Eu te-am facut, eu te omor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Eu am orare si cind anumite mamici isi striga copilul "ingeras" .....stiu e superstitie.

Of, si asta mi se pare groanicaaa, macabra...cand mi-a postat cineva la o poza a fetitei pe FB:"e un ingeras!" era sa izbucnesc in plans!!!

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

de ce?ai mei chiar sunt niste ingerasi....

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Oana...pt ca ingeri sunt cei care pleaca dintre noi, in generl micutii sunt ingeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Un articol despre ingeri :

http://www.lumeaingerilor.ro/Cinesuntingerii/tabid/66/Default.aspx

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

da asa este,in general copiii sunt niste ingerasi
unii vegheaza de acolo de sus ,altii ne fac viata frumoasa aici pe pamant,oricum ar fi ei sunt niste ingerasi

am citit intr-o carte ceva care mi-a placut f mult(nu mai retin exact cuvant cu cuvant dar spunea ceva de genu ) : " se spune ca la inceput toti copiii locuiau in rai alaturi de ingeri , D-ZEU iubind atat de mult lumea a hotarat sa imparta aceasta bucurie ,fericirea care ti-o aduce un copil,si cu oamenii ..la inceput copiii au intrebat " dar cine se va ingriji de noi Doamne?cine ne va hrani si cine ne va iubi?" iar D-zeu a spus :ingerii vostri, iar pe acesti ingeri ii voi numi: parinti

imi place sa cred ca sunt un inger pentru copii mei :) ,ca ii ocrotesc si ca voi iubi toata viata ,insa eu cred ca ei sunt ingerasi pentru ca de cand ii am ma simt binecuvantata, aduc fericire in viata noastra ,ne invata sa iubim si sa fim mai buni, li se lumineaza fata atunci cand zambesc,sunt atat de inocenti ,frumosi ca numai cand te uiti la un chip de copil simti ca ti se inmoaie inima ,sunt atat de micuti,atat de perfecti ,sunt adevarate minuni ..copiii sunt din rai,e adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Pe langa ce ati amintit anterior ('eu te fec, eu te omor','ingeras' despre copil), pe mine ma mai deranjeaza f tare expresia foarte multor persoane cand le spui ca ai un copil de X ani: 'sa-ti traiasca'! Pai ce, asta e urare? A spune asa ceva implica a presupune ca ar putea sa-ti si moara... brrr! Eu raspund cu: 'sa fie sanatos si fericit'. Stiu ca 'sa-ti traiasca este din vremuri de demult, cand f multi bebelusi nu ajungeau la maturitate, dar cred ca am evoluat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

Pe langa ce ati amintit anterior ('eu te fec, eu te omor','ingeras' despre copil), pe mine ma mai deranjeaza f tare expresia foarte multor persoane cand le spui ca ai un copil de X ani: 'sa-ti traiasca'! Pai ce, asta e urare? A spune asa ceva implica a presupune ca ar putea sa-ti si moara... brrr! Eu raspund cu: 'sa fie sanatos si fericit'. Stiu ca 'sa-ti traiasca este din vremuri de demult, cand f multi bebelusi nu ajungeau la maturitate, dar cred ca am evoluat...

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de Denis (17.06.2006)

Si mie, dintre toate, "sa-ti traiasca" mi se pare cea mai sinistra expresie. Insa cred ca va dura foarte mult pana va iesi din vocabularul colectiv. Si eu zic "sa creasca mare si fericit".

Eu ii mai zic Carlei "ingerule" (ce sa fac? e frumoasa rau de tot )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Aaaauuuu, la asta nu reflectasem niciodata, acum mi-ati bagat-o si pe asta in cap, parca n-aveam destui sticleti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:

Aaaauuuu, la asta nu reflectasem niciodata, acum mi-ati bagat-o si pe asta in cap, parca n-aveam destui sticleti!

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Idem....acum fac stol de sticleti

Mergi la inceput

eu nu vad termen de comparatie intre expresia" eu te-am facut eu te omor" si sa spui unui copil ingeras sau " sa traiasca"
eu chiar ma bucur cand imi spune sa-mi traiasca ,pe mine ma duce gandul la viata lunga si nu ma gandesc ca ..de fapt nici nu vreau sa ma gandesc la rau
iar inger ,e un cuvant frumos ce simbolizeaza puritate...doar unui copil ii poti spune "ingeras" cand il vezi cat e de plapand si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

eu nu vad termen de comparatie intre expresia" eu te-am facut eu te omor" si sa spui unui copil ingeras sau " sa traiasca"
eu chiar ma bucur cand imi spune sa-mi traiasca ,pe mine ma duce gandul la viata lunga si nu ma gandesc ca ..de fapt nici nu vreau sa ma gandesc la rau
iar inger ,e un cuvant frumos ce simbolizeaza puritate...doar unui copil ii poti spune "ingeras" cand il vezi cat e de plapand si frumos

Exact acelasi ratzionament aveau si unii dintre parintzii nostri,bunicii...!!!!

Putzini au dus pina la capat expresia din titlu!

Dana

Mergi la inceput