Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Cris am fost toate pe felie aseara sa te asteptam :)Bine ca a iesit bine, imi place sa spun "ti-am spus eu.." :)))

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggie_33 spune:

Felicitari Crismac pentru vestile bune!
Felicitari Vikisor ca ai scapat de amnio!

Nu stiu sigur...eu trebuia sa scriu mesaje mai multe? cred ca am deja peste 10...
Neatza va zic si eu...din pacate nu prea buna pt. mine. Cred ca ma racesc. Ma cam batea pe umar de cateva zile, cu nas infundat dimineata, dar am ignorat. Acum am capul greu, nas infundat, stranut...si e ultima zi de munca ...ce mod neplacut de a-mi incepe concediul...plus ca daca ma tine mult mi-l cam strica pe tot...oare ce sa iau: paracetamol, aspirina?

va pup !

Magda 16+
blogul meu

“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggie_33 spune:

Ah, acum am vazut ca era Magdaivona , ma scuzati sunt cam ...
Bine ai venit Magdaivona !

Mys, eu zic ca te-ai gandit bine, ti-ai facut deja suficiente colposcopii ca sa stii ca esti bine.

Magda 16+
blogul meu

“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Maggie, baga oscilococcinum. E f ok.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Crismac,
bine ca te-ai linistit!
analize de anticorpi anti Rh ai facut? sau sapt viitoare? cred ca nu mai faci determinarea Rh-ului din sangele matern, nu? de fapt, eu nu cred ca e absolut necesara analiza asta (mai mult o plasa de siguranta), oricum se vede din titru daca e ceva.
bafta saptamana viitoare si mai tine-ma la curent, daca nu te superi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Fetele mele, nu sunt ok... Hormonii mei au luat-o razna si parca toate problemele din lume vin spre mine,motiv pentru care plang de cand m-am trezit si bebe s-a suparat si am si contractii. Nu stiu de ce a picat tocmai pe mine responsabilitatea de a ingriji un om care nu vrea sa se vindece, un om care este pe cat de crud pe atat de manipulant. Acest om are depresie de 10 ani, de 10 ani ma lupt sa isi revina si mi-am dat seama ca de fapt nu vrea si ii place asa. Pentru ca si in suferinta, mintile bolnave, gasesc placere. Iar eu sunt gasita responsabila pentru tot. Degeaba incerc sa explic ca am si eu o familie si o viata si un copil de crescut de format. Degeaba incerc sa explic ca nici eu nu sunt foarte bine si ca am atacuri de panica si cosmaruri in fiecare noapte. Acel om este o doamna care dintr-o eroare medicala a ramas gravida cu mine si care m-a nascut si din cauza careia sufar zi de zi.

Imi cer iertare ca va incarc cu problemele mele, dar simt ca nu mai pot si ma simt cu atat mai vinovata cu cat stiu ca si lui bebe ii fac rau lacrimile mele.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Nu am cuvinte sa exprim ce simt . Multumesc inca o data tuturor !

toate burticile

www.gradinacris.blogspot.com
19 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aalina2003

Crismac,
bine ca te-ai linistit!
analize de anticorpi anti Rh ai facut? sau sapt viitoare? cred ca nu mai faci determinarea Rh-ului din sangele matern, nu? de fapt, eu nu cred ca e absolut necesara analiza asta (mai mult o plasa de siguranta), oricum se vede din titru daca e ceva.
bafta saptamana viitoare si mai tine-ma la curent, daca nu te superi!

Alina si Ana (15 martie 2006)

Nu stiu daca sa mai fac si determinare RH-ului din sangele matern . Sincer mi se pare cam scumpa analiza - 550 de lei
Cred ca saptamana viitoare o sa repet dozarea de anticorpi . Tu ai mai facut ???

19 + cu

Mergi la inceput

Maggie mie mi-a spus dr. ca pot lua paracetamol . De aspirina nu stiu .

19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Atentie la aspirina, luati numai daca doctorul va da voie, are influenta asupra singelui.

Cris, sa fie cu bine in continuare

Hehe, acu vazui ca avem doua Magdutze, sa ne traiasca!

Mys, daca ai incredere in primii doi, nu mai face. Dar dupa sarcina poate ar fii bine sa te uiti din nou daca totul e ok.

Mena, offff, ce situatie imposibila. Nu mai ai alti frati / surori sa sara in ajutorul tau?

Blue_sea, nici eu nu am dormit bine azi noapte. M-a durut stomacul, am visat si aiurea si uite asa am stat si eu si m-am rasucit peste o ora prin pat. Si acu cad in nas!

Mergi la inceput