O anume jucarie...
Raspunsuri - Pagina 5
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Eu va trebui sa caut si sa cumpar papusa MonsterHigh * Nefera de Nile :D Despre restul cadourilor ce le am de prestat ... ma tot gandesc si invart :( Lista ar fi lunga si frumoasa, dar va trebui sa o puric foarte bine, ca fie`mea inca crede in Mos Craciun :( Daca vedeti undeva seturi de sabloane pt margele care se calca cu fierul de calcat, va rog sa scrieti !!! Vreau sa cumpar cateva mii de margele drept cadou-surpriza, insa amnevoie si de sabloane Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca |
sabloane din acelea am vazut recent in ikea. poate te ajuta fetele din bucuresti, sa cumpere si sa-ti trimita ?
Selene_Bunny spune:
oana, vorbeste, da, si vorbea bine, clar, Lily pe care o vrea Daria. Tot recita si ea acasa, "nasucul meu este sensibil".
Ma tem ca accesoriile trebuie luate separat.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui szivarvany Eu va trebui sa caut si sa cumpar papusa MonsterHigh * Nefera de Nile :D Despre restul cadourilor ce le am de prestat ... ma tot gandesc si invart :( Lista ar fi lunga si frumoasa, dar va trebui sa o puric foarte bine, ca fie`mea inca crede in Mos Craciun :( Daca vedeti undeva seturi de sabloane pt margele care se calca cu fierul de calcat, va rog sa scrieti !!! Vreau sa cumpar cateva mii de margele drept cadou-surpriza, insa amnevoie si de sabloane Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca |
Adica altfel de sabloane decat cele normale pentru asa ceva? Eu am avut cand eram la liceu, erau albe, cu tepi, din plastic ceva mai tare. Am calcat modelele cu fierul de calcat si eu, cu hartie alba speciala deasupra.
Daca sunt bune sabloanele de care spun, anul trecut am vazut in Selgros in preajma Sarbatorilor. Floare, inimioara, fluture...
oanap85 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny oana, vorbeste, da, si vorbea bine, clar, Lily pe care o vrea Daria. Tot recita si ea acasa, "nasucul meu este sensibil". Ma tem ca accesoriile trebuie luate separat. Din putin se face mult - ajutor umanitar! Lucrusoare de vanzare... In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
pai in acest caz nu stiu ce sa zic..practic un porc si o cana costa 80 de ron..dar ptr ca isi doreste asa mult fetita ta se merita
si in total ,cu tot cu accesorii nu stii cat ar costa nu?
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/
Selene_Bunny spune:
oana, uite aici ce face purcelusa: http://www.noriel.ro/jucarii_copii_Papusi_manechin_si_accesorii/jucarie_Purceluse_in_cescute_Set_de_baza
Lili e "cumpara tot". Nici ca se putea mai bine.
msl1 spune:
Pai daca esti asa de hotarita sa o cumperi, ai si banii, esti convinsa ca merita 800 de mii, cumpar-o ce mai astepti? pina la urma nu o sa o mai gasesti la 800 de mii in varianta "originala" din supermarket, vor ramine doar cele contrafacute de pin piata de la chinezarii....
Aici toate jucariile sint facute in china; eu nu le mai cumpar la copii nici o jucarie la pret intreg pt ca nu le apreciaza, le strica le arunca intr-un colt uitate si nu se merita; bine eu sint si saraca nu am bani de dat pe jucarii dar nici sa am tot nu as da 800 de mii pe o bucata de plastic sa zic drept...
Leditia spune:
hehe..Selene,tu o cunosti mai bine pe Daria,dar eu as mai astepta sa nu cumva sa-i mai treaca ceva prin cap si sa-si schimbe preferintele.
De ex,fii-miu imi tot zice de cateva zile sa mergem la magazin si sa cumparam buburuza aia care scrie singura si sirena aia care inoata in apa.I-am zis ca n-am bani si ca daca e cuminte poate-i aduce Mos Craciun.Apoi l-am intrebat ce vrea sa-i aduca Mos Craciun si cica un elefant,ca ala din desene..(e un desen animat pe minimax cu un elefantel,Badu parca il cheama)Asa ca eu mai astept,ca mai sunt 2luni pana atunci si oricum acum chiar nu am bani pt cadouri.
Am vazut si eu purcelusa,dar tu ai vazut ce mica e?Mie mi se pare tare scumpa,ca-i mica rau,nush pe ce vor ei banii aia:))Dar nah,cum nu in fiecare zi e ziua ei de nastere si Craciunul si mai participa si bunicii de obicei la cadouri,ia-i purcelusa,numai sa nu vrea altceva peste o luna,doua :)
Selene_Bunny spune:
msl, mira-m-as sa nu fie si asta fabricata in China, crezi ca in Romania e altfel? Plin de chinezarii, unele sunt proaste si f. proaste, altele, mai bune.
M-am uitat la pretul in lire si dolari, tot aia e.
Uite: http://www.toysrus.ca/family/index.jsp?categoryId=12112689&locale=en_CA
http://www.toywiz.com/teacuppiggy.html
Leditia spune:
ah si sa zici mersi ca nu-ti cere jucarii imposibile cum face fii-miu..:))De ex.el a vrut un semafor care sa si lumineze..Ei bine,luni de zile am cautat ca nebuna semafor,am gasit..Apoi a mai fost faza cu felinarul,ma zapacise cu felinarul,ca vrea si el felinar ca pe strada,de-mi venea sa ma duc sa-i iau unu de pe strada si sa i-l pun in casa numai sa ma lase in pace :)))Pana la urma l-am pacalit cu o lampa de veghe.Ma gandeam sa nu i se puna pata pe vreo canalizare sau mai stiu eu ce mai vede pe afara :)))
Selene_Bunny spune:
Buburuza aia care scrie singura e si mai scumpa, am vazut-o la Carrefour, e peste 100 de lei, manca-o-ar pestii.
Amu' pupa TV-ul, Daria. :D
Mie nu mi s-a parut asa mica, om vedea, pana la urma, ai si tu dreptate, poate isi schimba optiunile, desi, anul trecut, nu si le-a schimbat deloc de cand a ales. :D
In fine, e si intr-o perioada de fitze, ea, care nu facea fitze la imbracat, acu' nu mai vrea nush ce geaca, nush ce sosete...