Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am citit sa ne asteptati ca venimmmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Neata!
Felicitas, sa stii ca pana a avea si eu al doilea bebe nu ma stresam prea mult cu privire la contraceptie dar acum ma gandesc serios. Nu pot lasa totul la voia intamplarii si sa stii ca sunt anitconceptionale care opresc de fapt ovulatia iar embrionul nu mai are cum sa se formeze.
Ceea ce spui tu se poate intampla intr-adevar in cazul steriletului. Iar pentru anticonceptionale, de fapt pentru protejarea ficatului sunt o gramada de vitamine care ajuta, mai mult acum exista "4femina", un complex de vitamine care ajuta ficatul si sunt ok. Eu inca alaptez si nu am putut lua, dar dupa ce termin alaptarea la anticonceptionale ma gandesc pentru ca la fel ca tine sunt total impotriva avortului.
Treaba cu numarul copiilor e la intelegearea partilor....cum se spune la noi pe juridic, asa ca fiecare cati isi doreste si cati ii da Dumnezeu....si eu dupa mintea mea as mai face.......dar nu pot singura...asa ca am ajuns la intelegere. Doi sunt sufiecienti pentru noi.
chiar imi plac familiile cu multi copiii, mi se par asa haiosi.
Mary, imi pare rau ca sunteti bolnavioare.....offf, mama iei de toamna...eu deja ma astept sa incepem si cu racelile mai ales ca e si gradi....iar Andrei o sa ia toate bolile de la Eliza.
De baie, stiti ce mi/a facut Andrei? Eliza se spala pe corp intr/o seara si el pur si simplu s/a aruncat in vana imbracat....eu linistita ca sta doar sa o priveasca......noroc ca nu era apa multa in vana....dar sa/i fi vazut fata satisfacuta ca s/a bagat singur.
Vai Madutza, nu/ti explic ce e in casa mea..in doua camere cu doi copii, parca ar fi numai haine si jucarii...am prins acum doua gravide si doi saci i/am pasat....dar inca e plin. Si mai tot timpul e cate ceva pe jos si pe birou.
fetelor sa faceti poze la intalnire...si apropo...am parola (multumesc Yasmi)dar nu mai stiu adresa sa vad si eu pozici cu voi si sa pun si eu .

va pup!!!! vedeti cat scriu daca sunt puii sanatosi?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Si noi venim! In formatie completa, adica si cu tati.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 34+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna dimi! VAS ! Fetelor intalneala placuta si sa fie fluturasi cumunti! asteptam multe poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mary sanatate puiutei, se faca bine repede, saracuta. dar de la ce este asa? oare am citit? sper sa-i fie de bine papa de regim

vas deci si la voi mai este harababura. ce ma mai bucur ca si la voi este

eu nu stiu cum nu-mi mai ajunge timpul, ori nu mai am eu asa spor, ori m-am lenevit... nu stiu care-i explicatia. inainte era luna, nu era o chestie nepusa la loc

oricum, cred ca stiti ca cica ziua nu mai are 24 de ore ci 16, rezonanta sau 'bataile inimii' Pamantului s-au marit de la 7.83 Hz pe secunda la 12 Hz, de unde si criza de timp. foarte interesante documentarele, mereu ma uit.

fetelor, ce fain ca va intalniti azi abia astept sa ne povestiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata mamici ! Am nevoie si eu de o cafeluta mai mica. Miriam s-a foit intr-una.
Roxy nu ma refeream la tine in nici un caz, dar stiu ca sunt persoane care fac asta si nu suport,de parca le ia cineva banii din buzunar ca sa creasca respectivii copii. Asta ma inerveaza si pesoanele care comenteaza de o fata ca a ramas gravida si face cum s-ar zice copil din flori. Mie mi se pare un act de curaj si dragoste sa te inhami sa cresti un copilas singura.
Vas crede-ma nu sunt asa inofensive cum s-ar crede ,mai ales la consumul pe perioade foarte lungi. Si cred ca dupa a doua sarcina te mai gandesti mai mult la asta.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
13 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Gata ma duc sa ne pregatim de inot. Azi avem zi de inot.
Va pup pe toate si intalnire frumoasa sa aveti!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
13 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor!

Floricele ca sa ne inveseleasca ziua mohorata!
A plouat si pe la noi toata noaptea... i-am dat sa papa piticei si ma duc sa-mi fac un capucinno . Parca ar merge pe vremea asta. E asa innorat si liniste in casa fara Luca . Dar maine il vad pe Tarzanul meu

Roxy, sa stii ca si mie mi se pare ca nu mai am spor... imi propusesem sa fac o gramada de lucruri sapt asta cat nu l-am avut pe Luca . N-am facut nici jumatate

Cat despre copii, noi ne-am dorit 2, e drept ca voiam sa demaram proiectul pt al doilea, cand facea Luca un an si 2, 3 luni. Noi avem 35 de ani, cat sa mai asteptam... dar s-a intamplat mai repede.
Eu am endometrioza si anticonceptionalele sunt contraindicate, trebuia sa-mi pun un anume fel de sterilet, dar am tot amanat, din cauza accidentului la mana pe care l-a avut sotul toamna trecuta. N-am crezut ca raman insarcinata dupa ce m-am chinuit 4 ani si am facut un FIV . Nici dr meu nu credea

Si mie imi plac familiile cu mai multi copii, am fost o data la iarba verde, noi 3 si lanaga noi era o familie cu vreo 4 copii asa frumos se jucau, aveau o casuta din aceea gonflabila si jucarii... chiar i-am invidiat. Erau o familie tare frumoasa . Noi nu ne permitem sa crestem mai mult de 2 copii, asa ca am optat pentru legarea trompelor. Chiar si asa, m-am hotarat cu greu si cu ceva lacrimi.

Gata cu povestile, ma duc sa ma apuc de treaba. Maine sunt nasa de botez, ma bag la o manichiura, pedichiura, trebuie sa ma si vopsesc... si parca vad ca pitica doarme o ora si se trezeste
Puup!

Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si printesa (18.07.2012) Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am visat azi noapte ca am fost cu voi la intalnire. A fost super, pacat ca a sunat ceasul

Eu sunt ca o marioneta cu degetele bagate in priza. Pana ni se regleaza orarul si ne intram in ritm e groaznic.

La noi e ordine si in living si in bucatarie. Nimic nu e clintit de la loc, jucariile nu sunt imprastiate, farfuriile tot timpul curate si puse la loc. Nici la papuci nu e dezordine niciodata ti-e mai mare dragul cand ii vezi asa aliniati. Sper ca n-ati facut icter de ciuda, era o gluma

Cat despre discutia cu anticonceptionalele semnatura mea vorbeste de la sine , nu?

Va pup si distractie placuta la intalnire.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Somleac hai ca m- ai facut sa rad! Esti grozava!
Si la noi desi e unul singur e dezastru uneori,si noaptea mereu dau peste vreun cub,imposibil sa nu fac asta.
Eu m- am machiat si astept sa se trezeasca printul sa ii dau ciorbita si poate si putina mancarica.Voi lua la noi un iaurtel si lapte ca al meu daca nu e hranit e jale cu el.Abia astept sa ne vedem.

Mergi la inceput