Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Fetele mele, nu sunt ok... Hormonii mei au luat-o razna si parca toate problemele din lume vin spre mine,motiv pentru care plang de cand m-am trezit si bebe s-a suparat si am si contractii. Nu stiu de ce a picat tocmai pe mine responsabilitatea de a ingriji un om care nu vrea sa se vindece, un om care este pe cat de crud pe atat de manipulant. Acest om are depresie de 10 ani, de 10 ani ma lupt sa isi revina si mi-am dat seama ca de fapt nu vrea si ii place asa. Pentru ca si in suferinta, mintile bolnave, gasesc placere. Iar eu sunt gasita responsabila pentru tot. Degeaba incerc sa explic ca am si eu o familie si o viata si un copil de crescut de format. Degeaba incerc sa explic ca nici eu nu sunt foarte bine si ca am atacuri de panica si cosmaruri in fiecare noapte. Acel om este o doamna care dintr-o eroare medicala a ramas gravida cu mine si care m-a nascut si din cauza careia sufar zi de zi.

Imi cer iertare ca va incarc cu problemele mele, dar simt ca nu mai pot si ma simt cu atat mai vinovata cu cat stiu ca si lui bebe ii fac rau lacrimile mele.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mena, eu te inteleg perfect. Si mie mi-a taiat din aripi in copilarie si adolescenta, iar cand am terminat facultatea am plecat for good de acasa. A mea e vesnic o victima, vesnic bolnava de nus' ce boala imaginara (pt ca mereu gaseste scuze sa nu mearga la dr, iar cand merge nu-i gasesc absolut nimic). Ma rog, nu a fost inca la specialitatea care trebuia!
Tu poti sa te plangi aici oricand!

17+

Draga mea, sunt plecata de la 18 ani de acasa dar degeaba. Imi sta in ceafa si nu ma lasa. Si nu stiu cum a picat in responsabilitatea mea sa am grija de ea... Se pare ca situatia e asemanatoare doar ca a mea mama a ajuns la un psihiatru care ii schimba tratamentul la 2 saptamani, ceea ce inseamna ca nici el nu prea stie ce are sau daca are ceva... Medicamentele au facut-o incapabila sa mai simta ceva, vreo emotie sau bucurie.. Este amortita si moarta sufleteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

aha, am inteles
rusinica mie, chiar nu auzisem de ea

daca e asa nu cred ca e nevoie pt ca poti face periodic anti D depistare si titrare care e destul de ieftin (cam 15 le la synevo) si daca apare concentratie mare atunci dr iti poate recomanda vaccinul

ca daca titrul tau de anticorpi creste e clar ca bebe are celalalt rh, adica pozitiv
sa intele ca tu esti negativa si sotul pozitiv

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Mena scuza-ma ca indraznesc sa sugerez asa ceva dar daca sunteti 3 frati poate reusiti sa o internati intr-un azil cu conditii decente si ingrijire de specialitate .

www.gradinacris.blogspot.com
19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Mena scuza-ma ca indraznesc sa sugerez asa ceva dar daca sunteti 3 frati poate reusiti sa o internati intr-un azil cu conditii decente si ingrijire de specialitate .

19 + cu

Este de o luna in spital deja si nu se vede nicio ameliorare. De cand am ramas gravida nu i-am mai oferit toata atentia si e tot mai rau. Ai dreptate, nu ai de ce sa te scuzi. As vrea sa o internez dar...Mai e si tata... El nu ar fi niciodata de acord sa se intample asta. El trebuie sa se intoarca in tara in noiembrie definitiv. Femeia a stat singura in tara timp de 5 ani din proprie initiativa. Sa nu va imaginati ca nu au vrut sa o ia cu ei in Italia. Sau i-am zis sa vina la mine pentru ca avem medici buni psihiatri. Sa stea o perioada si sa primeasca o a doua opinie a unui medic competent. Nu accepta nimic. Vrea doar atentie. Un om cand intradevar nu e ok si vrea sa fie ok accepta orice ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

crismac,eu merg saptamana viitoare la buc si impreuna cu medicul vom hotari exact ce vom face. pentru mine ar fi parca mai confortabil sa stiu Rh-ul exact, chiar daca titrul nu creste inca, ca sa stiu (atat cat se poate) ce ma asteapta.
Lorena_86 ,
daca anticorpii apar intr-o sarcina, nu se face niciun vaccin. vaccinul se face preventiv, inainte de apartitia anicorpilor. daca apar anticorpii si mai ales daca traverseaza placenta,(adica la a doua sau a treia sarcina, indiferent daca prima a fost sau nu dusa la bun sfarsit), nu exista alt tratament decat transfuzia intrauterina catre bebelus.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

aha, am inteles
rusinica mie, chiar nu auzisem de ea

daca e asa nu cred ca e nevoie pt ca poti face periodic anti D depistare si titrare care e destul de ieftin (cam 15 le la synevo) si daca apare concentratie mare atunci dr iti poate recomanda vaccinul

ca daca titrul tau de anticorpi creste e clar ca bebe are celalalt rh, adica pozitiv
sa intele ca tu esti negativa si sotul pozitiv

17+

Da asa este . Eu fac dozarile de anticorpi anti D la spital , gratuit . Bine ca si contra cost le faceam fara discutii . Deocamdata titrul este constant si dr. mi-a spus ieri ca la Doppler nu se vad semne de anemie .

19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mena, stiu ca e usor sa spunem "fruntea sus" cand nu esti direct in situatie. e cel mai important acum si sunt sigura ca vei trece peste tot si toate!

17+

Mergi la inceput

Mena din cate am inteles eu mama ta este singura momentan . Pai daca doar atentie vrea o va putea primi intr-un azil unde poate socializa , poate fi ingrijita bine . Daca tatalui tau nu-i convine sa vina si sa stea el cu ea . Stresul dauneaza bebelusului asa ca tu ar trebui sa nu ai parte de astfel de elemente perturbatoare mai ales ca ne facem noi si asa destule griji pt. bebei .

19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Fetele sunt happy: mi-au venit analizele pt anticorpi B si sunt absenti

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Mena, D-zeu te va rasplati inzecit pt ca ai grija de dansa. Oamenii cu depresii sunt...incomozi e putin spus...Nu pot sa-ti zic sa incerci sa o intelegi pt ca banuiesc ca e greu. Nu am trecut prin asta, imi pare rau ca trebuie sa treci tu.Eu am invatat u8n lucru in viata asta, totul se schimba cand nici nu te astepti, ai rabdare ca va fi bine :) pup burtica

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Mergi la inceput