O anume jucarie...

O anume jucarie... | Autor: Selene_Bunny

Link direct la acest mesaj

In cazul nostru, este vorba de asta: http://www.youtube.com/watch?v=snmh-qAaKeI

Exclusiv la Noriel, la mirificul pret de 79,99 lei.

Mi se pare mult, dar poate sunt eu prea restrictiva.

Are cineva asa ceva? Se gandeste cineva sa cumpere asa ceva? Reclama supraevalueaza produsul?

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Mie personal mi se pare mult; nu as cumpara asa ceva pt 79,99 (adica 800 de mii in bani vechi?) mi se pare f mult, dar na, alte persoane cistiga mult si 79 de lei li se pare putin...
De la noriel asta am luat un laptop in limba romina educational, sa invete alfabetul si cuvinte etc in limba romina si mi s-a parut calitatea f f proasta, de abia inteleg eu ce spune cuvinte daramite copilul....vocea e neclara sisaita, clar calitatea acestui brand e indoielnica si nu voi mai lua nimic de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Si totusi, ce-i asa deosebit la jucaria asta? Ma intreb si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Selene, nu-i mult. Adica este, dar astea-s preturile la jucarii "la moda". Mai grav mi se pare ca au o gramada de accesorii, si trebuie si alea...

Fata mea mica este fan Littlest PetShop. Cativa zeci de lei fiecare, dar au aparut si cu blana, si vorbitori, etc. Si au si casa cu lift

http://www.videogamer.com/news/ea_reveals_hasbro_titles_for_wii_ds_and_pc.html

Asa ca vezi...mai sunt si altii ca voi

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Asta e exact mania zu-zu pets de acum doi ani. Reclame la tv, copiii vor si parintii scot banii. Si acum am o cutie cu tubulatura, masina si tobogan sa dam sobolanii. De un an nu s-a mai uitat la ea. Noi suntem acum in faza lego si macar asta e mai desteapta.
In concluzie, porcusorii sunt o alta modalitate de a scoate bani de la parinti. Din pacate va trebui sa te gandesti ca vin sarbatorile si pe ceva va trebui sa dai. Pentru copii hainele nu au valoare, dulciurile nu sunt sanatoase...ce sa le iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Fiica-mea are una, i-a cumparat-o bunica-sa. A fost interesanta 5 minute si acum sta linistta pe masa, in cescuta ei.
Singurul lucru pe care il fac aceste purceluse este sa spuna diverse atunci cand le apesi pe rat. Din punctul meu de vedere nu merita nici atentie dar 80 ron si fiica-mea stia ca nu i-o cumpar de aceea a pacalit-o pe bunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu nu as da bani pe un porc in ceasca, i-am spus clar fie`mi si in niciun caz 80 de lei.
Dar, daca asta isi doreste Daria cel mai mult din lume ... macar ai scapat ieftin in comparatie cu alte preturi ale altor jucarii.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si mie mi se pare mult 80 de ron pentru ce stie sa faca jucaria asta. Dar depinde de cat e mult isi doreste copilul.

Din aceeasi gama am cumparat eu papusa Maria, cu care nu s-a jucat deloc, foloseste doar leaganul ca sa-si dea pe el plusurile si poneii. Deci am dat practic pe un leagan 150 ron

Noi suntem de ani de zile cu My little Pony, dar cumpar unul cu 10 eur in general.

Insa bucura-te! Eu anul asta de Craciun am de ales intre Xbox, PSP sau Wii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Minunea de jucarie vorbeste, zice "am nasucul sensibil" si alte minuni. Nu exista data de difuzare a reclamei sa nu-mi spuna ca asta vrea. Am fost la Noriel, sa o vedem pe viu, s-a plimbat cu ea prin magazin si a pupat-o de plecare.

O sa fie doua ocazii - ziua ei si Craciunul.

Vrea porcul asta si un cal mare cu aripi, calul lui Barbie. Atat.

Acum, eu nush ce sa fac, sa i-l iau de pe acum si sa i-l pun bine? Ea il vrea pe cel roz, Lily, 3 bucati erau la noi. Sau sa astept, sa vad daca nu face Noriel reducere in perioada Sarbatorilor? Mi-e si ca nu mai gasesc, daca li se pune si altora "pata"... Musai Lily vrea, ca e roz cu mov.

Lorikay, fix stratagema aia o foloseste si ea. Si buna-sa ne-a pus banii in mana, sa-i luam jucaria. Nu i-am luat-o.

J G, un cos de ponei avem si noi si mai vrea. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

mie mi s-a parut geniala ideea aceea, prezentata recent la stiri, de a putea inchiria pentru o perioada anumite jucarii, scumpe de felul lor, pe care copilul si le doreste, dar parintii nu-si permit sa le cumpere si stiu cu siguranta ca dupa cateva zile/saptamani acele jucarii vor fi abandonate.
pe fii-mea o conving, mai nou, sa renunte la cumpararea jucariilor scumpe, prin doua argumente : strangem bani sa mergem la anul la mare, in turcia si strangem bani sa ne mutam intr-un apartament mai mare. si mai functioneaza argumentul "nu vezi mama, ca-i jucarie facuta in china ? nu stii ca jucariile chinezesti sunt proaste, se strica/rup usor, nici nu apuci sa te joci cu ele ? de ce sa dam banii degeaba pe o jucarie care maine se strica ?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Si ati vazut urateniile alea de papusi monstri? Brrrrr!!!!...

Eu am rezistat eroic cererilor legate de purceluseee in cescuteeee.... I-am spus clar ca sunt niste porcarii si ca daca vrea, ii dau eu cani in care sa-si bage toti mutuneii mici. N-a vrut. Si-a inghesuit singura niste chestii de 2-3 cm in cescute de jucarie si n-a mai pomenit de scroafe.

Insa cere (si va primi!) Mesterul Manole, la 80 lei. Tati vrea sa ii ia jucaria acum, eu insa il temperez...aman pt Mos Nicolae, ca de Craciun luam sigur altceva.

Noi suntem genul de parinti care dam multi bani pentru bucuria copilului, dar nici nu luam absolut toate prostiile carora li se face reclama.

Doua intamplari memorabile:

1. Am avut mari emotii anul trecut, in seara de Craciun, cand i-am luat poneiul Animagic (350 lei)...Eram la serviciu, am stat peste program, nu puteam nicicum sa plec...mai era vreo ora si se inchideau hipermarketurile... si mi-am trimis de urgenta un frate si un cumnat sa il ia, desigur, fiecare in alta zona...sa vezi intrecere care ajunge primul.

2.Tot anul trecut, de Inviere...Din pacate, tocmai ne internaseram in spital, urgenta maxima...iar tati a intrebat-o pe printesa, ce vrea sa-i aduca Iepurasul...cu obrajorii plini de lacrimi i-a spus ca vrea o papusica de 7 cm cu un catel si-o pisica, de 2 cm, de 70 lei (Pocketville). Asta apropos de reclame!

Nu va spun cat a alergat tati pe la magazine, ca nu o gasea...intr-un final a gasit, dar...tocmai se inchidea hipermarketul respectiv. Inutil sa spun ca a facut scandal, a zis ca el de acolo nu pleaca fara jucaria pe care si-o doreste copila. Ma rog...dupa zeci de minute de insistente si discutii aprinse, a spus ca vine direct din spital si a impresionat pe cine trebuia (tot un tatic ). A doua zi, a venit Iepurasul...si zambetul ei fericit i-a adus lui tati lacrimi in ochi.

Selene...daca totusi vrei sa iei jucaria, e imposibil sa nu existe o varianta contrafacuta, la un pret mult mai scazut.

Eu de ex, i-am gasit Zhu-Zhu Pet ala la 5 lei, iar in magazine sarea de 50. Si crede-ma ca e fix acelasi! Doar ca nu l-am luat din hipermarket...

Edit: mi-a zis fetita cum se numeste papusica aia cu catel si pisica.

DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput