Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14
Raspunsuri - Pagina 12
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardna11111 Mena, D-zeu te va rasplati inzecit pt ca ai grija de dansa. Oamenii cu depresii sunt...incomozi e putin spus...Nu pot sa-ti zic sa incerci sa o intelegi pt ca banuiesc ca e greu. Nu am trecut prin asta, imi pare rau ca trebuie sa treci tu.Eu am invatat u8n lucru in viata asta, totul se schimba cand nici nu te astepti, ai rabdare ca va fi bine :) pup burtica UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+ |
Am avut Ardna. Nu mai pot sa am. Ma afecteaza mult prea mult acum si nu mai pot sa am .Nici nu mai vreau. Acum vreau sa ma dedic total puiului de om care creste in mine. Dar sunt trasa in jos. Am un sot minunat care m-a cunoscut cand eram pe marginea prapastiei din cauza ei si datorita caruia sunt bine acum.
Imi doresc enorm ca aceste lucruri sa se schimbe dar nu vad cum.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Va pup! Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari. Sunteti minunate. Sunt inca suparata si asta nu va trece dar o sa ma detasez. Cel mai bine pentru mine si pentru psihicul meu e sa ma rup de ei. De toti.
Azi mi-am facut cado' o eco sa imi vad colocatarul pentru ca eram ingrijorata de contractiile avute. Am primit confirmarea de baietoi. Am vazut bine "obiectul muncii". Era cumintel si mi-a confirmat si dr. ceea ce mi se parea si mie: sta in burta oarecum in picioare si nu intins .
ardna11111 spune:
Mena , cum iti dai seama ca ai contractii? eu nu am avut pana acum si vreau sa stiu la ce sa ma astept.Sunt dureroase?Periculoase?
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+
mena1906 spune:
Ti se intareste uterul si simti ca si cum ai avea o minge in burtica.
:(
Katy82 spune:
Ardna eu am avut la inceputul sarcinii, ca niste dureri de burtica. Nu stiu cum se simt in sarcina mai mare.
Mena felicitari pt baietel.
10+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
denisamada spune:
citat din mesajul lui ardna11111 Mena , cum iti dai seama ca ai contractii? eu nu am avut pana acum si vreau sa stiu la ce sa ma astept.Sunt dureroase?Periculoase? UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+ |
Nu's musai dureroase, dar pot fi periculoase... eu am tot tras cu contractiile astea (totalmente nedureroase in cazul meu) si la prima sarcina si vad ca nici acum nu duc lipsa.... de la 7saptamani.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+
IULIA va invinge CANCERUL!
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nu's musai dureroase, dar pot fi periculoase... eu am tot tras cu contractiile astea (totalmente nedureroase in cazul meu) si la prima sarcina si vad ca nici acum nu duc lipsa.... de la 7saptamani. Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+ IULIA va invinge CANCERUL! |
De aceea ma si tem. Am o sarcina pierduta la activ. Adevarat ca acest copil si-a dorit mult de tot sa vina pe lume si mi-a facut o surpriza frumoasa, dar nu pot sa nu fiu ingrozita ca i s-ar putea intampla ceva.
ardna11111 spune:
Fetelor cu starile emotionale induse de hormoni cum stati? ca eu cand sunt ok...cand am o stare de-mi vine sa-mi iau lumea-n cap. Vad totul in negru, mi-e teama ca n-am sa pot sa fac fatsa venirii copilului pe lume,nu-mi convine nimic.
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+
mena1906 spune:
citat din mesajul lui ardna11111 Fetelor cu starile emotionale induse de hormoni cum stati? ca eu cand sunt ok...cand am o stare de-mi vine sa-mi iau lumea-n cap. Vad totul in negru, mi-e teama ca n-am sa pot sa fac fatsa venirii copilului pe lume,nu-mi convine nimic. UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+ |
Ardna asa sunt si eu. Cand sunt ok sunt ok, dar am momente in care parca a cazut cerul pe mine: extrem de nervoasa si plang mult. Sunt hormonii, nu avem ce sa facem decat sa ne calmam. Pentru mine remediul cel mai bun e sa il simt pe bebe ca ma loveste.