Dovlecei de Sept-Oct 2009 LMA*22*
Raspunsuri - Pagina 12
Lali_mete spune:
Neata!
Monica ,drum bun si sa va intoarceti cu povesti frumoase !
Laura am azut si eu o poza pe fb cu amandoi copiii tai,frumosi tare!
Eu am intrat sa ma laud ! Paul nu mai plange la gradinita! Habar nu am cum de s-a oprit, ieri dimineata am intrat,a salutat,m-a pupat,a luat la pupat colegii, apoi i-am zis pa si am plecat. Mi-a raspuns, si la revedere! Azi nici nu am intrat in clasa cu el, l-am pupat,i-am zis ca plec,mi-a facut "pa" si a zbughit-o in clasa !A facut si domnisoara educator !
Asa ca fac cinste,sper sa il tina asa !
Danuka,era vorba de un preparat despre care iti spusese soacra ta sa i-l dai in loc de paine de grau,ptr ca aceasta e scumpa. O sa ma uit exact ce este [D:].
laura78nico spune:
Super Lali!
Ma bucur ca Paul nu maim plange la gradi...ce povestesti tu noi am patit in a doua saptamana de gradi!
Ce-mi da mie o stare mai ciudata este faptul ca el nu prea vorbeste, asa ca nu pot afla de la el nimic din ce a facut la gradi.
La noi intrebarile suna cam asa:" Ce ai facut la gradi?"
raspuns pauza
"Ti-a placut?" "Da!"
"Maine mergem?" "Da!"
Mihai saptamana asta a fost singurel la gradi si nu a plans. Aseara in schimb a fost la ziua verisorului doar cu tati si nu prea s-au inteles cu el...lipsea partea feminina a familiei.
laura78nico spune:
Buna!
Am asa o stare...de stat la gura sobei cu un ceai in mana,de lenevit sincer.
Poate si pt ca ieri am fost plecata si am stat mult pe afara...
Ramona este bine si de maine la gradi.
Mihai este ok si ma bucur mult.
desprecopii spune:
dragi mamici, mai sunt cateva locuri pentru vizita de maine de aici Happy Visit
- cine poate veni SIGUR - sa imi scrie un pm de urgenta.
laura78nico spune:
Buna dragele mele!
Va invit la o tratatie virtuala cu ocazia celor 34 de ani! Asa ca
Din pacate Mihai tuseste de azi noapte, iar Ramona este la gradi.Au inversat rolurile!
kemsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Buna dragele mele! Va invit la o tratatie virtuala cu ocazia celor 34 de ani! Asa ca Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
La multi ani Laura!Sa ai parte de tot ce iti doresti!
Noi stam zgribuliti in casa, e frig ca iarna. Dimineata m-am trezit cu durere la gat, am dormit rau, si mi s-a stricat toata ziua
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
laura78nico spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kemsy
La multi ani Laura!Sa ai parte de tot ce iti doresti! Noi stam zgribuliti in casa, e frig ca iarna. Dimineata m-am trezit cu durere la gat, am dormit rau, si mi s-a stricat toata ziua Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009) Raisa are nevoie de noi Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! |
Imi pare rau...sa stii ca noi toata familia suntem raciti (Ramona a scapat) iar ceilalti suntem pe tratament asa ca iti urez sanatate multa!
laura78nico spune:
Buna fetele!
Ce faceti? Noi la fel cum ne stiti...eu sunt spre vindecare, Dar Mihai si sotul au cazut rapusi de virusi.
Si din ce am inteles nici socrela mea nu se simte bine.
In rest nimic nou!
Lali_mete spune:
Laura,la multi ani cu multa intarziere,sa fii sanatoasa si iubita multi ani de acum inainte ! Mai primesti urari,nu ?
Noi ,azgribuliti si noi, batuti de vant ...
laura78nico spune:
Buna
Da Lali primesc, primesc.
Si voi zgriguliti? Lali hai la un vin fiert cu scortisoara, cu mine...sau pt ca e mai dimineata hai la
La multi ani Dana!S afii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti!