'varsare de sange'
Raspunsuri - Pagina 4
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina hai ca vb si eu cu dr meu,ca as vrea sa ma alatur voua.daca au acceptat ca pot dona pt strumful meu,de ce nu ar accepta si in rest? |
din cate vad in tari mai civilizate decat la noi (inca sunt cel putin uimita, ca sa nu zic mai mult, ca nu se gasesc pe net conditiile oficiale care trebuie indeplinite pentru a putea dona, ci doar compilatii in care fiecare a mai adaugat ce i-a trecut prin capsor):
1. nu s-a prea studiat fenomenul. adica au ajuns la concluzia ca soarecii imunodeprimati pot face boala dupa o astfel de transfuzie, dar n-au mers mai departe. nu s-a pus nici macar problema ca sangele respectiv poate ajunge la un om imunodeprimat, ci doar au concluzionat ca nu te poti "infecta" cu boala autoimuna daca se foloseste acelasi ac. ok, nu-i la fel de periculos ca in HIV sau hepatita, dar cum poti face paralela intre a zecea parte dintr-o picatura pe un ac, si o punga de sange, nu reusesc sa inteleg.
2. pe listele de conditii scrise in engleza vad excluse unele boli autoimune, ca lupus eritematos sistemic, artrita reumatoida, scleroza multipla, tireotoxicoza.
3. ceva mai categorici sunt cand spun ca nu trebuie sa fi luat nicio medicatie in ultima luna, si sa fii asimptomatic in acest interval.
ale1212xa spune:
super initiativa
eu sunt donatoare de sange asa ca voi ajuta cu placere...doar o intrebare..eu acum sunt in Bucuresti, buletin pe Pitesti, oare voi putea dona in Bucuresti?
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui ancadragoman fara tatuaje sau fara tatuaje facute in ultimele 6 luni? |
off topic,dar nu m-am putut abtine...Dragomanco,ti-ai facut vreun tatuaj???
on-topic,nici eu nu pot dona ca am anemie si de un an jumate sunt posesoarea unui tatuaj...na,la batranete,mai faci si lucruri altfel,ca sa zic asa...
Alinuk,mult succes!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
ancadragoman spune:
Off topic :urmeaza
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
alinuk spune:
Anca..te somam sa te mai abtii putin
macar pana pe 11 oct ..de ziua europeana a parintilor
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
blackgirl0 spune:
Si daca donam mai repede? Pe mine ma bate gandul sa-mi iau sot de mana pe sambata viitoare (si niste caramizi in buzunare ). Sau poate sambata aceasta (depinde de cheful lui).
Eleni spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Si daca donam mai repede? Pe mine ma bate gandul sa-mi iau sot de mana pe sambata viitoare (si niste caramizi in buzunare ). Sau poate sambata aceasta (depinde de cheful lui). Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Ia-l vineri de mana (poti sa il tii pana sambata asa)... ca sambata nu e program de donat sange, e program de mall.
blackgirl0 spune:
Program de mall sa-si faca cine are timp/chef/bani pt asa ceva.
Am gasit ceva date de contact, maine sun sa vad daca chiar nu exista posibilitatea de a dona sambata.
Eleni spune:
Vreau sa cred ca ai inteles si apreciat gluma, da? Ca era fix o gluma. Nici eu nu-s fan mall dar cica la mall nu trebuie sa cumperi, te duci sa casti gura ca e gratis.
In fine, crede-ma ca nu e program, l-am citit cu atentie pe ala lipit pe intrarea in institut.
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Eleni Nici eu nu-s fan mall dar cica la mall nu trebuie sa cumperi, te duci sa casti gura ca e gratis. |
iar sunt off-topic...sotul meu cand se duce la mall,zice ca se duce la muzeu!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...