Bulgarasi de ian-feb, capitolul 15
Raspunsuri - Pagina 18
majia spune:
Ralu, exact asta este si senzatia mea, ca ma ingras cu aer . Macar am scapat cat de cat de starile ras plans de la incepututl sarcinii, ca ma saturasem sa plang la reclame .
Mena, greu si cu datul jos dupa nastere, se tin kilele scai de mine dupa . Atata timp cat bebe se dezvolta bine si doctorul ti-a zis ca nu ai motiv de ingrijorare ca nu te ingrasi, te poti cosidera o fericita .
Eu fac 37 de saptamani pe 26 decembrie. Pe baiat l-am nascut la 37s si 5 zile, ceea ce ne-ar duce la ... Revelion .
18+
vikisor spune:
buna fetelor
v-am citit cuminte cat am fost la mare acum suntem la socrii la Tulcea si am acces mai mult la net
mena, esti foarte simpatica cu nestingul si te inteleg perfect! si eu as nestui... dar soata ma repune cu picioarele pe pamant... o sa nestuiesc abia prin octombrie si pana atunci asteptam noi avem momentan 2 dulapuri cu haine in dormitorul copilului si in dormitorul nostru niciunul ne-am lafait pana acum si acum vreau sa ne luam dormitor nou pentru noi si sa ii las bebelinei un dulap mare numai pentru ea stiu ca o sa aiba multe multe hainute si sa nu duca lipsa de spatiu
azi nu m-am putut abtine si am luat ceva pentru camera ei am fost la domo si am vazut niste stickere 3d pentru camera ei cu oita, ursulet, stelute, barza si niste stelute, mai multe nebunii... si i le-am luat soata se uita cam lung la mine, ca nu intelegea pentru ce sunt si i-am zis sa nu comenteze, ca sunt pentru printesa si apoi le tot admira si el iar hainute nu ma prea grabesc sa ii iau ca mama cel putin, de cand a aflat ca e 100% fata a inceput sa isi dea arama pe fata si din "printesa lui buni" nu o scoate, si ma suna sa imi spuna ca s-a mai gandit ea si o sa ii cumpere buni si bicu fas de iarna de nu stiu unde, si o sa ii ia nu stiu ce etc etc... si s-a oferit sa mearga cu mine la cumparaturi in noiembrie-decembrie sa ii mai luam ce ii mai trebuie
fetelor care pleaca in concediu: sa va distrati si sa va odihniti
20+ cu printesa
ardna11111 spune:
Fetelor eu cu ingrasatul sunt cam ca Mena.Nu pot sa zic ca sunt slaba, adica am inceput cu 59 kg la 1,67 si am pus toatas arcina de pana acum doar 2 kg..in 15 sapt..si mananc de sparg (la pranz cel putin am ciorbitsa+felu 2+ prajitura sau clatita sau ceva dulce ) si..a doua zi pe cantar..nimic.
O fi normal?
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardna11111 Fetelor eu cu ingrasatul sunt cam ca Mena.Nu pot sa zic ca sunt slaba, adica am inceput cu 59 kg la 1,67 si am pus toatas arcina de pana acum doar 2 kg..in 15 sapt..si mananc de sparg (la pranz cel putin am ciorbitsa+felu 2+ prajitura sau clatita sau ceva dulce ) si..a doua zi pe cantar..nimic. O fi normal? UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+ |
Nici anormal nu cred sa fie o data ce medicul mi-a zis ca daca pot sa pun doar 8 kg in toata sarcina este foarte bine. Probabil organismult medabolizeaza altfel lipidele si glucidele si caloriile merg numai spre bebeloi. Al meu, de exemplu e cu o saptamana mai mare decat standardul dar burta abia mi se vede uneori,dupa ce mananc se vede cel mai bine, iar daca sunt imbracata in uniforma de la munca nici gand de burta.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
ardna11111 spune:
exact ca mine. Dimineata cand ma uit la burta..nimic...dar nimic. Dupa ce mananc se mai umfla si ea nitel ca altfel n-ai crede ca s gravida
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+
majia spune:
Mena si Ardna, sunteti niste nororcoase. Eu am o burtaaaaaaaa .
Ar trebui sa punem si noi poze undeva, cine se oferise sa organizeze ceva ?
18+
Bubblegum spune:
Si a mea burta cand apare cand dispare in functie de momentul zilei;) De fapt cred ca sunt la episodul in care oamenii se intreaba femeia asta ori e gravida ori are ditamai sunculitza;) nu e inca sigur
Majia pentru poze exista 2 variante:
1. cea explicata pe prima pagina cu contul picasa Cum sa accesezi contul pentru poze - Picassa:
1. Mergi la adresa http://picasaweb.google.com
2. Faci click pe scrisul "go to Picasa Web Albums" din partea dreapta a ecranului.
3. Introduci adresa de e-mail deschisa pentru contul Picassa (ian_feb2013@yahoo.com) si parola (la cerere pe PM).
4. Daca doresti sa pui pozele personale faci click pe butonul "upload" aflat in partea de sus a ecranului si apoi pe scrisul "create new album".
5. Denumesti albumul creat (cu numele userului tau de pe DC) si faci click pe butonul "continue".
6. Incarci pozele dorite din calculator si salvezi.
Sau daca sunt amatori de fb putem creea un grup inchis in care se pot pune poze, fiecare cum vrea si cum considera
Mena si eu ma intrebam si de Zbubu si de Campari. Sper ca sunt bine si dupa vacanta vor intra sa ne spuna ce mai fac:)
17+