Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Mena "te simt" mai vesela un pic acum si ma bucur :) Sper sa nu ma insel

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardna11111

Mena "te simt" mai vesela un pic acum si ma bucur :) Sper sa nu ma insel

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Sunt mai bine, multumesc mult Ardna. Copilul asta ma motiveaza. Am decis sa mai am rabdare cateva luni pana se intoarce tatal meu si apoi sa imi vad de viata mea. O sa merg in weekend sa mai iau una alta pentru kid si pentru casa. Asta ma binedispune sigur.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Viki & Crismac ma bucur ca v-ati linistit! Ce bine! Avem nevoie de liniste pentru puiuti.
Mena , relaxeaza-te cumva. Nu-ti face bine tensiunea asta. Bebe e cel mai important acum, nimeni altcineva.
Eu am plecat in week-end sa ma relaxez cu jumatatoiul. Aveam nevoie....
Ma bag si eu la intalnire doar sa spuneti cand si unde. Un restaurant chinezesc suna bine :-)

+18s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Neata fetele, va invit la o cafea, ceai, limonada .

V-am prins si eu din urma acum, am citit ce ati mai facut

crismac si mys, ma bucur ca v-ati mai linistit cu eco si colpo

viki - bine ca a trecut amnio, tinem pumnii sa fie totul ok.

Mena, e grea situatia prin care treci, dar cred ca mai ales acum trebuie sa te pui pe tine si pe bebe pe primul loc

Magdaivona, bine ai venit, sarcina usoara si la termen

10+ Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Noi am schimbat sapatamana si ma cam tenteaza sa-mi fac iar o eco, ca mi se pare ca treeeece asa de mult intre prima (de la 7 saptamani) si urmatoarea (de la DT). In plus, nu stiu, parca mi s-a pus piticul ca nu prea am greturi (oricum n-am avut prea multe), n-am stari emotionale schimbatoare, n-am mai nimic.

Apropo de DT, am vrut sa fac Nicholaides dar m-am dezumflat. Adela Dinu la care vroiam sa merg va fi in concediu, la fel ca si alti 4 doctori la care am incercat ulterior. Asa ca a trecut si perioada de recoltare a sangelui si am lasat-o pt met. clasica cu Iosup.

Fetele care ati facut Fiv - bubble, ella, scuze daca ma insel, dar parca asa am retinut, cand ati oprit/scazut tratamentul luat la fiv?
Eu inca iau utrogestan (800mg/zi), magne (3/zi), cetebe, omega, femibion

10+ Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Cris nu am avut timp sa intru ieri dar iti spun astazi ca m-am bucurat foarte mult pentru rezultatul bun al investigatiei!Ai incredere ca va fi bine si pe mai departe!

Ioana ref. la tratamentul de sustinere, eu am luat pana la 12 saptamani 1600mg/zi utrogestan + 5 Progynova/zi toate astea la ore fixe, din saptamana 12 am inceput cu o schema de reducere intinsa pe 4 saptamani, in fiecare saptamana renuntant la cate 400mg utrogestan si la cate 2mg Progynova. Am luat si baby aspirin pana in saptamana 13(70 mg)- mi-au iesit niste valori cam mari ale sindromului antifosfolipidic.
In total am urmat tratament de sustinere fix 16 saptamani de la data ET-ului.
Pe langa astea clsicele vitamine combinate cu acid folic si DHA + magneB6 si o data la o luna cate o doza de vitamina D pe care voi continua sa le iau.
Unde ai facut Fivul, ne cunoastem cumva 'de prin alte parti?':)

Menaeste intr-adevar foarte greu sa traiesti sau sa fii in proximitatea unei persoane cu o deficienta psihica de un tip sau altul. Din pacate, 'asteptarile normale' sau judecarea prin filtrul normalitatii nu se aplica in astfel de cazuri. Este ca si cand am cere armonie unei orchestre compusa din intrumente dezacordate si fara dirijor....
In alta ordine de ideei eu banuiesc ca ai spus unui medic de contractiile respective, ce ti-a raspuns?

Majia eu ma plangeam de dureri de sold unei doamne in varsta care trecuse prin 5 nasteri. Iar dansa mi-a spus sa dorm cu o perna intre picioare, zis si facut!Mare minune soldul meu drept rablagit de o displazie este acum mult mai fericit:)!
Din curiozitate, cand spui perna gravidei te referi la sulul ala lung de grosime medie folosit si la alptare?

Viki uf, ce usurare, mare stress amnio asta!Super ca ati trecut cu bine peste interventie, bebelina ta este perfect sanatoasa si rezultatele de luni o vor dovedi!

Aschiutza ti-au iesit amandinele alea? Cred ca te vizitez..:))))

16+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Ioana,felicitari pt schimbatul saptamanii, si eu am facut fiv,tratamentul de sustinere l-am urmat pana in sapt 12,adica 800 mg utrogestan, prednison 2 pastile x 5 mg si estrogen (climen pastile albe - 6 pastile pe zi), aspenter pana in sapt 9, 1 pastila pe zi, am intrerupt pt ca aveam un mic hematom care s-a absorbit intre timp. Dupa sapt 12 am intrerupt treptat estrogenii si prednisonul, utrogestan am luat pana in sapt 15, 800 mg pe zi, apoi am inceput sa-l scad la 400, si acum sunt pe 400 mg pana la urmatoarea eco cand vom vedea daca treb marit sau mai poate fi scazut.
Sper ca te ajuta aceste info
Viki, felicitari pt amnio cu bine, sunt sigura ca si rezultatele vor confirma acest fapt

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Diancic dar de ce te tine atat de mult pe utrogestan? Din motive corelate cu fivul sau cu evolutia ulterioara a sarcinii?

16+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Bubblegum, mi-a zis ca fiind sarcina gemelara s-ar putea sa ma tina pana la sfarsitul sarcinii,nu ma deranjeaza...cred ca e mai bine asa decat sa treb sa fac cerclaj

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Bubble am fost la eco si mi-a zis ca am placenta prea jos si sa ma feresc de agitatie sau de ridicat + no-spa la nevoie.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput