O anume jucarie...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Si Dragos vrea imposibilul, o anumita jucarie: circuit Hot Wheels, masinute si tot tacamul. Am gasit pe Amazon, nu livreaza in Romania. Nadejdea imi sta intr-o cunostinta de-acolo care s-ar reintoare de sarbatori in tara (insa nu stiu cat de sigur este). Si-s scumpe, scumpe... Asta de Craciun. De ziua lui, inca ne mai uitam la oferta de jucarii din tara. Pentru baietei de aproape 4 ani ce sugerati?

P.S. am editat, caci nici numele jucariei nu-mi iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dona01 spune:

Buna,
black, circuit Hot Weels precum si masinute Hot Weels normale si din cele care isi schimba culoarea se gasesc si la noi in supermatket - Real si se pot si comanda in tara.
masinutele Hot Weels care isi schimba culoare sunt tare haioase, chiar merita cumparate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dona01 spune:

Selene, parerea mea e sa ii cumperi porcusorul daca si-l doreste asa de mult. De mos Nicolae, de Craciun, cand vrei tu, pare foarte dragut. M-a incantat si pe mine, imi doresc si eu unul.
Si cu pretul, jucariile din reclame sunt scumpe, dar ce sa faci, poti sa rezisti dorintei unui copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la banii astia, ii cumperi un porcusor adeevarat
Numai ce am vazut acum cateva zile niste secventa la TV cu purcelul animal de casa

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc mult, fetelor, ma gandesc sa rezolvam problema in week-end.

mcoca, la 4 ani, da, vorbesc deja de jucarii, si la gradinita, si in parc. Unii copii au deja anumite jucarii, le aduc la gradinita/in parc si asa ajung si altii sa isi doreasca. Noroc ca mi-a cerut doar porcul asta si calul ala, pe ala l-a vazut la niste copii in parc, a fost bataie pe el, am venit acasa tot plangand, ca ea n-a apucat sa se joace.

danaionela, Daria a facut cu mine pachete de cand era mica, cumva e obisnuita cu ideea ca e frumos sa ajuti copiii care sunt saraci si nu au hainute, papucei, jucarii... A vazut si prin oras o femeie cu 4 copii, jalnic aratau, a ramas asa de impresionata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Apropo de cal: daca aveti idee unde sa gasesc un cal inaripat mare (calul lui Barbie, zice ea, asta al copiilor era alb cu ceva roz, e din plastic, e mare), sa-mi spuneti, va rog, ca nu am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

http://www.youtube.com/watch?v=O_LcfNrOQnQ

Foarte on topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor eu as vrea sa cumpar o jucarie care sa inlocuiasca telefonul meu. baietelul meu are 2.8 ani si m-a innebunit cu talking tom pe telefon, insa de foarte multe ori apasa aiurea si imi intra in meniul de la telefon. asa ca as vrea ceva care sa tina locul telefonului insa nu stiu ce jucarie ar fi aceea. am vazut ceva pe la leapfrog si vtech niste console dar nu imi pot da seama daca chiar se preteaza jocurile la 3 ani. voi stiti ce as putea lua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu va trebui sa caut si sa cumpar papusa MonsterHigh * Nefera de Nile :D
Despre restul cadourilor ce le am de prestat ... ma tot gandesc si invart :( Lista ar fi lunga si frumoasa, dar va trebui sa o puric foarte bine, ca fie`mea inca crede in Mos Craciun :(

Daca vedeti undeva seturi de sabloane pt margele care se calca cu fierul de calcat, va rog sa scrieti !!!
Vreau sa cumpar cateva mii de margele drept cadou-surpriza, insa amnevoie si de sabloane

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

la cat e de bogata "porcusoara"(ca sa nu zic scroafa) mi se pare ca merita banii ,am vazut ca are si accesorii ,?,masina,garderoba sunt incluse in pret?si vorbeste ,nu?(nu am dat pe difuzor )

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput