Nou! O branzica natur speciala pentru copii!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

am primit si noi cuponul.. dar nu am mai avut rabdare sa asteptam pana pe 17 sa putem lua branzica.. si am cumparat noi de la magazin. pitica mea de 7 luni a mancat 3 borcanele de branzica.. si incepand cu prima lingurita mancata a inceput sa tremure si sa agite manutele si piciorusele de nerabdare sa mai primeasca. multumim de sugestie si poate.. avem o sansa sa castigam branzica pt o luna!
gustoasa, cremoasa, altfel... asa as descrie eu branzica nature danonino.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

frumoasa initiativa
bafta tuturor participantelor!
eu am fost in vizita la Danone cu o zi inaintea voastra alaturi de alte mame bloggerite si am fost si noi impresionate de ceea ce am vazut
mai mult, m-am trezit ca gentuta cu poturile nu a fost suficienta ....m-am mirat enorm pentru ca piticii mei (mai ales Andrei) nu se ating prea mult de lactate; acum ma "terorizeaza" : "mami,ai gasit, Danonino natur?"
am reusit sa gasesc in Metro si au terminat un bax in cateva zile: daca i-as lasa ar manca si 4 o data; le-am limitat la 2 ....pentru ca stiu ca nu ajung prea curand la cumparaturi

pofta buna tuturor

p.s.: este cremos pentru ca nu contine doar branzica, ci si iaurt - s-a ajuns la acest compromis dupa teste facute de-a lungul unei perioade lungi astfel incat sa fie un produs potrivit gusturilor si preferintelor celor mici (am ascultat cu mare atentie ceea ce ne-au spus in cadrul discutiilor si raspunsurile lor pentru ca plecasem in vizita cu o atitudine "anti-Danone"
am scris aici
http://piticidarvoinici.wordpress.com/2012/09/11/in-vizita-la-danone/
si aici
http://piticidarvoinici.wordpress.com/2012/09/11/danone-din-perspectiva-celor-mici/
despre experienta noastra cu Danone si Danonino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

In sectiunea Danonino pe Desprecopii.com a aparut un nou articol: "www.desprecopii.com/Danonino/articol-5.html" target="_blank">Alegerea sanatoasa - alegerea naturala".

Un mic citat din articol:

"(...) este bine sa il obisnuim pe copil sa consume si sa aprecieze gustul natural al alimentelor, fara adaos de zahar sau sare. Dupa un an, cand avem si dintisori, putem incepe aventura descoperirii altor alimente: fructe si legume crude, in forma lor naturala, carnita, paine, biscuiti si alte bunatati. Aceasta este perioada in care parintele poate avea o influenta capitala in formarea preferintelor alimentare ale copilului, ... "

Daca doriti puteti pune intrebari pe pe aceasta tema doamnei doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Intrebare adresata dnei doctor, primita pe mail:

"Cand incepem sa dam ciocolata unui copil? Baiatul dostru are aproape 2 ani si am incercat sa-i dam ciocolata dar nu i-a placut. Intr-un fel ne-am bucurat ca nu dorim sa-l facem dependent de ciocolata..."

Intrebarile pot fi adresate si pe mail la adresa doctor@desprecopii.com

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Intrebare adresata dnei doctor, primita pe mail:

"Fetita mea (5 ani) mananca dulce in fiecare zi! Cereale, paine cu gem sau nutela, o prajiturica de casa, ciocolata, ingetata, iaurt, etc. Pe langa asta mananca si fructe care au si ele zahar (mere, banane, etc.). In plus nu prea bea apa simpla si ii fac sirop cu apa. Exista riscul sa faca diabet zaharat? Care este cantitatea de zahar pe care o poate primi un copil de 4 ani."

Intrebarile pot fi adresate si pe mail la adresa doctor@desprecopii.com

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si am luat si eu branzica, dupa atata publicitate pozitiva, nu se putea altfel ... sunt singura careia i s-a parut ca nu are nicio legatura cu branzica :D ? Mie personal mi se pare un iaurt simplu cremos si atat.
Insa ma bucur ca sunt multi copilasi care astfel accepta mai usor lactatele

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Am cumparat din supermarket branzica Danone, ce-i drept influentata mult de reclama de pe DC.
Eu de la Danone le luam celei mici,mai ales Danonino, branzica cu fructe mai mult in perioadele ei in care nu manca mai nimic cu placere, mai mult tinea mancarea in gura si o scuipa pe unde apuca.
Prin urmare, datorita asemanarii ca si ambalaj cu
Danonino pe care il manca prea rar pentru pofta ei, fetita mea cea mica savureaza acum branzica si clar am de gand sa inlocuiesc vechiul Danonino cu acest produs nou. Cea mare o percepe ca pe un iaurt si mi-a cerut sa ii pun miere sau cereale, cum procedam cu iaurturile obisnuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

o branzica fina,delicioasa si satioasa,copiilor mei le-a placut mult si au impartit cu prietenii lor de pe strada iar peste o ora toata strada vorbea despre branzica de la DANONE

multumim mult DANONE si DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanita spune:

Am luat ieri, cu voucherul primit, cutiutele cu Danonino branza natur.
L-am intrebat pe fiul meu, dupa ce a mancat vreo 4 borcanele, cum i s-a parut branzica.Mi-a raspuns, intrigat - "Mami, asta nu e branzica, e DANONINOOO!Adica e ceva special doar pentru copii!" . "Bine, dar ce gust are?", am adaugat eu, doar-doar scot o parere de la el.Mi-a replicat, ca un intelept "Are gust de desert care aluneca repede pe gat".

Cred ca acest nou produs de la Danonino va avea cel putin acelasi succes de care se bucura in prezent Danonino - branzica cu fructe.Consistenta cremoasa, mirosul imbietor si insusi renumele Danonino garanteaza succesul pe piata si in preferintele micutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am incercat si ieri si azi sa iau branzica cu cuponul primit, nu am reusit deoarece vanzatoarele nu stiau nimic iar responsabilul de magazin nu era de gasit.
Sper sa reusesc zilele urmatoare!

Mergi la inceput