Hrana noastra cea de toate noptile
Raspunsuri - Pagina 3
CorinaDani spune:
inca o ipoteza : nu cumva aparitia frecusului de noapte a coincis cu diversificarea alimentatiei ? iti mai amintesti, cand au inceput noptile cu nesomn, i-ai introdus ceva nou in alimentatie ?
pe de alta parte, nu poti exclude definitiv si alta varianta : refluxul gastric. durerile si jena/senzatia de arsura se accentueaza in pozitia culcat.
si fii-mea a baut lapte dimineata pe la 4:30-5 pana spre 3 ani, poate chiar 4. pur si simplu cerea lapticul, ca ii era foame. dupa 300 ml lapte adormea bustean, pana o trezeam eu pentru mers la gradi, ca ar fi dormit mai mult daca o lasam. si dupa-amiaza papa binisor, mai manca ceva si spre seara, iar inainte de culcare isi lua portia de 300 ml lapte cu cereale. deci burtica nu era goala pe timpul noptii. pur si simplu asa se obisnuise.
mcoca spune:
Cristoiu, elimina dintii facand un test : da-i o doza de panadol la culcare. Si eu am patit ca tine, tot pe la 7 luni incepuse sa se trezeasca, eram disperata. Am fost cu ea la pediatru, si el mi-a zis sa facem testul asta sa vedem, si da, erau dintii ... A durat circul 2 luni. Eu insa nu-i dadeam sa manance ...
Vicky si Printzesone
ddana spune:
Eu mi-am propus ca, daca nu m-o lovi senilitatea pana atunci, cand devine piciul meu adolescent somnoros si fitzos si ajunge noaptea tarziu acasa de la discoteca, sa il trezesc dimineata la 6 cu romantze puse la maximum
cristoiu spune:
mai eu cred ca sunt SI dintii ... insa i-am mai dat paracetamol supozitor la culcare si degeaba, nu a avut rezultate spectaculoase. Ba i-am dat si mai multe deodata: paracetamol, osanit bilutze, picaturi cu beladona si gel de dat pe gingii. Si tot aia.
mcoca spune:
Mai, tunci nunsunt dintii ... Vezi sa nu fie altceva. Ai fost cu el la doc?
Vicky si Printzesone
Aqai spune:
Cristoiu, flacaul ala al meu mare… ti-l amintesti?
Face 7 ani. Daca 2 nopti pe saptamana nu se trezeste e bine. Acu’ doar migreaza si ne inghesuie de nu ne vedem bine. Noi 2 adulti pe un sfert de pat, el se lafaie multumit pe restul. Ani de zile manca, bea, se trezea, se culca, se fataia… cand am incetat hranitul de t ori pe noapte au inceput cosmarurile, apoi pur si simplu… trezirea. Pana aproape de 3 ani n-am vazut 2 ore legate de somn noaptea.
Cand s-a nascut frate-su renuntasem. Eram convinsa ca eu somn mai vad cand s-or marita si or pleca la casa lor. Surprinzator, de la vreo 3 sapt cel mic dormea 8 ore legate NOAPTEA! Ma trezeam cu biberonul tot la cel mare.
In concluzie, good luck. Sa speram ca e o faza trecatoare la dumnealui cel mic al tau.
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aqai In concluzie, good luck. Sa speram ca e o faza trecatoare la dumnealui cel mic al tau. _ |
mai si eu sper sa fie trecator. nu mai stiu daca tii minte dar el dormea bine inainte. adica dormea intre 5 si 7 ore legate noaptea si eu nu eram asa zombie ca acum. si eu nu mai am mult si daca nu inceteaza cu trezirile astea il mut cu tot cu pat in basement si trag usa aia de otel dupa mine sa nu il mai aud.
eumada spune:
Jur ca Eva facea ca al tau Mopsy.....a mancat noaptea un bibe la 1 si unu` la sase pana la doi ani......acu` mai mananca la 10 seara si la sae dimi,da` ea sta flamanda la gradi si e rupta de foame cand vine...in ret...are puseu de crestere...si gata.E greu,dar bafta.....
Aqai spune:
Parca asa tineam minte si eu... de aia ma si gandesc ca e trecator.
Poate are legatura cu diversificarea? daca reusiti sa dormiti cu randul cu el pe burta, dar sprijiniti bine de-o perna de perete. pe flacau il calma bine cand avea dureri de burta, gaze. skin on skin cu tacsu' facea minuni.