O anume jucarie...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Marox, cand incep sa vorbeasca de jucarii la scoala? A mea are 4 ani. Am vazut insa la baietei de aceeasi varsta ca vor toupies, bakugani. E greu si sa nu-si doreasca nimic :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

zic si eu sa nu te bazezi pe reduceri la noriel, nici inainte de craciun nici dupa. asa ca tot ai acum fonduri, ia-l si da-i-l cand o fi.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

hm, s-ar putea pana de Craciun sa se demodeze porcusorul si sa nu mai aiba succes la copil ....eu zic sa mai astepti.

Al meu a facut ieri la after o lista de cadouri, cu preturi estimative, cuprinse intre 45 si 880 de lei .... sa cad pe spate, nu alta... mi-a zis ca nu le vrea pe toate acum de Craciun, lista este pe termen lung, pana se face el mare

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Selene eu as vota pentru cumparat acum. Pretul nu se schimba si risti sa nu mai gasesti ce model vrea copilul. Pana la urma nu e chiar asa de scump si poti folosi ziua ei sau carciunul ca ocazia perfecta fara sa ti se para ca faci o concesie in fatza plansului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nu pot vedea purcelusul, nu am acces la youtube de la birou. Bine macar ca am acces la DC

Carla vrea Lala Loopsy... O are cineva? Isi merita banii? Un model cat ca cat accesibil am vazut pe Amazon: www.amazon.co.uk/Lalaloopsy-506591-Misty-Mysterious-Doll/dp/B004Z6HD6E/ref=sr_1_40?ie=UTF8&qid=1351074046&sr=8-40" target="_blank">Lala Loopsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Si una din fetitele mele vrea jucaria aceasta. Momentan suntem la faza de cerut.... inca nu a insistat prea mult. Asa ca daca o cumperi tu inainte sa-mi spui si mie cum este, si daca s-a jucat mai mult de 1 zi cu ea.
Si apropo cum va convinge-ti copilasii sa doneze jucariile. Eu am incercat sa vorbesc cu ele dar nu reusesc sa le conving. Mereu imi spun sa cumpara jucarii noi la cei care nu au. De ce sa le dam pe ale noastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Nu pot vedea purcelusul, nu am acces la youtube de la birou.

aici porcusoarele: http://www.noriel.ro/jucarii_copii_Papusi_manechin_si_accesorii/jucarie_Purceluse_in_cescute_Set_de_baza

Mergi la inceput

sunt dragalase

Selene, daca asta isi doreste ... zic si eu ca ai noroc, ca nu sare de 1-2 milioane... Oricum, eu as mai astepta un pic, sigur isi mai schimba din preferinte.

Mergi la inceput

Roxanaz multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La noi a fost balamuc cu papusile/bebelusii de la Nenuco
Fix cand aveam banii sau de zilele lor/craciun/iepuras nu se gaseau.
Sunt scumpe si uratele.
Dar deh, asta au poftit fetele.
Tragedia a fost ca a aparut Nenuco Escuela mult dorita de cea mare cand cautam cadoul de ziua celei mici .... a iesit tragedie .....
Acu au si escuela si pipipopo ... o garla de bani, 500 lei .... dupa 1 saptmana stau trantite intr-un colt

In schimb de ce nu se satura sunt paciochinii si little petshop care sunt intr-adevar fte dragute, si mie imi plac.

Deci ia acum daca ai banii, pentru ca risti sa nu gasesti cand te decizi sa iei

Mergi la inceput