Dovlecei de Sept-Oct 2009 LMA*22*
Raspunsuri - Pagina 11
laura78nico spune:
Monica da te fac sa razi si pe mine la fel...dar aseara imi venea sa o pun sa spele cot la cot cu mine.
Ma bucur ca Rares nu a mai racit.
Cat despre petrecerea lui Mihai la gradi...la noi, la sedinta s-a stabilit nimic fara ciocolata sau cacao...asa ca am ales tort diplomat. Dar la pici nu cred ca le-a placut prea mult. Si sincer mai mult mi-a placut cum a gestionat problema dna educatoare a Ramonei. Parca ma asteptam la prea multe. In fine a trecut, la anul va fi mai bine.
Iti urez drum bun la Sibiu si petrecere frumoasa la bunici. Asta inseamna ca saptamana viitoare nu ne auzim.
Iti multumesc pt sustinere...dupa primul soc, am inteles ca oricum nu putem face nimic pt bunicul...doar sa-i spunem in fiecare zi ca il iubim mult. Momentan el se lupta cu durerile (are cancer la ficat) daca am inteles eu bine si este pe tramadol. Din pacate stiu ca toti vom ajunge acolo mai devreme sau mai tarziu. Dar gata cu lamentarile!
We placut!
kemsy spune:
Buna fetelor!
monica, nu se vedea din poze ca erai bolnava. Ma bucur sa aud ca Rares se simte bine la gradi. Pentru linistea noastra, a mamelor, e f f important.
laura, imi pare rau de vestile despre bunicul tau La faza cu uleiul eu nu stiu cum as fi reactinat, probabil tipam mult . Aici nu ne-a dat voie cu nimic la gradi de ziua lui L, nu se aduce tort, prajituri, nimic. In schimb i-au facut lui L o surpriza (cu intarziere), l-au facut rege cu coroana, era f mandru
Loris are toleranta 0 la oboseala. Azi a plans si ne-am certat in contiunuu. Nu-i convine nimic, i se pune "pata" ca vrea ceva si daca nu poate avea plange. Oricum il iei, nu te intelegi cu el Partea buna e ca seara, la 20.30, adoarme in 5 min
We placut!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
Danuka30 spune:
Pup fetele Laura imi pare foarte rau pentru bunicul tau ; din propria experienta iti pot spune un singur lucru , incurajeza-l pe bunicul tau si aminteste-I ca viata este frumoasa si
Merita traita din plin indiferent de varsta nu stii ce te
Asteapta in lumea de dincolo dar un singur lucru il stii cu siguranta odata ajuns acolo nu te Mai poti intoarce inapoi .
Iar pentru tine Laura iti spun urmatoarele:
Eu,tu unii si altii ne-am nascut , am trecut de la san la bauturi rafinate, de la mancat cu mana la tacamuri sofisticate ,
de la primii pasi la alergari in parc pentru
Dieta sau unii sporturi de performanta de la invatat sa tinem creionul in mana
liceu facultate Si propria meserie , de la 3, 4 cuvinte mama ,tata ,papa ,apa la mii de cuvinte si Mai mult si limbi straine
De la conversatii simple mama apa bem
Nicu nu dam jucaria la conversatii
De nivel inalt , iar daca noi am fost acei bebei mereu in centrul atentiei acum avem noi bebeii nostrii , copiii nostri care sunt mereu in centrul atentiei si nu in ultimul rand de la avenutoarasa calatorie
Din dormitorul nostru pana la mami care este in bucatarie la excursii , calatorii in tara si in Afara tarii .
Dar ce s-a intamplat in tot acest timp cu
Bunicii nostri cu parintii nostrii cu unchii si matusile ?
Ne-Au asteptat sa-I ajungem din urma ?
Nu , ci Au inaintat si ei in varsta Au accumulat si ei cunostine samd
Sotul meu mi-a spus asa :
Danuka Ai o varsta , daca Ai 30 de ani sigur
Bunica nu are tot 30 ci probabil 70-80 de ani iar daca
Tu Ai copil bunica ta are deci stranepot
La varsta ta de 30 de ani trebuie sa iei in calcul varsta Buneilor a parintilor samd
Si sa te gandesti ca oricand este posibil sa
Pierzi pe cineva drag si pentru asta sa
Fi pregatita "daca tu inaintezi in varsta nu poti sa-I ti pe ceilalti pe loc sa nu inainteze si ei "
Danuka30 spune:
Ps Sigur este usor sa privesti din Afara si sa ti spui parerea cand vine vorba
De alte persoane . Sotul meu mi a spus aceste lucruri dar nu sunt valabile in toate situatiile . Eu in vara asta cand a decedat un unchi de al meu sigur nu na asteptam la Asa ceva pentru ca avea doar 49 de ani .iar tatal meu cand a decedat sigur nu m am asteptat la Asa ceva pentru ca el avea doar 40 de ani iar eu doar 15 .
Danuka30 spune:
Lali pup scuze singura intrebare pe care am gasit o a fost despre inlocuitorul de paine . nu stiu nimic despre faimosul inlocuitor de Paine
Cred ca m-am exprimat gresit sau am ales gresit cuvintele
Asta clar avand in vedere ca scriu pe la 5-6 dimineata probabil eram adormit a
Despre Paine probabil am vrut sa spun ca inlocuiesc painea normala din Grau cu alte diferite sortimente care avem Noi pe aici
Paine din orez , Paine care are in compozitie lapte de soia , Paine neagra ( cum spunem Noi ) , Paine care contine si boabe de Grau , sau Paine care contine si miez de nuca . Si in loc de paine II dau orez alb care se mananca aici adica friptura
Peste aici mananci cu orez alb Noi romanii mancam cu Paine
Lali daca Ai intrebari sau curiozitati referitoare la viata de japonez Iti raspund cu cea
Mai mare placere sunt foarte multe de spus Asa ca at fi Mai usor daca
Ai intreba ceva anume :-diferente , bucataria japoneza , cresa , gradinita ,doctori etc
laura78nico spune:
Buna fetele!
Cum a fost in we?
Noi in mare parte am facut curatenie, am calcat si cam atat.Si sa stiti ca Ramona a inteles ca a facut ceva gresit. Vineri cand am ajuns acasa camera ei era asa frumos aranjata! si mi-a si spus:"du-te in camera mea sa vezi daca iti place!"
Danuka multumesc! foarte frumos spus! Ce face Leon?
Va urez o saptamana usoara!
laura78nico spune:
La multi ani Selen! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti! Ce face Ebru? Cum este la gradi?
Despre noi toate asa cum stiti. Mihai frecventeaza gradi iar Ramona acasa in recuperare.
laura78nico spune:
Pe unde umblati mai fetelor?
Asa as fi vrut sa mai schimbam impresii...dar deschid zilnic calculatorul si...pauza.
monikus spune:
Bun gasit fetelor,
La multi ani Selen.
La multi ani Mattia.
Laura am vazut poza cu copilasii tai. Sunt superbi. Sunt frumosi, frumosi si ce cuminti stau la pozat....
Ma bucur ca Ramona a fost fata cuminte si ti-a facut si o surpriza. De fapt, ma asteptam sa inteleaga ca a gresit la cum o stiam eu din descriierile tale.
Va pup. Noi ne pregatim de plecat la Botosani asa ca mai lipsim cateva zile de la apel.
laura78nico spune:
Buna fetele!
La multi ani!Mattia cu intarziere!
Si ma laudam ca am tinere de minte! Cred ca sunt semnele imbatranirii!
La multi ani si tuturor sarbatoritilor de azi!
Monica petrecere frumoasa la Botosani!
Va urez we placut!