toate noptile | Autor: cristoiu

Link direct la acest mesaj

Sondaj de opinie: cit e normal sa manince un bebelus intre 6 luni si un an?

Situatia mea e urmatoarea. Mopsy are 7 luni si maninca dimineata cereale, la prinz diverse piureuri de legume, carne, peste, pe la 3 dupa-amiaza piure de fructe, seara gris cu lapte si printre toate astea si tita de vreo doua trei ori pe zi. Ok pina acum? Bun. De doua luni si mai bine ne chinuie noapte de noapte si se trezeste in zilele proaste din ora in ora, in zilele ok din doua in doua si in noptile extrem de rare din 3 in 3 ore. Sa manince. Pina acum i-am dat doar sin insa acum 2 zile a acceptat din senin o sticla si a si golit-o toata. In aceeasi noapte s-a sculat o data la 12 noaptea si a papat tot ce era la purtator la mama si apoi la 1:30 noaptea. Eu, gindindu-ma ca nu e normal, de-abia ce a mincat, poate il doare burta, dintii, il iau in brate, legan, la la la. El da-i si urla. La 2 jumate se scoala sotul, se duce jos si vine inapoi cu o sticla de 120 ml si asta mic o goleste dintr-o suflare. Dupa care adoarme instant si ... Se trezeste iar doua ore mai tirziu.

Deci m-a disperat, suntem varza de oboseala si nici nu mi se pare normal sa nu doarma nici macar 4 ore legate. Asa ca intreb aici, bebelusii vostri cam cum maninca, cam in ce cantitati si cit lapte le trebuie in timpul noptii? Fac ceva gresit, e rasfat de noapte sau ce?

Deocamdata fac experimentul asta cu sticla noaptea, ca sa am o idee de cit baga in el, fiindca din sin nu stiu cit suge, ma gindesc ca poate nu ii mai ajunge. En fin, stiu ca va trece si asta, dar as vrea sa treaca mai repede, ca de oboseala nici nu mai gindesc bine, iar la sot incepe sa se reflecte in munca la servici, ceea ce e nasol.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cristoiu, mie mi se pare ca Mopsy mananca incredibil de mult pentru 7 luni. LA 7 luni fetita mea manca lapte dimineata, pranz piure+ carne + iaurt la 4 fructe+lapte, seara lapte.
Deci mie ziua mi se pare deja enorm, de noapte nu mai vorbesc...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Cristoiu, mie mi se pare ca Mopsy mananca incredibil de mult pentru 7 luni. LA 7 luni fetita mea manca lapte dimineata, pranz piure+ carne + iaurt la 4 fructe+lapte, seara lapte.
Deci mie ziua mi se pare deja enorm, de noapte nu mai vorbesc...

Vicky si Printzesone

Pai si mie mi se pare enorm, incomparabil cu fii-mea, care si ea rea mincacioasa dar nu asa si care a dormit de la 8 la 8 de la 6 luni. Dar ce ma-sa sa ii fac? Ma apuca disperarea in fiecare noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Rares (alaptat), pe la 7-8 luni avea nopti si cu trezire din ora in ora, de fiecare data se linistea doar la san. Chiar daca ii dadeam sticla cu lapte in loc de san, tot se trezea. si s-a trezit asa ... mult si bine. si a mancat noaptea pana spre 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

O fi intr-un/la un puseu de crestere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ca solutie la trezirile dese, eu am optat pt dormit cu mine in pat. Cum scartia, cum il mufam la san si adormeam la loc amandoi, fara urlete, fara nervi, fara sa deranjam pe nimeni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

O fi intr-un/la un puseu de crestere?

Asa am gindit si eu acum vreo 2 luni. Dar nici-un puseu nu tine atit. Pe urma am zis : e luna plina. Pe urma: ii ies dintii. Acum chiar nu stiu si nici nu cred ca e vreuna din variantele astea.

Laura, nu ma incuraja asa ca ma ia depresia faza e ca ma apuca nervii pe el noaptea. Ziua il iubesc si noaptea imi vine sa dau cu el de pamint. Deci suntem intr-un punct critic, something's gotta give.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

pare a fi mai degraba un puseu de crestere, posibil combinat cu eruptie dentara. decat sa planga, mai bine ii dai laptic noaptea, se va opri din "cerut" cand nu va mai simti nevoia.
cu dintisorii cum stati ? i-au iesit deja ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

ca solutie la trezirile dese, eu am optat pt dormit cu mine in pat. Cum scartia, cum il mufam la san si adormeam la loc amandoi, fara urlete, fara nervi, fara sa deranjam pe nimeni.

'Cos what I feel is the only truth for me

Eu am fost pentru co-sleeping. Cu Mops nu merge, ca se tasuceste, geme, da din picioare, nu mai dormim nici in pauzele de liniste in care doarme el. Asa ca l-am mutat la el in pat, doarme ceva mai bine acolo.

Mergi la inceput

Corina, are un dinte.

Normal ca ii dau lapte, doar ca nu imi imaginasem ca de foame urla. Intrebarea e cam cit lapte?

Ah, si daca mai aud pe careva cu bebe de doua sptamini care doarme toata noaptea explodez ca se pare ca numai de bebelusi de-astia aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Daca ai incerca sa ii pui in laptele de la culcare ceva cereale? Sa fie mai consistent si sa ii tina mai mult de foame?
Am avut si noi o perioada asa si am rezolvat cu cerealele la sfatul medicului de familie.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput