Bulgarasi de ian-feb, capitolul 15

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Dankutza acilea sunt. Luni ma duc la dr, am vb cu el doar telefonic, iau aspenter 1 la 2 zile. M-am programat si la eco marti ca sa vad eu ca totul e ok (vineri plec in concediu).O sa ma puna pe Clexane,Doamne ajuta ca a descoperit mutatia asta pana nu a fost prea tarziu.Altii dau s se faca analiza doar daca ai sarcini pierdute, etc

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Danku tu ai facut pana la urma analizele astea de trombofilie? sa ma ti la curent, iti tin pumnii, nu prea e placut sa faci injectii zilnic:( Dar sper sa merite , sa-mi tin puiu in bratse in curand :)

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Multumesc de sustinere fetele. Ieri dupa-amiaza am dormit de-am rupt. Deci bebe e bine si e cam somnoros. Norocul meu ca am nimerit in vacanta copiilor in aceste prime 3 luni. Cand incepe scoala sunt deja in sem II si sper sa fie mai bine.
Aschiuta de-abia astept sa inceapa si bebele meu sa faca judo prin burtica.
Fetele si pe mine ma mananca palmele sa iau ceva bebelusului doar ca eu nu stiu inca ce este. Asa am un sentiment ca e baietel, dar vedem!
Apropo, legat de vise, in luna in care am ramas gravi am visat 2 copilasi, unul mai mare si unul mai micut. Nu mi s-a mai intamplat in 3 ani jumate de asteptari.
Denisa tin pumnii sa nu ai parte de probleme pana la sfarsitul sarcinii.

11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Pup pe toate! Ma duc sa bucataresc!

11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna dimineatza fetele,
Eu nu am inceput niciun fel de amenajare sau sa fac cumparaturi pentru bebe, cu toate ca nu sunt superstitioas, la primul am cumparat lucrusoare inainte de a sti ce e, acum insa sunt cam stresata si astept sa trec de morofologie si sa vad ce-mi spune si poate apoi o sa ma apuc de ceva cumparaturi si reamenajari.
Eu de luni intru in concediu si marti plecam si noi spre mare unde sper sa avem ceva vreme buna. Nu stiu cat o sa pot intra de acolo asa ca o sa ne "reauzim" la toamna, ca sa zic asa. Va pup si concediu placut celor care mai au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Am schimbat saptamana si este vineri yupiii

Maggie, vacanta placuta. Ne faci pofta cu Grecia...

Aurrora, concediu placut. Mai da-ne cate un semn de viata vara asta .

Si ca ma plang si eu, in fiecare zi imi arata cantarul un pic mai mult . Si chiar nu exagerez cu mancarea. La voi care e statusul?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Fetele, mai stiti ceva de Zbubu? Ce face? Cum se simte?

Majia, lasa ca le dai jos dupa nastere, mai greu e cu mine ca nu stiu ce o sa dau jos ca nu m-am ingrasat deloc si slabanoaga eram si inainte de a ramane gravida

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggie_33 spune:

Multumesc de urari Dankutza si Majia! Concediu placut si tie Aurorra!

Acum ar cam trebui sa ma pun pe facut bagaje , niciodata nu m-am lasat asa pe ultima suta de metri, si mai am inca destule de rezolvat...nu stiu daca mai apuc sa intru azi pe aici, si in Grecia nu stiu sigur cat de bine va merge netul (sau cat voi avea eu loc de altii, shhh!)

Dar va pup pe toate si sper sa ne revedem cu bine peste o saptamana! Abia astept sa vad ce ati mai scris intre timp!

Magda 16+
blogul meu

http://www.flickr.com/photos/25182350@N03/page5/

“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

Maija, nu stiu cat te ajuta, dar nu esti singura care se ingrasa si cu aer :D. si eu o sa iau cel putin 20 de kg pana in iarna (avand in vedere ca pana acum am luat aproape 8 :D). si cum nici inainte nu eram vreo silfida.. aia e!
e bine macar ca hormonii de sarcina incep sa-si faca treaba: incepe sa nu-mi mai pese asa de mult :))). daca pana acum vreo saptamana - doua ma suparam si ma depresam rau de tot din cauza asta, acum ma apuca rasul. nu e chiar rasul meu..
oricum nu ma mai recunosc deloc nici fizic nici psihic - am senzatia ca sunt "locuita" de o banda de hormoni care fac fix ce vor ei si nu mai am nici un control nici asupa corpului nici asupra reactiilor - m-apuca plansul din te miri ce, ma enervez de-mi sare tensiunea si in 5 min rad complet relaxata.. sper ca "real me" sa se intoarca in vreun an, asa :D. incepe sa mi se faca dor de ea :P

Ralu 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Fetele pe 20 decembrie intru in 37 de saptamani deci pot naste oricand... Mi-ar placea sa nasc in preajma Craciunului! Abia astept sa ninga si sa decorez casa de sarbatoare, in asteptarea lu bebe. Ceva imi spune ca de acum sarbatorile vor avea alta semnificatie pentru mine...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput