Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
cami_antonia spune:
felicitas iti aprob f mult punctul de vedere cu privire si la contraceptie si la familii cu sau fara copii
in 5 ani cat am asteptat-o pe antonia am plans atat de mult incat acum nu judec nimic in legatura cu copii si nu-mi mai pun intrebari
ma bucur pt fiecare copil venit pe lume al oricarui om
strumphule bine ai venit in taraaaaaaa
multe imbratisari si poate ai ragaz cateva minute sa ma suniii
simo din fericire nu a plans deloc antonia
eram sigura de acest lucru
caci atunci cand iesim afara ea e mereu la poarta si intreaba cand mergem la vecina? cand plecam popana la posta?
ahahahahha
numa sa iasa din casa
asa eram si eu
identica
imi parea rau cand se terminau orele la scoala
miki ce ma bucur ca sunteti mai bine
mada imbratiseaza tu pe strumph si pe tot familionul si din partea mea da??????????????
pls sa nu uiti
caz daca nu aveam mesteri eram si eu cu voi la intalnire
mandreeac spune:
Ce mesaj lung am scris si s- a dus.
Ideea principala era ca astept ziua de maine ,sper sa nu fie ca acum ca altfel nu stiu daca ajungem.Voiam sa o iau si pe sora mea cu pruncuta sa va cunoasca si ele.Astept sa vad ori e laie ori balaie
Am fost la targ si i- am luat papucei,sosete,dresuri,o caciulita,2 carticele si 2 pijamalute si pasta de dinti de la weleda
mandreeac spune:
Neata mamicilor! Dau cafea ca nu prea am dormit azi- noapte! O zi veritabila de toamna ploioasa si friguroasa! Brr mi- e dor deja de vara
madutza_bra spune:
Neata fetele!
Toata lumea doarme pe ploaia asta?
Haideti la cafelutza
cami, sigur ca am sa-i imbratisez, sa sti ca mai facem o intalnire intre 1-3 oct, poate scapi de mesteri pana atunci si ne vedem , tare mult mi-ar placea sa te intalnesc
Mandreeac, sa poarte sanatos Rares hainutele. Se pare ca asa urat va fi toata ziua.
Ce facem? Ne vedem la Unirii la ultimul etaj, la spatiul de joaca? Ne-am mai intalnit acolo odata cu fetele cand eram gravidutze
Sau...mergem in Timisoara la yasmi, ca acolo e soare
azi cred ca trag o fuga la cumparaturi, ca s anu stam numai in casa. Cataline bineinteles ca doarme la ora asta...
pupici
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s merg sa fac dus si sa vad ce mai fac prin bucataria aia ca m-am saturat de ea, mereu cate un vas, cate ceva pe jos, pe masa.... la voi la fel este? macar sa ma bucur ca nu-i numai la mine Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Bucura-te in voie, si la mine e la fel, iar dupa-amiaza e deranj la dublu, plus masinute, carticele, papusele aduse din living si abandonate in picioarele mele prin bucatarie. Am 2 rafturi joase pe care nu tin nimic, si depozitez acolo jucariile care-mi stau in picioare. In rest daca vreau curatenie tb sa stau cu matura in mana, si noroc cu masina de spalat vase, ca le depozitez acolo pe alea murdare si dau drumul la spalat la sf zilei
roxy_s spune:
neata fetelor
madutza ce bine merge cafeluta ta
a plouat si la noi toata noaptea si ieri. acum este rece si innorat si vad ca iar picura. dar noi tot iesim afara, asta daca nu ploua foarte tare, ca n-am ce sa fac cu ea in casa toata ziua mai ales ca s-a obisnuit mult afara.
hai ca am inceput sa ma bucur putin ca si la tine este la fel
masina de spalat vase inca este pe lista dar nu stiu cum sa facem si unde s-o instalam ca la noi este cam complicat cu dulapurile, aragazul este intre chiuveta si dulap....marimea nu se potriveste, trebuie taiat din dulapul si in ultima vreme nu ne-am mai gandit la asta, dar musai trebuie. vreau si eu masina sa scap de vasele astea, ca m-am saturat de ele
felicitas sper ca nu te-ai referit la mine cand ai zis ca nu-ti plac persoanele care stigmatizeaza un parinte care are multi copii ca nu sunt deloc asa, din contra... mie imi plac si apreciez tare mult parintii cu multi copii crezi ca mie nu mi-ar place sa am multi copii? mi-ar place chiar 5 cand o vad pe somleac cum povesteste de ei deja mi-i si imaginez ce scumpi sunt toti este asa frumos sa ai o familie numeroasa sa ai casa plina de copilasi si galagia lor dar trebuie sa ai si posibilitati sa-i cresti. cum ai zis si tu, nu s-ai faci asa , pur si simplu, si sa nu poti avea grija de ei. si asa este, daca Dumnezeu vrea sa-ti dea bebe iti da cu toata protectia.
un pentru voi.
mandreeac de ce n-ai dormit? ce rau mai dormi, nu esti obosita ziua? sa poarte Rares sanatos toate lucrusoarele frumoase
cami la mare cred ca este urat tare, asa-i? ai fetita mare, sta la grdi fara probleme
merg sa aerisesc si sa pregatesc micul dejun.
toate mamicile.
lparpala spune:
Neatza!
O cafea beau si eu. Multumesc Madutza
Ce urat este afara Cum facem astazi fetelor cu intalnirea?
Vad ca Diana a dormit ceva mai bine ultimele nopti. Ce-i drept a fost si obosita. Si ieri am stat foarte mult la facultate (de la 8 la 19).
Roxy, iti dai seama ca o mai pasez si pe la colege. Este asa, un fel de copil al tuturor acolo.
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 34+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
mandreeac spune:
Maduta e o idee f buna,insa nu promit ca ajung.Nu am dormit ca Rares a fost marait si a plans toata noaptea iar mie imi vin uratii.Oricum anunt din timp.
Pasajul de la Unirea e inchis,pentru cine are drum le acolo.Poate il vor redeschide
madutza_bra spune:
Fetele, am vb cu Strumph la tel, nu mai are bat la tel ca sa intre sa va scrie si ea, si-a uitat incarcatorul la sora ei, si o sa intre mai incolo.
\ne asteapta de la 4:30-5:00 la Unirea la locul de joaca.
Noi sigur mergem dupa ce-l luam pe Cristi d ela gradi, mergem direct acolo. Mi s-a parut dragut acolo ca au spatii de joaca separate pe varsta, adica pentru pitici ca ai nostrii este un spatiu separat decat pentru copilasii mari de 4-5-6-7 ani. Mie cand era Cristi mic de asta imi era teama, sa nu-l impinga careva pe acolo, ca in rest cu obstacolele nu avea pb
mandreeac, hai incearca sa ajungi, macar 1-2 ore, sa ne vedem si noi, chit ca nu o sa putem trancani prea mult ca tb sa alergam dupa pitici. Macar facem poze de grup cu fluturasii
lparpala, eu cred ca ajung acolo pe la 5. Abia astept sa ne vedem
mandreeac spune:
Am decis eu vin la Unirea cu printul,o sa vb si cu sora mea ca trebuie sa ajunga sa vad daca vine si ea,noi sigur venim.
Problema e ca sper sa ajungem la 5:30 ,vom pleca cum vine tata de la munca 4:30-5 fara.
Maduta tu si Dorina veniti sigur da?