Dovlecei de Sept-Oct 2009 LMA*22*
Raspunsuri - Pagina 13
Lali_mete spune:
Laura,sa stii ca nu e o idee rea un vin fiert ! Dar il beau seara,dupa ce suge fata,ca pana dimineata nu mai umbla la laptarie, si se duce alcoolul.
Acum emrge si o cafea,cum sa nu!
Eu am mancat cereale cu lapte de nuci .
laura78nico spune:
Pai Lali daca ai timp...hai ca eu sunt cu un ochi la DC cu un ochi in hartii. Deci nu-i problema pot.
monikus spune:
Am scris un ditamai mesajul si apoi mi s-a inchis calc . Evident ca nu mai am timp sa reiau.
Spun doar atat: La multi ani Laura cu mii de scuze pentru intarziere. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi tie.
La Botosani a fost minunat. O sa revin alta data cu povesti pt ca acum nu imi mai permite timpul.
Pupici tuturor si felicitari pentru copilasii cuminti care s-au potolit cu plansul la gradi.
laura78nico spune:
Bine ai revenit Monica! Multumesc de urari sunt binevenite.
Am vazut poze de la Botosani sunt foarte frumoase. Acum astept povestea.
Noi nu ne mai laudam cu nimic nou, poate doar cu vacanta in care au intrat toti.
va urez duminica placuta!
laura78nico spune:
Buna,
Noi am avut un we plin de curatenie, calcat ruge si alte treburi gospodaresti.
Pustii mei acum sunt bine, in vacanta...si cam atat.
Va urez o saptamana excelenta!
Lali_mete spune:
Buna dimineata !
Monica asteptam povestile ! Mi-ar placea si mei sa merg in Botosani,acolo m-am nascut, dar nu am mai fost de multi ani,iar rudele mele de acolo.... se fac ca noi,astia care am plecat din "cuib" nu existam.
Laura,si noi in vacanta . Prima lui vacanta! De dimineata m-a terminat cu " Megem a gadinita ? Maaaami , hai sus, imbaca Teodora si hai megem , ateapa doama Ebeca, haaaai ! " si a inteles greu ca mai stam acasa, avem vacanta . Nu stie inca ce e aia . Maine mergem la socrela,apoi la sora mea, ca nu am mai emigrat dinainte sa inceapa gradinita !
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Buna dimineata ! Monica asteptam povestile ! Mi-ar placea si mei sa merg in Botosani,acolo m-am nascut, dar nu am mai fost de multi ani,iar rudele mele de acolo.... se fac ca noi,astia care am plecat din "cuib" nu existam. Laura,si noi in vacanta . Prima lui vacanta! De dimineata m-a terminat cu " Megem a gadinita ? Maaaami , hai sus, imbaca Teodora si hai megem , ateapa doama Ebeca, haaaai ! " si a inteles greu ca mai stam acasa, avem vacanta . Nu stie inca ce e aia . Maine mergem la socrela,apoi la sora mea, ca nu am mai emigrat dinainte sa inceapa gradinita ! Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009) |
Chiar ma miram eu sa nu pleci!
Serios acum iti urez vreme si petrecere frumoasa!
monikus spune:
Laura, se poate spune ca am intrat la hibernare tinand cont ca nu avem voie sa iesim din casa o sapt. Bineinteles ca a trecut prea mult timp de cand nu am mai fost racitit vreo 5 sapt asa. Ei bine Rares a facut o conjuctivita urata de nu putea sa ii dezlipesc ochii cand se trezea. Evident ca suntem pe antibiotic din nou. Imi vine sa mor.
Sotul e si el racit, eu o duc inca pe picioare.... iar luni trebuie sa plec la Sighisoara pt 4 zile in delegatie. Ce sa va mai zic?
Sa va spun un pic de Botosani ca am ramas datoare. Rares a fost extrem de cuminte pe drum si la dus si la intors. Parca nu era copilul meu cel pe care il stiam din vara. La Botosani a fost fantastic: a ras si a chicotit cu toata lunea. Unde era galagia mai mare acolo si el. Unde dansa lumea hot si el. Nu va spun ca sambata dupa un drum lung de aproape 500 km cu un somn scurt de 1 ora, Rares a rezistat la o taiere de mot pana la 12 noaptea. S-a distrat omul.... Per total a fost un succes total vizita noastra la strabunicii lui Rares. E drept ca i-a tras o cafteala verisorului lui mai mic caruia i s-a taiat motul dar asta nu se mai pune .
Partea proasta e ca acolo era foarte frig si ne-am intors cu muci pe care inca ii avem. Asta e.
Mai revin .... Pupici tuturor.
laura78nico spune:
Buna fetele!
In primul rand LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi, inclusiv lui Mihai al meu!
Monica imi pare tare rau ca sunteti din nou raciti! Stiu sentimentul cand pare ca nu se mai termina...va urez din tot sufletul meu sanatate multa!
Pleci la SIghisoara? Nu stiu de ce, dar tare imi place orasul...poate intr-o alta viata am trait acolo. As fi mers si eu cu tine...