Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina06 nu cred ca asta a fost motivul divortului, nici nu stiu ce sa zic. oricum, este destul de greu pentru ea. o sa-i spun ce mi-ai zis, sa vad ea ce-a facut legat de problema asta.
multumesc de raspuns
tu ai ramas super repede insarcinata

miki ma bucur ca este mai bine, sa incerci sa te uiti si la dintisori. ce noapte ati avut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

lparpala ooo cat ati stat...cred ca eu n-as fi putut sta atata apai Anastasia tu cum ai stat cu burtica? nu ai simtit nevoia sa te intinzi, ai mancat?

Slava domnului inainte de a merge la facultate am luat mancare de la un restaurant, iar pe la 8-9 am comandat pizza ca eram mai multi si ni se facuse foame.

Cel mai nasol a fost ca mi-a fost rau o perioada si parca tocmai atunci Diana avea mai mult chef sa se plimbe si sa ma care si pe mine dupa ea.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 34+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

lparpala trebuia s-o pasezi la un coleg sa poti lua o gura de aer. cat stai acasa cu bebe 2?

merg sa fac curatenie in bucatarie ca ce a ramas dupa ce am papat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Noi ne doream al doilea copil neaparat ca sa aiba Miriam frati, dar nu neaparat acum. Nici de la un bebe 3 nu ne-am da in laturi. Mie intotdeauna am zis ca mi-ar place 3 copii,dar cat de cat cu spatiere intre ei ca sa pot sa am grija de fiecare in parte,mai ales stiti cum sunt primele lunite. Asa cum vor fi acum exact 2 ani mi separe ok, nici prea devreme, nici prea tarziu si 3 ani mi se pare ft ok.
Eu nu ma protejez cu nici o metoda decat cea a calendarului, care a dat rateuri fericite de 2 ori,o data a fost o ovulatie tarzie si acum cu acele calduri ce au fost in vara mi s-a scurtat ciclul si presupun ca a fost ovulatia mai repede, de aceea bebele meu ecografic este mai mare.
Eu sunt impotriva anticonceptionalelor o data iti distrug sanatatea(mai ales ficatul), al doilea nu sunt antiabvortive, adica din cand in cand poti sa ramai insarcinata, insa embrionul nu se poate fixa , moare de foame si prin lipsa de oxigen, si iti vine menstruatia ca si cand nu ai fost insarcinata,o data cu eliminarea acelui embrion foarte,foarte micut.
Iar eu sunt impotriva avorturilor oricat de mari sau mici.
Cei mai multi producatori ascund aceste aspecte pentru ca atunci multe femei ar renunta la ele.
Sper sa nu fi suparat pe careva.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
13 saptamani+

Mergi la inceput

ce faceti fetelor?
buburuza este afara cu tati, desi este innorat si sta sa ploua dar tot trebuia scoasa putin la aer sa-si consume energia ca m-a terminat azi nu a dormi deloc, o luase somnul dar s-a tinut tare, n-a vrut nicicum

simona da, pandispanul ala s-a terminat in mai putin de 5 minute mai ales ca au venit si 2 fetite la noi. cand s-au pus pe el...n-a mai ramas nimic. si noi tot la fel de repede il mancam, asa bine merge

ailed, bb_yasmi voi ce faceti? de ce n-ati aparut la raport?

felicitas cu metoda calendarului este foarte nesigur. daca ai avut 2 rateuri fericite mai poti avea inca vreo 5-6
cu anticonceptionalele sunt de acord, eu nu voi mai folosi niciodata pentru ca, desi m-am simtit bine cu ele, nu mi-a fost bine dupa ce le-am lasat, mi-au aparut chistulete, noroc ca a scapat de ele si totul a fost bine. au si ele avantaje si dezavantaje.

merg sa fac dus si sa vad ce mai fac prin bucataria aia ca m-am saturat de ea, mereu cate un vas, cate ceva pe jos, pe masa....
la voi la fel este? macar sa ma bucur ca nu-i numai la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA SEARA!

MADA, SIMO mersi o sa am spor ca nu am ce face!
LOLELY am uitat sa iti raspund eu am facut analize la fata la un an si ceva, mi-au fost recomandate pt ca eras fata cracanata si suspecta de rahitism, dar a fost bine avea calciul peste limita chiar! fierul era la limita aici era problema!

Mergi la inceput

Aseara am avut iar un episod de voma in jet, numai ce mancase asa bine si cand a vrut sa isi bea lapticul de seara a iesit totul! De azi a intrat chiscoasa la regim a papat orez fiert cu morcov si cu carne de pui, paine prajita, banana si mar copt. am cumparat si lapte praf fara lactoza. in rest eubiotics, si ceai de menta. Si a mea mananca din tacamurile noastre, nu le sparge azi chiar i-am pus bolul cu orez in fata si o lingura mare, manca asa frumos si se radea la mine, imi venea sa o mananc eu pe ea.Cate zile trebuie sa tina regim o saptamana? Prima zi a trecut bine, nu ma asteptam sa manance asa bine, cel putin banane nu a mai vrut de 2 luni!

Mergi la inceput

YVY, Larisa poate se referea la baie, baie. a mea cand aude cuvantul baie e deja la usa si fuge la baie, sta in fata cazi si asteapta dezbracata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Acuma mai sunt o gramada de metode altele decat anticonceptionalele.
Cu toate ca stiu doi bebelusi facuti cu toate metodele de contraceptie posibile si foarte sigure.
1. Vara mea a avut o fetita in timp ce era pe anticonceptionale. O fetita foarte frumoasa. Si o sa ziceti bine, bine o fi gresit ceva luand pastiluta, dar facea asta de 6 ani, si inainte iara 5 ani inainte de un baietel care acela a fost programat, si a facut mari eforturi sa ramana gravida cu al doilea.
2. Culmea, culmilor o mamica cu mine in salon a facut al treile baietel dupa o legare de trompe efectuata de un dr foarte bun de la noi de la Cluj. Si i-a spus mamica :sper ca de data asta sa nu mai viu iara sa nasc la Stanca.
Asa ca cu toata protectia, poti sa faci bebe daca Dumnezeu vrea .
Plus ca nu toata lumea vrea copiii putini. Cumnatul meu ar fi vrut vreo 5, dar uite ca nu are decat 2 si altii nu poate avea. Ceea ce vreau sa spun ca aici nu exista o chestie corecta sau incorecta, e o chestiune de optiune si e normal ca un cuplu din moment ce nu aplica niste metode mai "sigure" ia in calcul eventualitatea unei sarcini si se simte pregatit pentru un alt copil.
Nu imi plac persoanele care stigmatizeaza un parinte ca are multi copiii. Atata timp cat are grija de ei si nu vine sa-ti ceara nimik care e treaba noastra ca ei si-au luat o anumita responsabilitate.
Pe de alta parte nu sunt de acord cu cei care fac copii multi si nu ii intereseaza de copiii.
Ei sper ca nu m-am infierbantat asa tare ca o gravida ce sunt.
Pupici Roxy.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
13 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Fetelor maine se anunta ploaie toata ziua si maxim 14 grade? Ce facem?

Mergi la inceput