Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_86 spune:
neatza fetelor
cris ma bucur ca este totul bine si ca te-ai linistit
viki bravo pt amnio si rezultatul sa fie super bun
mena incearca sa te linistesti, nu te mai gandii, mergi la o plimbare sau sa faci ceva ce iti place ca sa uiti
stiu ca e greu cand ai probleme in familie, sunt patita crede-ma, nu are rost sa intru in detalii
bebe e cel mai important asa ca pt el moteveaza-te si fii nepasatoare
blue ne luam de manuta
si eu de ceva timp dorm in reprize, la mine noroc ca eu nu lucrez (pe doparte) dar de doua zile am dureri sacaitoare de cap si cred ca sunt de la neodihna
am vazut ca ati discutat zilele trecute de dormit
pe mine ma dor tare oasele bazinului mai spre solduri si cand adorm pe o parte dupa un timp ma trezesc de durere si ma intorc pe partea cealalta dar se repeta povestea
oare nu e patul meu bun
katy stai linistita in ceea ce priveste dormitul pe spate
intradevar daca dormi pe spate atunci uterul tau apasa pe vena care transporta sange oxigenat si cu nutrienti la bebe si el nu mai primeste suficient dar acest lucru se intampla cand burtica este destul de mare dar si asa iti dai repede seama ca trebuie sa schimbi pozitia
o sa vezi cam de pe la 16-17 saptamani ca iti e greu sa stai pe spate, pur si simplu simti presiune si simti ca te sufoci, iti este incomod
va pup
17+
mena1906 spune:
Am un frate in Africa si o sora in Italia. Amandoi traumatizati si dezinteresati de ea dar amandoi ma intreaba si imi cer sa o sprijin...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
lorena_86 spune:
cris, nu am inteles eu bine
analiza anti D sau depistare si titrare RH costa 500?
la ce laborator?
17+
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 neatza fetelor cris ma bucur ca este totul bine si ca te-ai linistit viki bravo pt amnio si rezultatul sa fie super bun mena incearca sa te linistesti, nu te mai gandii, mergi la o plimbare sau sa faci ceva ce iti place ca sa uiti stiu ca e greu cand ai probleme in familie, sunt patita crede-ma, nu are rost sa intru in detalii bebe e cel mai important asa ca pt el moteveaza-te si fii nepasatoare blue ne luam de manuta si eu de ceva timp dorm in reprize, la mine noroc ca eu nu lucrez (pe doparte) dar de doua zile am dureri sacaitoare de cap si cred ca sunt de la neodihna am vazut ca ati discutat zilele trecute de dormit pe mine ma dor tare oasele bazinului mai spre solduri si cand adorm pe o parte dupa un timp ma trezesc de durere si ma intorc pe partea cealalta dar se repeta povestea oare nu e patul meu bun katy stai linistita in ceea ce priveste dormitul pe spate intradevar daca dormi pe spate atunci uterul tau apasa pe vena care transporta sange oxigenat si cu nutrienti la bebe si el nu mai primeste suficient dar acest lucru se intampla cand burtica este destul de mare dar si asa iti dai repede seama ca trebuie sa schimbi pozitia o sa vezi cam de pe la 16-17 saptamani ca iti e greu sa stai pe spate, pur si simplu simti presiune si simti ca te sufoci, iti este incomod va pup 17+ |
Lorena, te pup. E greu sa trec peste ...
Patul tau e bun. Hormoneii astia de sarcina ne fac si oasele bazinului sa se dilate + ca bebe s-ar putea sa stea calare pe nervul sciatic ceea ce poate da dureri de nesuportat in zona bazinului. Din pacate nu putem lua nimic. Masajul facut de cineva care stie unde sa atinga si unde sa apese + gimnastica pentru gravide ajuta. Atat doar
mena1906 spune:
Daca se lasa pe fese atunci sigur este schiatica.
crismac spune:
Mena poate gasesti o solutie care sa te ajute si pe tine in rezolvarea acestei probleme . Nu face nici un tratament ??? Ai nostrii nu stiu daca au depresii dar au grave probleme de comportament si unele iesiri dar eu am incercat sa ma departez de ei cat am putut .
Mys probabil ca nu are rost sa mai faci din nou analiza . Eventual poti sa te duci cu rezultatul sa mai ceri si alte pareri dar ca sa repeti iar ...
www.gradinacris.blogspot.com
19 + cu
lorena_86 spune:
mena nu stiu ce sa zic doar ca bebe meu e deja cu caputul coborat, adica s-a intors ca pt nastere
dr mi-a zis ca nu conteaza ca nu are importanta
sper sa fie asa
legat de dureri am doar cand stau in pat pe o parte sau pe alta
doar pe lateral, adica acolo pe unde ne cresc noua blestematele de aripioare de celulita, nu stiu daca m-am facut explicita
oricum sunt destul de sacaitoare ca ma trezesc din somn si nu pot sta mai mult de jumate de ora pe o parte ca trebuie sa ma intorc, adica suficient cat sa atipesc apoi iar ma trezesc
saptamana viitoare imi cumpar pat nou, mi-a promis sotul ca asta e destul de vechi si e canapea din aia extensibila si foarte inconfortabila pt oricine
17+
Blue_sea spune:
citat din mesajul lui mena1906 Fetele mele, nu sunt ok... Hormonii mei au luat-o razna si parca toate problemele din lume vin spre mine,motiv pentru care plang de cand m-am trezit si bebe s-a suparat si am si contractii. Nu stiu de ce a picat tocmai pe mine responsabilitatea de a ingriji un om care nu vrea sa se vindece, un om care este pe cat de crud pe atat de manipulant. Acest om are depresie de 10 ani, de 10 ani ma lupt sa isi revina si mi-am dat seama ca de fapt nu vrea si ii place asa. Pentru ca si in suferinta, mintile bolnave, gasesc placere. Iar eu sunt gasita responsabila pentru tot. Degeaba incerc sa explic ca am si eu o familie si o viata si un copil de crescut de format. Degeaba incerc sa explic ca nici eu nu sunt foarte bine si ca am atacuri de panica si cosmaruri in fiecare noapte. Acel om este o doamna care dintr-o eroare medicala a ramas gravida cu mine si care m-a nascut si din cauza careia sufar zi de zi. Imi cer iertare ca va incarc cu problemele mele, dar simt ca nu mai pot si ma simt cu atat mai vinovata cu cat stiu ca si lui bebe ii fac rau lacrimile mele. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
Mena, eu te inteleg perfect. Si mie mi-a taiat din aripi in copilarie si adolescenta, iar cand am terminat facultatea am plecat for good de acasa. A mea e vesnic o victima, vesnic bolnava de nus' ce boala imaginara (pt ca mereu gaseste scuze sa nu mearga la dr, iar cand merge nu-i gasesc absolut nimic). Ma rog, nu a fost inca la specialitatea care trebuia!
Tu poti sa te plangi aici oricand!
17+
crismac spune:
citat din mesajul lui lorena_86 cris, nu am inteles eu bine analiza anti D sau depistare si titrare RH costa 500? la ce laborator? 17+ |
Se face o analiza care determina din sangele mamei RH-ul copilului . Are 90% certitudine . Aia costa 550 lei .
www.gradinacris.blogspot.com
19 + cu
mena1906 spune:
citat din mesajul lui crismac Mena poate gasesti o solutie care sa te ajute si pe tine in rezolvarea acestei probleme . Nu face nici un tratament ??? Ai nostrii nu stiu daca au depresii dar au grave probleme de comportament si unele iesiri dar eu am incercat sa ma departez de ei cat am putut . Mys probabil ca nu are rost sa mai faci din nou analiza . Eventual poti sa te duci cu rezultatul sa mai ceri si alte pareri dar ca sa repeti iar ... Tratamentul a transformat-o intr-o leguma incapabila de vreo emotie...din pacate...Incerc sa ma departez dar stii cum e, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. www.gradinacris.blogspot.com 19 + cu |