Nou! O branzica natur speciala pentru copii!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna ziua,
Doamna doctor, multumim pentru ajutor!

Am inceput sa ii dau copilei de 3 ani ulei de peste imbogatit cu vit D, voi lista aici ingredientele doar nu si numele

Informatii nutritionale/10ml

Energie 340 kJ

Proteine 0 g

Carboidrati 0 g

Grasimi 9,2 g

Compozitie tipica grasimi:

Acizi grasi saturati 1,6 g

Acizi mononesaturati 4,6 g

Acizi polinesaturati 3,0 g

Acizi grasi Omega-3:

- EPA 0,7 g

- DHA 0,9 g

Vitamina A 460 micrograme

Vitamina D 9,2 micrograme

Vitamina E 9,2 mg

Doza recomandata:

Copii pana la 10 ani: 1 lingurita(5ml)/ zi;

Intrebarea mea este urmatoarea: cat timp sa ii dau lingurita de ulei? Ii mai dau suplimetar picaturile de vit D3?

Multumesc frumos!
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DrCULCITCHI spune:

Pot fi si alte cauze.
Doar vit D trebuie administrata copiilor pentru prevenirea rahitismului.Si numai in doze recomandate de medic.Nuadministrati niciodata calciu, vitamine, fier s.a. suplimente nutritive dupa ureche sau sfatul prietenelor. Vitamina D in doze incorecte provoaca intoxicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DrCULCITCHI spune:

Nu mai trebuie sa ii dati si picaturi cu Vit D. Uleiul de peste contine doza necesara pentru prevenirea rahitismului si trebuie administrat in perioada septembrie - aprilie anul urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Va multumesc frumos pentru raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

am incercat si noi noua branzica Danonino. fetitei mele de 5 anisori i-a placut foarte mult, ea fiind o mare amatoare de lactate, ceea ce ma bucura si voi continua sa i-o cumpar, fiind si foarte buna la gust, cu vitamine si foarte accesibila la pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryta spune:

am primit voucherul pe email si abia steptam sa testam barnzica.
revenim cu impresii si pareri dupa testare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Am incaput sa trimitem cupoanele la primele 50 de persoane care s-au inscris la testare si care au fost deja anuntate pe mail de acest lucru.

Daca pana Luni 15 Octombrie ora 12.00 nu ati primit pe mail CUPONUL DANONINO va rugam sa ne contactati folosind linkul de SUPORT (dreapta sus). Va rugam sa verificati si folderul de SPAM inainte sa va plangeti. Nu ne contactati daca nu ati fost deja anuntati pe mail ca faceti parte din cele 50 de persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

In www.desprecopii.com/Danonino/" target="_blank">sectiunea Danonino pe Desprecopii.com a aparut un nou articol: www.desprecopii.com/Danonino/articol-4.html" target="_blank">"Zaharul in alimentatia copiilor". Daca doriti puteti pune intrebari pe pe aceasta tema doamnei doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am primit si noi voucherul. Saptamana viitoare o sa testam si noi branzica si revenim cu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am primit cuponul. Pe 17 octombrie testam Danonino!
Multumesc!

Mergi la inceput