Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

am intrat repede cat isi face Anastaisa turele prin casa. am fost afara de dimineata tare. este asa placut, putina racoare...

madutza, mary nu se pune nici un praf de copt, nimic. creste asa frumos totul este sa bateti albusurile foarte bine si sa amestecati usor sa nu se lase, atat.
madutza este super sa pui ceva putin acrisosr

lalely ahaa, la aia te refereai...nu stiu ce-am inteles eu
daca tot esti pe forum zi-mi ceva....acum vorbesc cu o prietena buna pe FB, are si ea endo si este tare disperata si suparata ca tocmai ce a si divortat dupa numai 2 ani de casnicie....i-am zis de voi ca aveti la fel si aveti si bebei, si tu si alina06.
alina06 daca intri sa-mi zici si tu....ati luat ceva tratament, naturiste, ceva? lalely tu ai ramas natural, nu? ai facut ceva tratamente? nici nu mai stiu, fetelor

toate mamicile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

roxy, zici ca sunt nebuna, desi nu am nimic pe foc am impresia ca miroase a pandispan

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Mergi la inceput

madutza in tavi de chec cred ca ar iesi prea inalt si multa coca.
imediat va intalniti cu strumphitza, super sa faceti poze, fetelor.

yvy nu stiu ce sa zic cu Larisa... ce personalitate are ea, nu se lasa cu una cu doua eu zic ca va trece, este de moment, este ea rasfat mic
Anastasia papa frumos din canita, farfurie de-a noastra, nu le arunca pe pereti dar cand are nervi mai arunca si ea din limgurita
du-te cu fetele, ia autobuzul...eu as fi venit si pe jos numai sa merg
ce scumpa este Larisa cum vorbeste ea si Anastaisa zice la 'catel' 'tatel'

mandreeac la ora aia nu dormeai?

strumphitza ma bucur ca ati ajuns cu bine chiar daca

alina06 daca te simti bine poti incerca cateva exercitii si vezi tu atunci daca scartaie balamalele sau nu

lparpala ooo cat ati stat...cred ca eu n-as fi putut sta atata apai Anastasia tu cum ai stat cu burtica? nu ai simtit nevoia sa te intinzi, ai mancat?

Mergi la inceput

lalely reteta este putin mai in fata. poti s-o faci, este asa usoara si buna...si poti pune orice fruct ai in casa

mandreeac primele 10 minute le las in cuptor cu usa inchisa si apoi deschid usa inca 10 min, am inteles

strumphitza un pupic dulce nepotelei, cred ca este o dulceee...micuta si dulce te-a vazut piscoata cu ea in brate? n-a schitat nimic?
ce dor imi este de un bebe mic....dar am renuntat pentru moment, mai asteptam putin. poate chestia din iulie m-a facut sa ma gandesc mai bine, Doamne Doamne stie mai bine cand va fi momentul potrivit.
vezi ca fetele ziceau 17.30 nu 16.30. poate mergi mai devreme cu o ora si le astepti

simona hai nu te mai gandi la servici ca ajungi a nu mai dormi noptile traieste clipele minunate alaturi de puiuti si petrece timpul liber ramas cat mai placut, lasa gandurile astea...si eu ma mai gandesc cateodata dar na, odata si odata trebuie sa ne intoarcem si la servici.

viss voi ce mai faceti? n-ai mai dat nici un semn. cred ca tu nu mai ai timp nici sa respiri apai sa mai intri. ce fac bebicii dulci? cred ca au crescut si s-au facut asa frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna mamicute harnicute! Am citit si eudin urma,asa pe sarite. Saptamana trecuta am ajutat-o pe sorela cu pregatirile de nunta si dumineca am avut nunta. A fost o nunta foarte frumoasa si ne-am distrat de minune in frunte cu Miriam care a fost o mare dansatoare.

Strumph -la multi ani cu intarziere pentru primulanisor de casatorie. Sa treceti de nunta de diamant sau cum ii zice!.Bine ai revenit in patria mama!
Spriridusha -lasa ca o sa treaca greturile, a mele parca au trecut, dar tot am chestii care le resping, dar macar nu vomit.
Roxy- asa este numai Dumnezeu stie cand e momentul potrivit pentru al doilea bebe. Nici Miriam, nici bebe 2 nu au fost planificati, dar ne-am bucurat foarte mult de faptul ca am ramas insarcinata. Cum zicea sotul bine ca nu trebuie sa umblam pe la tratamente si etc. Pentru ca ei au un caz in familie si a fost destul de neplacut pana au aparut mult doritii gemenasi.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
13 saptamani+

Mergi la inceput

Intalnire frumoasa sa aveti fetelor si vrem poze. Si apropo de poze, va rog sa-mi trimite-ti careva parola la picasa ca vreau sa pun niste poze de la nunta cu mireasa mica si s-o vedeti pe Miriam ce fashionista este de mica.

13 saptamani+

Mergi la inceput

Noi avem deja 3 saptamani de cresa si de luni o sa ramanem la programul lung. Imi pare bine ca este tot mai independenta si sociabila decand umbla la cresa.
Azi si-a luat suculetul fata mea si a scos paiul din celofan si la bagat singura in gaurica si a inceput sa bea. Am ramas masca si eu si a meu.
Mananca foarte bine singura si azi cand am fost la analizele pentru cresa a spus tai tai la doamna ce i-a recoltat din gatut si la doamna de la receptie, fara sa-i zic nimik. Deci sunt impresionata de munca ce o depun educatoarele la cresa si cresa este de stat, deci privat nu inseamna neaparat mai bun. Depinde de personal.

13 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

dragelor, va multumesc mult pt gandurile bune
e mai bine..
partea proasta e ca zilele astea n-am avut bona si mama care m-a ajutat aseara a intins-o acasa la ea si am ramas singura cu ei, sotul a intarziat si uite asa n-am mai ajuns cu ea la nici un control..
partea buna e ca arata mult mai bine, e buba mare dar e pe jumate decat era in prima faza..de mancat mananca, la dinti inca n-am reusit sa ma uit, recunoasc ca nici n-am curaj
sunt cam zombi, azinoapta nici n-am dormit ca n-a vrut andrusca, a marait pe la 1, am luat-o langa noi si pana la 6 dimineata n-am convins-o sa inchida okii cum o rugam sa stea in pat si sa nu mai umble prin camera hai hui noaptea..cum incepea sa urle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Vaiii, Miki, dar cum a stat ea nedormita o noapte intreaga??? Saracuta, probabil o deranja buza... sau poate si altceva. Va pup!

Roxy, imi pare rau pt prietena ta. Sper ca nu boala a fost cauza divortului . Si eu si lalely am facut operatie pt curatarea focarelor de endo si a chisturilor. Lalely a facut apoi tratament 6 luni cu un medicament care opreste menstruatia si apoi a ramas insarcinata natural. Eu n-am facut tratamentul pt ca nu am vrut sa mai astept 6 luni si am facut FIV. Dar apoi, stii, la 6 luni de la nastere am ramas natural. Deci probabil ca daca faceam tratamentul acela de intrerupere a menstruatiei ramaneam si eu. Perioada aceea cica e ca si atunci cand esti insarcinata... A! Si foarte important, amandoua am tinut regim alimentar pentru endometrioza, eu am luat si ceva naturiste.
Ii doresc multa sanatate prietenei tale si putere sa mearga mai departe. Si incredere in Dumnezeu, ca toate se fac cu voia lui!
Puup!

Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si printesa (18.07.2012) Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

felicitas da, asa este noi mai asteptam putin.

eee...intr-un fel stii cum este...din moment ce un cuplu nu se protejeaza clar isi mai doreste copilasi, nu? se mai intampla si accidental dar in general copilasii sunt programati si asteptati. de ce majoritatea cuplurilor cu 2 copii nu au mai facut si alti copilasi? voi vreti mai multi copilasi?

chiar, fetele cu 3-5 copilasi...atatia copilasi v-ati dorit sau s-a intamplat? si daca s-a intamplat, cum s-a intamplat, nu v-ati proyejat deloc, deloc? v-ati riscat? sper ca nu sunt deplasate intrebarile si nici nu vreau sa supere pe careva dar sunt si eu curioasa cum sta treaba cu mai multi copilasi

Mergi la inceput