Nou! O branzica natur speciala pentru copii!
Draga Comunitate DC,
In cadrul vizitei efectuate la fabrica Danone, mamicile din comunitatea DC care au participat au avut posibilitatea sa vada cum functioneaza una dintre cele mai moderne fabrici de iaurturi din Romania. Noi credem ca a fost o experienta inedita. Mai multe detalii gasiti aici:
Happy Visit la Danone
Tot aici, mamicile DC au facut cunostina cu noua www.desprecopii.com/danonino/" target="_blank">Danonino branzica natur, cu 100% ingrediente naturale, speciala pentru copii. Atat mamicile cat si copiii prezenti la eveniment au apreciat foarte mult gustul si cremozitatea noii branzici.
Astfel, Danonino ofera comunitatii DC posibilitatea testarii gratuite a noului produs si a impartasirii experientei in topicul acesa.
Primele 50 de mamici care trimit un mail la info@desprecopii.com primesc gratuit un voucher de testare.
Solicitarea trebuie sa contina in mod obligatoriu urmatoarele informatii (care raman confidentiale):
- nume si prenume
- adresa postala (ca sa-ti spunem de unde ridici produsele)
- telefon
Titlul mail-ul va trebui sa fie: Testare Danonino.
Este foarte important ca dupa ce copilul tau mananca noua branzica natur de la Danonino, sa impartasesti in acest topic parerea ta.
Primele 10 posturi in functie de nurmarul de like-uri primite vor fi premiate cu Danonino branzica natur pentru o luna!
Mai multe detalii despre aceasta actiune gasiti aici.
Raspunsuri
desprecopii spune:
grabiti-va.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
alinuk spune:
Mamicile care au participat la 'happy visit' se mai pot inscrie si in aceasta runda de testari?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
admin spune:
Alina, conform regulamentului nu exista o restrictie. Singurul lucru: voi ati testat deja produsul si - la fel ca alte mamici care poate l-au cumparat singure - puteti sa scrieti deja impresiile despre acest produs in cadrul acestui mesaj. Impresiile despre produs se vor inscrie evident in sansa de a castiga "Danonino branzica natur pentru o luna!" (unul din cele 10 premii).
MissPaloma2 spune:
Am cumparat si noi branzica mai ales ca s-a scris frumos despre produs in subiectul cu vizita la Danone. Piticul meu a mancat 3 deodata si nu a mai mancat nimic toata ziua! De atunci ma dispera sa ii mai cumpar "branzica". Azi am fost la supermarket fara el ca imi umplea cosul si am mai cumparat o serie dar am ascuns-o cu grija in frigider. Apoi am mancat si eu una si este delicioasa. Poate un pic prea cremoasa...
Sper ca acest raspuns sa nu imi aduca unul din cele 10 premii (branzica pentru o luna) ca sigur o sa exageram
admin spune:
Citat: |
Sper ca acest raspuns sa nu imi aduca unul din cele 10 premii (branzica pentru o luna) ca sigur o sa exageram |
Avand in vedere ca deocamdata lumea nu se inghesuie sa scrie despre produs ai sanse foarte mari sa castigi Danonino branzica natur pentru o luna! Poate pentru 10 luni daca esti singura care scrie ceva despre acest produs
alina_satena spune:
Noi dupa ce am primit branzica natureptica mea doar asta ar manca mi-a spus ca doar cand o vede in vitrina i se face.din punctul mewu de vedere merita sa le o oferim copiilor nostri, contine calciu ,vitamina D este satioasa si nu ii fac reclama gratuita dar eu am testato am mancat 2 paharute odataimi era
Astept sa vedem daca ne aflam printre cei 10 norocosi ca sigur ficamea doar asta ar manca
Apropo a dus si la gradi branzica nature
teolinda spune:
Eu nu ma supar daca o sa castig Branzica pentru o luna. Am 2 mancaciosi de lactate. Cum nu se inghesuie pe carne niciunul, recunosc ca ai mei traiesc cu lactate muuuulte, sub toate formele: lapte, iaurturi, branzici cu sau fara fructe.
M-as mai duce si la Danone intr-o vizita( da' mi-e ca ma recunoaste staff-ul )...mai ales ca baiatului cel mare pe care l-am luat cu mine i-a placut f.f tare. Cel mic a primit recompensa,pentru ca a stat acasa cu bunica si a facut nani , evident deja bine cunoscuta Branzica natur de la Danone. Cum am ajuns acasa m-a scotocit in gentuta si a mancat 4 paharele deodata.
De-atunci le tot cumpar si banzica natur pe langa cea cu fructe pe care nu o putem neglija/trada pentru ca are "surprize". Deja ne-am apucat se plantat salata... urmeaza sa mai descoperim si celelalte surprize in pachetele cu branzica DANONE.
Asa ca fetelor...nu va sfiiti sa va inscrieti pentru vizita pentru ca MERITA... pe bune!!!
Eu am dat "share" cu testarea branzicii si pe FB!
TKS
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
dankutza spune:
Buna ziua,
Fi-mea e mare fan Danonino. Mananca cate 2 paharele pe zi. AM citit ca este recomndat de Societatea Romana de Pediatrie si mi-a fost clar ca aia nu pot recomnda un produs atat timp cat nu este bun pt copii. Asa ca i-am dat fara limita. Culmea e ca ea si l-a ales din Mega cand am fost la cumparaturi. L-a pus in cos si eu i l-am luat. Acasa a cerut sa pape NUNI (asa ii spune ea lui Danonino). I-a placut si de atunci ii iau tot timpul.
Spre bucuria mea, am vazt ca a aparut si Danonino natur. Super! Am scapat de dilema ca piureul ala de fructe are zahar. Cum l-a gustat, s-a indragostit de el si de atunci mancam numai Danonino natur!!!!
Si mie im place la gust si imi place ca e cremos. LA viata mea, am tinut o gramada de regimuri, care aveau neaparat in centru branza de vaci. O urasc! Tocmai pentru ca nu e cremoasa si nu are un gust bun. Dar Dononino este super!
Lui fi-mea nu-i place deloc branza, doar branzica Danonino o accepta. Daca nu papa lapte intr-o zi si stiu ca a mancat 2 branzici din astea stau linistita ca e ok. Si-a luat portia de calciu.
Bravo, Danone pentru ideea cu branzica de vaci cremoasa din ingrediente naturale!
cu 19+ ... si am inceput luna a-V-a
dienutze spune:
Multumim de oportunitate, din nou!
Da, am fost la Happy visit si ne-a plaaacuuuuut!!!!
Am testat si noi branzica natur de la Danone, de atunci mancam, dar...amestecata cu desertul cu stelute cu printesele disney, tot de la Danone! Mai cere o portie, asa este de gustos!
Pupici copilasilor si mamelor si pofta mare la Danone!
Diana si printesica Natalie!
anya spune:
Si baietii mei mananca! Dupa ei 4 "bucati" ar fi doar gustarea...Ei prefera sa puna sare deasupra, dar cum pun sare si in iaurtul de baut...asta e preferinta lor.
Cea mai mare batalie s-a dat cand erau la munte, cu verisoarele lor. Sa vezi 4 copii impartind la milimetru bucatelele de branza....Noroc ca am mai gasit de cumparat si acolo, ca altfel o incurcam rau cu ei.