Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14
Raspunsuri - Pagina 11
ardna11111 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Daca se lasa pe fese atunci sigur este schiatica. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
ca durerea mea, care, cand merg mai ales se lasa pe fese.Deci am sciatica
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+
Blue_sea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ardna11111
ca durerea mea, care, cand merg mai ales se lasa pe fese.Deci am sciatica UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+ |
Ardna, si eu am avut o durere din asta pana pe la 15 s si apoi a disparut. Cred ca se mai misca oasele bazinului si mai prind cate un nerv pe ici colo.
17+
maggie_33 spune:
Si mie imi pare rau Mena pentru situatia in care te afli...Cam toata lumea are in familie, daca nu parinti, poate intre rudele mai indepartate astfel de persoane care te secatuiesc de puteri de-ti vine sa fugi rupand pamantul si sa nu-i mai vezi vreodata...si totusi circumstantele te obliga sa te intalnesti cu ei, ba chiar sa ai grija de ei...
Nu pot sa ma plang, parintii mei sunt foarte grijulii si iubitori (cu mici tente de manipulare mama :))...dar cu fratii mei de prin tari straine am ajuns sa ma inteleg foarte greu. Cand mama a fost in spital acum vreo luna, cu probleme serioase de inima, sora mea din Irlanda de Nord ma tot suna si ma stresa cate 2 ore la tel. si ma facea sa ma simt prost ca nu fac tot ce pot, ca nu ma dau peste cap suficient...ea nu intelegea ca eu faceam tot posibilul si ma extenuam cu spitalizarea mamei, si eram si eu destul de necajita si speriata pentru mama, fara sa ma mai acuze si ea de tot felul de aiureli...
Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci pentru familia ta este sa te detasezi/ sa te rupi psihic si sa incerci sa nu pui nimic la suflet, desi ea va continua sa incerce sa te raneasca in toate felurile posibile, iar fratii iti vor reprosa (desi, hai sa fim seriosi, daca lor le pasa asa mult, sa vina ei sa o ingrijeasca...si atunci sa comenteze ceva, in rest, "mucles!").
Bucura-te ca ai reusit sa ai o familie frumoasa, in ciuda celor care incearca sa te traga in jos, si concentreaza-te pe tine si familia ta. Ia atitudine!
Magda 16+
blogul meu
“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant
majia spune:
Cris, imi pare bine ca te-au linistit la ecografie .
Viki, bine ca ai trecut peste amnio. Tinem pumnii la rezultate, sigur o sa fie bine .
Magda, nu ai voie aspirina. Paracetamol da, dar mai bine incerci cu ceaiuri si lamaie si miere innainte?
Mena, nu ai voie sa te superi in perioada asta! Nu mai plange si nu mai pune la suflet, gandeste-te la bebe, mergi in magazine si cumpara-i ceva frumos...
Pentru durerea de bazin , pe mine ma ajuta sa dorm intre picioare cu perna de gravida. Va recomand .
17+
Katy82 spune:
Kmy merci!
Fetele povestiti-mi si mie despre dublu test. Cum se face? Imi face si analize de sange? Sau e doar un fel de ecografie?
Menamerci! ma gandeam eu ca tb sa aiba bebe 3 luni de sarcina efectiv.
BlueSea si eu stiu un baietel care are 7 ani si doarme doar cu maica-sa. Asa ca e de evitat sa-i invatam prost.
Fetele, ce magazine pt gravidute stiti prin Bucuresti?
10+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
denisamada spune:
citat din mesajul lui mena1906 Fetele mele, nu sunt ok... Hormonii mei au luat-o razna si parca toate problemele din lume vin spre mine,motiv pentru care plang de cand m-am trezit si bebe s-a suparat si am si contractii. Nu stiu de ce a picat tocmai pe mine responsabilitatea de a ingriji un om care nu vrea sa se vindece, un om care este pe cat de crud pe atat de manipulant. Acest om are depresie de 10 ani, de 10 ani ma lupt sa isi revina si mi-am dat seama ca de fapt nu vrea si ii place asa. Pentru ca si in suferinta, mintile bolnave, gasesc placere. Iar eu sunt gasita responsabila pentru tot. Degeaba incerc sa explic ca am si eu o familie si o viata si un copil de crescut de format. Degeaba incerc sa explic ca nici eu nu sunt foarte bine si ca am atacuri de panica si cosmaruri in fiecare noapte. Acel om este o doamna care dintr-o eroare medicala a ramas gravida cu mine si care m-a nascut si din cauza careia sufar zi de zi. Imi cer iertare ca va incarc cu problemele mele, dar simt ca nu mai pot si ma simt cu atat mai vinovata cu cat stiu ca si lui bebe ii fac rau lacrimile mele. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
Of, mena...
Stiu bine ce inseamna... din pacate eu nu am gasit solutia...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+
IULIA va invinge CANCERUL!
Katy82 spune:
Dankutza am dat o fuga pe net sa vad cum arata salteaua de cocos. Sunt tare pe dinafara. Habar n-am ce tb luat.
Mys cat are baietelul? Foarte dragut de povestesti tu de el.
Magda bine ai venit! Bebe sanatos si la termen! sa scri 10 mesaje ca sa te vedem in timp real, esti inca moderata. Incearca sa vezi daca are vreun site clinica respectiva, sau suna si intreaba.
Viki Doamne-ajuta sa fie totul bine!
Cris ma bucur ca vestile sunt bune!
Maggie paracetamol doar simplu stiu ca e voie
Mena tare greu ce povestesti tu dar Trebuie sa fii cat mai linistita pt bebe, mai ales daca zici ca ai contractii. Mai evita convorbirile cu ea daca te streseaza.
10+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
crismac spune:
citat din mesajul lui Katy82 Kmy merci! Fetele povestiti-mi si mie despre dublu test. Cum se face? Imi face si analize de sange? Sau e doar un fel de ecografie? Menamerci! ma gandeam eu ca tb sa aiba bebe 3 luni de sarcina efectiv. BlueSea si eu stiu un baietel care are 7 ani si doarme doar cu maica-sa. Asa ca e de evitat sa-i invatam prost. Fetele, ce magazine pt gravidute stiti prin Bucuresti? 10+ http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
Dublul test se compune din o analiza de sange si ecografia de morfologie de trimestrul I . sunt mai multe metode de DT . Eu am facut metoda Nicolaides - sangele recoltat cu o saptamana sau doua inainte - nu mai tin minte - dar este si metoda clasica recoltare de sange si eco in aceeasi zi . Mai era una dar am uitat-o !
Datele de la cele doua si alte cateva date despre tine ( varsta , greutate , daca esti fumatoare ...) sunt introduse intr-un program pe calculator si el iti calculeaza riscurile .
www.gradinacris.blogspot.com
19 + cu