Nou! O branzica natur speciala pentru copii!
Raspunsuri - Pagina 2
rall spune:
Eu am cautat-o la 4 magazine, fara succes.
Ma uitam dupa recipiente mici, de 50 - 75 gr, daca spuneti ca se mananca 3-4 bucati o data, dar nimeni nu stia nimic
desprecopii spune:
Rall, abia se lanseaza, inscrie-te la testare si vei primi si tu.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
lalala13 spune:
Sper sa fim si noi inclusi..abia acum am vazut..
nu am fost la vizita deoarece am fost informata ca nu pot intra copii, macar sa fim inclusi in testare..asa.. drept consolare
sau e deja prea tarziu?
CristinaF spune:
Salut dragelor
Noi avem 8 luni si am incercat ieri "branzica".
Toate celelalte mancaruri noi le-a respins prima data, insa branzica natur a mancat-o fara sa comenteze.
Sa SPERAM ca vom fi mancaciosi in continuare.
Cine nu a incercat branzica pana acum sa stie ca a pierdut si sa nu mai stea pe ganduri.
Pofta buna dragi pitici.
desprecopii spune:
rall, vei primi odata cu celelalte fete.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
monikootza spune:
Am incercat si noi Branzica natur de la Danone si intr-adevar este cea mai buna. Este singura pe care o mancam, si de aceea ne-ar face placere sa castigam si noi concursul.
batmanita spune:
am fost sambata la real si fetele care faceau sampling la danonino branzica natur i-au dat celei mici (3.8 ani)sa guste ,initial am crezut ca n-o sa-i placa si o s-o termin eu de mancat dar a mancat tot si am cumparat si pt acasa unde a fost terminata imediat. ma bucur ca am gasit un produs care sa fie sanatos si pe placul copiilor
roli25 spune:
Vad ca ai mei copii fac exceptie. Am primit-o cadou la gradi, dar nu le-a placut la nici unul.
Dar nici nu ma ingrijorez, ca pe mine una, nu ma convinge Danone orice-ar spune.
bb_yasmi spune:
am incercat si noi Danino branzica natur si asa simpla si in combinatie cu altceva. amandoi copilasi le mananca cu placere! cel mic cere "nino"