Bulgarasi de ian-feb, capitolul 15
Raspunsuri - Pagina 16
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aschiutza
Uite-o aici : http://www.flickr.com/photos/37490459@N04/7783979058/in/photostream . E o dulce (asa imi trebuie daca nu m-am jucat suficient cu papusi la timpul lor, da cum era aia cu pastratul sufletului de copil ?). ). ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 13+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
Am primit azi rezultatul la DT, e ok, dar se pare ca ne paste o insuficienta placentara... asta daca nu ne ajungea uterul hipercontractil...
IN rest... bebe tot tzopaicios, iar tati zice ca a vazut el SIGUR ca e fetitza. Il banuiesc ca e subiectiv, ca isi doreste fetitza.
maggie_33 spune:
Buna seara la toate mamicile si bebicii . Noi ne-am relaxat azi toata ziua, dupa ce ieri am stat toata ziua la iarba verde si am facut fasole cu ciolan (nu eu)...De fapt si ieri am lenevit ca o pisica la soare si din cand in cand am ras copios de replicile si discutiile prietenilor nostri .
Am de facut bagaje, maine seara plecam spre Grecia sa simtim si noi gustul de concediu . Am multe emotii si ganduri, dar sper sa fie totul bine. Mi-a mai trecut raceala, ceea ce e excelent .
(Nici noi nu cred ca vom recolta celule stem. Daca tot va evolua asa de mult medicina...probabil ca se vor inventa si altfel de tratamente si proceduri si se vor descoperi modalitati noi si alternative de vindecare...Mie mi se pare o noua bula de genul Enron. Dar nu dau inapoi pe nimeni )
peace !
Magda 16+
blogul meu
“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Vreau si eu papusicaaaaaaaa!!! UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
Hihi! Eu sunt innebunita dupa papusi si majoritatea sunt facute in Asia si costa bani frumosi. Sotul nu e suparat, cica daca as fii colectionat pantofi si posete il enerva mai tare. Da pantofii se mai arunca din cind in cind .... Dar cind ma vede topaind intr-un picior de bucurie, se amuza de numa-numa.
In curind vom avea cu totii inca o papusa (urlatoare) in dotare! Dar vai ce repede cresc. Noi suntem deja sentimentali cind ne amintim de primele luni ale juniorului . Cind i-am dat prima lingurita de piure m-am bocit ca si cind s-ar fii insurat si cind a renuntat la sin iarasi m-am bocit. Si veti ride, am bocit de ce baiat mare am cind s-a dat prima oara in carusel si fata ii stralucea de bucurie...
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza In curind vom avea cu totii inca o papusa (urlatoare) in dotare! Dar vai ce repede cresc. Noi suntem deja sentimentali cind ne amintim de primele luni ale juniorului . Cind i-am dat prima lingurita de piure m-am bocit ca si cind s-ar fii insurat si cind a renuntat la sin iarasi m-am bocit. Si veti ride, am bocit de ce baiat mare am cind s-a dat prima oara in carusel si fata ii stralucea de bucurie... |
Cum sa rad? Pai cand a "trecut" Adela de la grupa baby la grupa mica eram emotionata de parca intra in clasa intai!
aschiutza spune:
Denisa, cum au constat problemele cu placenta? Sau doar v-a sperait doctorul?
Magda, Grecia . Ai grija ca gravidele nu suporta soarele si caldura asa de bine (da probabil ti-ai facut antrenamentul vara asta in Romania din belsug). Drum Bun si un timp fain acolo!
Anca, ce de-a furnici harnice avem deja in odisee! Eu incerc sa savurez timpul cu numai o vijelie, ca atunci cind vor fii doua... sa te tii! La cit topaie bebe in burtica, sa vezi ce armata de vandali voi avea in dotare!
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aschiutza
Hihi! Eu sunt innebunita dupa papusi si majoritatea sunt facute in Asia si costa bani frumosi. Sotul nu e suparat, cica daca as fii colectionat pantofi si posete il enerva mai tare. Da pantofii se mai arunca din cind in cind .... Dar cind ma vede topaind intr-un picior de bucurie, se amuza de numa-numa. In curind vom avea cu totii inca o papusa (urlatoare) in dotare! Dar vai ce repede cresc. Noi suntem deja sentimentali cind ne amintim de primele luni ale juniorului . Cind i-am dat prima lingurita de piure m-am bocit ca si cind s-ar fii insurat si cind a renuntat la sin iarasi m-am bocit. Si veti ride, am bocit de ce baiat mare am cind s-a dat prima oara in carusel si fata ii stralucea de bucurie... ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Eu rad dar parca nu e rasul meu. Eu sunt lesinata ca luni l-am vazut sugand degetul si mi se pare fantastic ca stie sa faca asta la un sfert de kg cat are acum
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
dankutza spune:
Bubble ce fain ar fi sa nastem toate asa... In inocenta lui, co-autorul imi spunea ca ma duc la dr si ... blup... iese fi-sa. Si eu ii ziceam ca pana la blup, imi ies ochi si hemoroizii primii.
Denisa ma bucur pt rezultatul DT. Of! Insuficienta placentara nu suna bine, dar macar stii de ea si cred dr are tratament pt ea.
Maggie drum bun si concediu placut.
Ardna unde esti? Ai fost la dr?
14 saptamani
maggie_33 spune:
Multumesc Aschiutza, foarte frumoase papusile tale :), sper sa reziste! Cu atatea vijelii pe la voi, si afara, si inauntru...nici nu-i de mirare ca obosesti , vorba aia din "O scrisoare pierduta" "Nu ma-mpinge, c-ametesc!"
Mai ziceau fetele mai sus de nesting...suna exuberant, excelent...eu sunt cam ca Bubble, dupa atatea suferinte si probleme...sper si ma rog sa fie totul bine dar inca nu indraznesc sa cumpar nimic. Mai stau putin .
Magda 16+
blogul meu
http://www.flickr.com/photos/25182350@N03/page5/
“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant
dankutza spune:
Uite aici info despre pachetele Cord Blood Center
http://www.cordcenter.ro/aspecte_financiare.html
Cea mai ieftina varianta e CBC Classic, costa 2490 lei stocare etc si 190 lei pe an. Mai ieftin decat am dat eu acum 3 ani, numai ca sigur nu platesc 190 lei pe an, platesc (parca?) pana in 150 lei. Pe perioada Baby expo, de obicei firmele de genul asta au oferte speciale si mai sunt si toate la un loc. Daca va ganditi sa recoltati, asteptati inca o luna sa luati decizia. Eventual semnati atunci contractul si aveti sigur procent de discount.
14 saptamani