Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Am decis eu vin la Unirea cu printul,o sa vb si cu sora mea ca trebuie sa ajunga sa vad daca vine si ea,noi sigur venim. Problema e ca sper sa ajungem la 5:30 ,vom pleca cum vine tata de la munca 4:30-5 fara. Maduta tu si Dorina veniti sigur da? Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
venim, sigur, sigur!!!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui Somleac Am visat azi noapte ca am fost cu voi la intalnire. A fost super, pacat ca a sunat ceasul Eu sunt ca o marioneta cu degetele bagate in priza. Pana ni se regleaza orarul si ne intram in ritm e groaznic. La noi e ordine si in living si in bucatarie. Nimic nu e clintit de la loc, jucariile nu sunt imprastiate, farfuriile tot timpul curate si puse la loc. Nici la papuci nu e dezordine niciodata ti-e mai mare dragul cand ii vezi asa aliniati. Sper ca n-ati facut icter de ciuda, era o gluma Cat despre discutia cu anticonceptionalele semnatura mea vorbeste de la sine , nu? Va pup si distractie placuta la intalnire. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi! |
rad cu lacrimi, parca si vad, cum ar fi o inbulzeala de copii la intrare sa-si aranjeze toti papucii
Cred ca ai ceva talent la scris, ar trebui sa faci o carte in care sa povestesti despre familia ta frumoasa Vorbesc serios!
madutza_bra spune:
Aoleu,andreea, te-ai machiat? Pai atunci tb sa ma machez si eu , ah mi-ai dat de lucru.
Am culcat fata, tb sa desfac sacosele de cumparaturi, apoi sa fac bagajele copiilor, si la 4 sa plecam dupa Cristi la gradi, apoi direct la intalnire
mandreeac spune:
Maduta hai ca esti tare haioasa.M- am machiat ca nu stiu da a am dormit 2 ore ca la 5:30 m- am trezit sa aranjez platourile pt sotul meu ca maine e ziua lui si a facut cinste la munca si avea 30 de persoane,iar de atunci nu am mai dormit si mi- au venit si uratii,asa ca trebuia.
Printul meu doar e de 2 ore si jumatate.Vrea sa fie fresh pt fete,asta e clar
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui mandreeac Maduta hai ca esti tare haioasa.M- am machiat ca nu stiu da a am dormit 2 ore ca la 5:30 m- am trezit sa aranjez platourile pt sotul meu ca maine e ziua lui si a facut cinste la munca si avea 30 de persoane,iar de atunci nu am mai dormit si mi- au venit si uratii,asa ca trebuia. Printul meu doar e de 2 ore si jumatate.Vrea sa fie fresh pt fete,asta e clar Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
Cata o sa apuce maxim, maxim 2 ore de somn..ca mai mult nu o sa aiba timp..ca tb sa plecam. Dar cred ca va fi in forma cand o s avda copiii. Abia astept sa-i vad daca/cum interactioneaza asa ca intre pitici
madutza_bra spune:
Noi in parc nu prea gasim copii de varsta Catalinei, intotdeauna isi gaseste cate o fetita de 5-6-7 ani cu care se joaca
strumphitza spune:
Ce fac fetele?
Eu gata sunt de intalneala acusi imbrac piscoata si ii dau un pic de papa si plecam spre Unirii!!
Va pup si va astept. As scrie mai multe dar sunt pe tel si e cam incomod
MaryM85 spune:
Vai fetelor ce frig e la noi,cred ca sunt vreo 5 grade, s-a dus caldura, eu am facut focul in casa ca, caloriferul electric nu face fata, parca am fi in noiembrie, nici nu am scos chiscoasa afara ca si ploua!. distractie placuta,cred ca deja sunteti cateva dintre voi deja acolo SA STITI CA MA ROADE INVIDIA VREAU SI EU!.