Bulgarasi de ian-feb, capitolul 15
Raspunsuri - Pagina 15
carmen_76 spune:
Buna gravidute,
Katy82 multumesc pentru urari, deoarece si eu ma numar printre Marii .
Noi asteptam saptamana viitoare sa mergem la control si poate de data asta avem noroc sa vedem ce o sa fie, ca data trecuta era prea mic si nu s-a vazut.
Carmen 15+ cu
UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui majia Aschiutza, cum e noua papusa? N-a pus mana junior pe ea ? 17+ |
Uite-o aici : http://www.flickr.com/photos/37490459@N04/7783979058/in/photostream . E o dulce (asa imi trebuie daca nu m-am jucat suficient cu papusi la timpul lor, da cum era aia cu pastratul sufletului de copil ?). ).
majia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aschiutza
Uite-o aici : http://www.flickr.com/photos/37490459@N04/7783979058/in/photostream . E o dulce (asa imi trebuie daca nu m-am jucat suficient cu papusi la timpul lor, da cum era aia cu pastratul sufletului de copil ?). ). ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
E frumoasa papusica. Acum stiu de ce vrei tu doi flacai, ca nu-ti ia nimeni papuselele
17+
Bubblegum spune:
Uitasem sa va spun
Eu am avut azi noapte primul vis 'de gravida' a fost un succes neasteptat Se facea ca nasteam, ajunsesem in sala de nasteri da fara dureri nimic Dupa vro 2 minute de tavaliu am nascut din picioare Si pentru ca totul decurgea atat de frumos nu a mai considerat nimeni necesar sa ma puna pe masa:) Dupa ce am nascut m-am trezit si din vis, aveam ditamai zambetul pe fata:)
17+
majia spune:
citat din mesajul lui Bubblegum Uitasem sa va spun Eu am avut azi noapte primul vis 'de gravida' a fost un succes neasteptat Se facea ca nasteam, ajunsesem in sala de nasteri da fara dureri nimic Dupa vro 2 minute de tavaliu am nascut din picioare Si pentru ca totul decurgea atat de frumos nu a mai considerat nimeni necesar sa ma puna pe masa:) Dupa ce am nascut m-am trezit si din vis, aveam ditamai zambetul pe fata:) 17+ |
Ca in vis . Si bebe cum era?
17+
aschiutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui majia
E frumoasa papusica. Acum stiu de ce vrei tu doi flacai, ca nu-ti ia nimeni papuselele 17+ |
Asa am sperat eu, dar realitatea arata altfel . Deja se atenteaza la colectiile mele de om serios si cu scaun la cap de catre o persoana care vrea sa le testeze stabilitatea si capacitatea de a rezista la aruncari, greutati de 11 kg si contact cu saliva.
mena1906 spune:
Vreau si eu papusicaaaaaaaa!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
denisamada spune:
citat din mesajul lui majia Celulele stem ... parerea mea ... in Romania e o moda si cred ca sunt foarte multi care s-au imbogatit de pe urma lor. Eu am mari dubii ca daca o sa aveti nevoie de ele in doi trei ani nu o sa mai gasitit nimic folosibil. Cum nu exista lege care sa reglementeze clar ... In fine, stiti si voi cum merg treburile in Romania. |
Nu, nu stim. Povesteste-ne.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 13+
IULIA va invinge CANCERUL!
anca.b spune:
Mena, ce draguta esti cu nesting-ul :))) Adevarul e ca si eu l-am pus pe al meu sot sa zugraveasca. Azi a terminat. Si ne apucam de smotru…am schimbat camerele copiilor intre ele, am pregatit mobila…am si cumparat doua body-uri si un prosopel roz ;) . si urmeaza perdele, jaluzele, etc…asa ca welcome to the club :))
Si apropo, cel mai probabil nici eu nu voi recolta celule stem.
Simina, sanatate multa!
Bubble, ce bine ar fi sa fie si realitatea asa, ca visul tau! :)))
Anca si Stefan (13.01.2008) si 18+ cu
Povestea Nasterii
anca.b spune:
uitasem sa schimb saptamana...20+...
Anca si Stefan (13.01.2008) si 20+ cu
Povestea Nasterii