Nou! O branzica natur speciala pentru copii!
Raspunsuri - Pagina 8
Anda08 spune:
Serialbastre - trimite-mi pe mail andraf@desprecopii.com datele tale (nume si prenume) daca nu reusesti cu prima ocazie - este valabil si pentru ceilalti membri care au intampinat probleme; astept detalii pe mail
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Dedicut spune:
Nici eu nu am putut sa iau produsele, vanzatoarele nu stiau nimic de aceste vouchere, au spus ca ma anunta cand le primesc. Nu m-au sunat nici azi.....
CristinaF spune:
Buna
Eu am reusit sa iau branzica chiar din prima zi. Nu am intampinat deloc probleme. Multumim mult.
Fetele mele au devorat deja jumatate.
Nu ezitati sa le incercati.
Pofta mare!
petrean spune:
azi am intrat si noi in posesia"premiului". Cei 3 copii au mei sunt fascinati de branzica, o adora. oricum ei sunt fan branza dulce, deci nu ma mir ca adora si Danonino branzica natur!
Anda08 spune:
Dedicut - trimite-mi un mail la andraf@desprecopii.com cu datele - nume/prenume sau mi-ai trimis deja?
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
Dragii nostri,
Problema a fost semnalata celor de la Danone, iar raspunsul lor va este adresat:
"S-au semnalat probleme cu ridicarea voucherelor la unele magazine. Danone a anuntat magazinele ca vor veni mamici sa ridice produsele, dar probabil ca informatia nu a ajuns la toti anagajatii. Danone multumeste mamicilor pentru participare si doreste sa rezolve cat mai repede eventualele probleme, asadar le roaga sa scrie la andraf@desprecopii.com daca nu reusesc sa ridice produsele si sa dea cat mai multe detalii despre asta. Desprecopii va reveni cu un mail imediat ce problema se rezolva, iar Danone va prelungi perioada de valabilitate a voucherului la inca o saptamana din momentul trimiterii mailului."
O zi frumoasa tuturor!
violeta29 spune:
Am fost si noi vineri si am luat branzica, multumim inca o data Danone si Despre copii!
Cei mici au facut o pasiune pentru branzica Danonino!
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
[b][red]Violeta ,mamica binecuvantata de -Alexandra Valentina(2.09.2008) si bebe Stefan (22.01.2011)
daria76 spune:
Am ridicat si noi pachetelele de branzica fara a intampina nici o problemuta. Desi pitica mea are doar 6 luni, branzica o mananca cu pofta, asta in conditiile in care pana acum nu gasisem o mancare care sa o manance cu placere. Am mancat si eu un paharel si e foarte bun, e cremoasa, fina, seamana mai mult cu o smantana.
P.S. I-am facut poza cu branzica la gura, e la avatar.
admin spune:
Daria, nu inteleg ce spui cu "Scuze, acum poza este la avatar"? Daca doriti sa ne aratati poze cu copiii vostri bucurandu-se de branzica Danonino puteti folosi optiunea "Galerie mesaj"