'varsare de sange'

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe mine m-au refuzat ultima oara pe motiv de vene lipsa :((( Eu am fost donator constant.
Insa cu aceasta campanie imi mai incerc odata norocul si sper sa reusesc

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Vis a vis de campanie, am ceva intrebari:
Unde donezi? La Inst. de Hematologie? Care e intervalul orar in care se fac recoltari?
Pana la urma care e greutatea minima? 50 kg? Eu stiam de 60 kg, unde nu ma incadrez in veci, la 50 sunt la limita (sunt slaba rau, oscilez intre 49-50 kg).
Pana la urma cum e, in dimineata respectiva trebuie sa mananci sau nu (tb pe stomacul gol)? Ca nu mi-e clar. Inteleg ca nu tre' sa fii pe ciclu, insa dupa ce ti-a trecut, obligatoriu tb sa mai astepti un nr de zile?
N-amn donat niciodata pana acum, si de accea intreb. A fost odata o campanie la Medlife, as fi vrut sa ma duc, dar din pacate am avut o viroza urata de tot si a trebuit sa iau antibiotic, si asta era chiar cu o saptamana inainte de campanie, deci cand am terminat eu antibioticul de luat, atunci incepea campania...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui luisa1983

Un coleg de munca a avut nevoie de sange (diagnosticat cu pancreatita, nu putea fi operat,avea nevoie de sange 0 RH negativ). Am mers in gasca,nu numai cu aceasta grupa sanguina. Pe langa ce a scris Eleni:,,Te duci cu buletinul, mancat bine de dimineata si odihnit.Ti se iau datele, ti se face carnet, completezi un chestionar, apoi mergi la o consultatie unde ti se iau diverse si esti intrebat niste chestii legate de operatii/calatorii/bla-bla.
Daca esti imediat dupa ciclu, nu e bine sa vii, lasa sa treaca macar 7 zile ca sa nu lesini pe acolo." si sa nu fi luat medicamente cel putin in ultima luna, sa nu fii bolnav , un consult ti se face, fara tatuaje si piercinguri. Unora nu li s-a luat sange. M-au intrebat daca am mancat si ceva dulce, nu stiam ca trebuia asa ca imediat m-am infipt in dulciuri,am avut o motivatie grozava!

Am intalnit multi studenti in acea zi care donau sange benevol .

fara tatuaje sau fara tatuaje facute in ultimele 6 luni?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Asta cu tatuajele se refera la tatuaje recente, caz in care iti fac o extra analiza a sangelui. Eu sunt plina, dar sunt vechi, au deja 18 ani, nu mai mai intreaba nimeni de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salut.
Eu votez pentru sloganul
DONEAZA VIATA (felicitari pentru idee Histamina).

Am vazut ca deja cineva a detaliat conditiile de donare dar inca exista nelamuriri asa ca voi incerca sa le solutionez si in acest sens pot afla conditiile pentru donare de la Institutul National de Hematologie Transfuzionala. Am lucrat cu ei vreo 3 ani, colaborand direct cu persoanele aflate la conducere.

De asemnea am sa va comunic si programul de donare si alte aspecte de interes (beneficii).

Si mai pot lua legatura cu ei si pentru a ii instiinta despre intentia si demersul nostru, ca sa ne coordonam cumva, sa nu se trezeasca pe cap cu prea multe persoane si sa nu faca fata: eventual ne impartim in functie de preferinte si mergem si la alte centre sau spitale, ce ne sunt mai aproape de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

elara, am 2 intrebari:
1. se poate dona cu 45 de kile?
2. pot dona persoanele fara nicio boala virala, infectioasa etc,dar cu boala autoimuna si sistemica?

Mergi la inceput

50 e limita minima de kilograme.... Bine, te cantarestre imbracat si incaltat :-)), sau cel putin asa m-am consolat eu cand mi-a zis asistenta cat am greutatea
Trebuie sa fii trecut macar 7 zile de la ultima zi a menstruatiei.
Evident nu trebuie sa luati medicamente in ultima saptamana.

Ne mai ajuta Elara cu info.
Eu ma bag la sustinere, ca nu-s in perioada fertila, dar asa de atmosfera sunt extra-capabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eleni

50 e limita minima de kilograme.... Bine, te cantarestre imbracat si incaltat :-)),
Elena & Maria Bucuria

cine se stie la limita si capabil sa doneze (adica sa nu aiba nevoie apoi de perfuzii, transfuzii, etc) poate sa-si puna cei mai grei pantofi pe care ii detine

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ok alinuk.cne-mi da si mie o idee pt 5 kile in plus?
careva ar eplumb prin dotare?

glumeam.

da,e ok.
hai ca vb si eu cu dr meu,ca as vrea sa ma alatur voua.daca au acceptat ca pot dona pt strumful meu,de ce nu ar accepta si in rest?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si nu beti alcool inainte, nici macar de incurajare. Bem dupa donare un vin rosu

Mergi la inceput

Mie in continuare imi place varsare de sange. Uita-te la numarul de vizualizari versus raspunsuri... ce ne mai place scandalul. Data viitoare cand avem vreo solicitare din astea umanitara, indemnuri de genul: Parjoliti campiile, otraviti fantanile, o sa functioneze mai bine decat "Ajuta!".
Si in plus arata ca si mamicile au simtul umorului. Mai putem desigur sa creem Clubul vampirilor ex-sanguinati!
Asa de divertisment.

Bafta!

Mergi la inceput