Dovlecei de Sept-Oct 2009 LMA*22*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Noi suntem asa si asa. Ramona aseara mi s-a plans ca o doare urechea. Azi am fost la doctor si este foarte rosie in gat (cu toate imunizarile) si de aici o durea si urechea.

Mihai este la gradi, dar dimineata pt ca Ramona nu a mers cu el a inceput sa planga.

Voi?

O zi mai buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuka30 spune:

Buna fetele! Noi suntem bine ,
Si aici Vremea este schimbatoare si
Cred ca piciul meu s-a ales si el cu o raceala , asa ca astazi o sa fiu cu ochii pe el
Ca sa pot detecta din timp eventuala raceala
Si app cand raceste mezinul imediat devin si eu partenera lui de
Suferinta . Pana acum de cate ori a racit el am racit si eu
Asa ca nici nu vreau sa ma gandesc la ce ma asteapta
Amandoi cu febra amandoi cu smiorcaieli si cu o dispozitie......
Va pup si insanatosire grabnica picilor bolnaviori !

Mergi la inceput

Buna fetele!

Ce faceti? Eu ma simt ca batuta, iar aseara cand am ajuns acasa am avut parte de o surpriza de zile mari: Ramona mi-a folosit uleiul din candela sa spele balconul. Asa ca aseara mi-am facut curatenie vrand nevrand. Si mai aveam si rufe puse la uscat. O fericire!

Am pedepsit-o si nu a mai avut voie la desene. Sper sa fi invatat ceva din asta. Ca altfel scrie pe mine.

Va urez un we placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!

Danuka, imi pare rau ca raciti ,si mai ales ca aveti raceli asa nasoale.eu nu am mai racit ca acum de ani de zile.Te intrebasem si eu cateva chestii cu vre-o 3-4 pagini in urma,sunt pure curiozitati. Mi-ar placea tare mult sa ne spui unele chestii din viata de japonez

Laura,dar ea a inteles penru ce a fost pedeapsa? Pe al meu il doare la basca daca nu are voie la desene . Pedeapsa suprema pentru el ar fi sa il izolez,atat,ca in rest...isi gaseste de joaca in orice.

Mergi la inceput

Lali a inteles, pt ca initial nu a vrut sa-mi spuna cu ce a dat pe geam.Si a zis ceva de genul" nu-ti spun ca ma certi!" Si apoi i-am spus ca timpul aferent jocurilor (piticot, Albinute,) acum este timp de facut curat dupa ea in balcon.

Voi vedea azi cand ma duc acasa. Sper sa nu ma iau cu mainile de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

LA MULTI ANI Rares

Sa fii sanatos alaturi de parintii tai!

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Multumim frumos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

La multi ani RARES!Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de tot ce este mai bun!

Noi am avut petrecerea la gradi si sunt un pic dezamagita. Cred ca am avut asteptari prea mari.

Si sunt si trista tocmai am aflat ca bunicul meu nu mai are mult de trait. Ne-a zis dna doctor ca este vorba de saptamani.

Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Laura multumim frumos. Imi pare tare rau ca a trebuit sa aflati o astfel de veste. Nici nu stiu cum sa te sustin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Buna mamici!

Si noi raciti,PAul cel mia putin, restul cu amigdalite,otite ,de alea nasoale .

LA multi ani Rares,la multi ani Mihai,imi pare rau ca nu am urat la timp. Sa cresteti mari,frumopasi si sanatosi!

Noi,nnaspa ,dupa cum am scris, ma tarai prin casa de cateva zile. A, luat motul fetei, a ales clame de par, telefon,apoi a luat cu o mana banii din tava si cu cealalta parfumul Pitzi pana in maduva oaselor !

Va pup, sper sa revin ep baricade. Nu prea ma lasa fata la laptop cand e treaza. Vrea sa scrie si ea ...

Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009)

Lali multumim frumos. Imi pare tare rau ca nu va simtiti bine. Sa dea Dzeu sa treceti repede si de tura asta de raceli. Pupici tie si celor mici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Lali a inteles, pt ca initial nu a vrut sa-mi spuna cu ce a dat pe geam.Si a zis ceva de genul" nu-ti spun ca ma certi!" Si apoi i-am spus ca timpul aferent jocurilor (piticot, Albinute,) acum este timp de facut curat dupa ea in balcon.

Voi vedea azi cand ma duc acasa. Sper sa nu ma iau cu mainile de cap.

Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Laura scuza-ma ca rad dar ma amuza un pic (bine, un pic mai mult ca sa iti spun drept ) dar e copil. Copiii mai fac si prostii iar faza cu nu iti spun ca ma certi, inseamna ca era perfect constienta ca nu face bine ce face si totusi a ales sa faca prostia. Oricum, sunt sigura ca a doua oara nu o sa mai faca asa ceva.

Mergi la inceput

Danuka, Laura tare imi pare rau cand aud de copilasi si mamici bolnave. Multa sanatate familiilor voastre.

Eu am fost racita de ziua lui Rares dar m-am zbatut sa nu vada cu toata ca am baut numai ceaiuri calde. Rares e bine. Deocamdata, pe luna asta nu a racit . Eu sunt un pic paranoia si il verific si de 3 ori pe zi de febra, diaree si alte boli. Ma astept in fiecare dimineata sa il gasesc cu febra si ii multumesc lui Dzeu tot in fiecare dimineata daca il gasesc sanatos.

O sa imi spuneti ca nu sunt intreaga la minte. Poate ca nici nu sunt dar avand in vedere faptul ca au fost luni cand a racit si a luat antibiotic si de doua ori pe luna...... cam asta e situatia.

Rares a fost numai un zambet si un raset la petrecerea organizata la locul de joaca. A fost minunat. Nu mai vroiau copilasii sa iasa de acolo. Am zis ca o sa-l mai duc in zilele reci si ploioase cand nu se poate sta afara.
Bineinteles ca l-am mai serbat o data si marti cand a fost din nou in culmea fericirii ca doar era in mijlocul atentiei.

La gradi toate bune si frumoase. Merge de placere. Nu zice o data ca nu vrea sau sa se zbata ca nu vrea sa mearga acolo. Totusi, stiu ca intr-o zi cand a intarziat bona 10 minute la pranz, am inteles ca a inceput sa planga crezand ca l-a uitat acolo. O sa vedem ce show va fi cand il voi duce la gradi si il voi lasa program lung..... Dar mai e pana atunci.

La mine e foarte aglomerat la munca. Daca saptamana trecuta am fost la curs, saptamana asta a fost oribila. Avand in vedere faptul ca luni plec la Sibiu pentru 4 zile, apoi cateva zile la Botosani, la bunici, nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in urmatoarea sapt cand voi reveni la munca.

Ei... noi sa fim sanatosi ca in rest le ducem pe toate.

Laura mi-am adus aminte ca ziceai ca nu ai fost foarte incantata de petrecerea de la gradi. Dar ce s-a intamplat? Noi am dus doar suc si niste bomboane de cioco de ziua lui dar nu am stat noi cu el acolo asa ca nici nu stiu ce s-a intamplat de fapt. Oricum stiu ca acum mai fredoneaza acasa La multi ani avand in vedere faptul ca i s-a cantat de atatea ori ....

Va pup fetelor si va doresc un weekend placut si multa sanatate celor care aveti nevoie.

Mergi la inceput