Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Vikisor, felicitari! Tinem pumnii. Sunt cu gandul la voi.

Fetele care zic ca simt ca li se stramteaza vaginul, in sarcina....Sotul meu cam sta pe uscat in perioada asta din cauza de dureri (cu tot lubrifiantul folosit, tot greu e). Citeam ca unele femei, datorita hormonilor, sunt mai apropiate din punctul de vedere a .... La mine nu a functionat deloc.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mena, si eu patesc la fel. Asa am si stiut ca sunt gravida , pt ca la fel a fost si la prima sarcina. Asta e, trebuie sa sufere si sotul, nu numai eu .

Viki, bine ca ai scapat! Sa iti iasa acum bine analizele. A durut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!!
va astept la o www.trilulilu.ro/imagini-fotografie/limonada-4" target="_blank">limonada!

cris, sa vii cu vesti bune!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna dimineata ! Imi pare rau ca v-am tinut in suspans . Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine .
Coloana este intreaga . Si se pare ca si forma capului ar fi in regula . Poate ca exagereaza putin si dr. pentru ca am antecedente si pentru ca mi-a iesit un risc mare la tt . Prefer sa fie foarte minutioasa si sa analizeze tot de mai multe ori decat sa treaca repede peste ele si sa-mi spuna "este totul un regula".
Emotii tot mai am pana la morfofetala de trim. 2 - vinerea viitoare - dar mai m-am linistit .

www.gradinacris.blogspot.com
19 + cu

Mergi la inceput

Legat de placenta - de-a lungul sarcinii placenta trece prin grade diferite de maturitate - de la grad de maturitate 0 pana la gradul 3 . Nu este in regula daca creste gradul de maturitate prea repede . Imbatraneste placenta .

Cat despre patut - eu mai am inca patutul de lemn al lui Ionut . Nu mai am salteaua . Inca nu m-am gandit ce voi face . Cand era mic Ionut dormea la el in patut , cu noi in camera pana incepea sa planga . Il luam cu noi in pat sa-l alaptez si adormeam asa . Pe la un an nu a mai dormit in patut . Se invartea , se rasucea si cand ajungea la marginile patutului incepea sa planga , asa ca l-am mutat in pat cu noi - sau mai bine spus cu mine . Tati era exilat pe canapea . Acum doarme cel mic pe canapea , cu noi in camera dar in o sapt . maxim 2 se va muta in camera lui . I-am facut camera noua si este foarte incantat . Abia asteapta sa doarma in camera lui .

19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

crismaccat ma bucur ca te-ai linistit!
ca si morfo de spt viitoare sa aduca calmul si linistea in inima ta!

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

crismaccat ma bucur ca te-ai linistit!
ca si morfo de spt viitoare sa aduca calmul si linistea in inima ta!

19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

neata fetelor
kmy, multumesc pentr limonada
cris, ma bucur ca ai scapat de emotii o sa fie bine

referitor la placenta... nu stiu daca am spus... a mea e mai groasa decat ar trebui... am inteles ca de la ovarele polichistice.. de aici si nivelul aiurea de hormoni care mi-a iesit la analize

referitor la patut, noi avem in patut de la ikea cu tot cu salteluta.. este din lemn. pentru voiaj, au ai mei patut de la nepoatele mele si nu mai cumpar

amnio nu doare... este exact ca si cum iti face o injectie faza tare a fost ca mandruta mea se muta exact unde isi fixa doctorul locul de intrare si degeba incerca sa o impinga... ea se apropia si mai mult de locul respectiv credea ca o mangaie dupa ce am recoltat lichidul, doctorul a facut eco si a verificat sa nu fie domnisoara stresata si placenta, totul sa fie ok si a fost si mi-a spus sa nu imi fie frica de rezultat, ca el din ce a vazut, e un copil perfect normal in timpul zilei am fost si mi-au facut si o eco si domnisoara are 279 gr si e "lunguta" si bineinteles ca se misca din toate incheieturile de dr abia o putea masura oricum, amnio mi-a facut-o conf dr suciu, directorul sectiei si al spitalului... si omul mi s-a parut foarte cumsecade... ma asteptam la mai multe aere, dar nu a fost asa

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Cris, ma bucur ca te-ai mai linistit. Linistita de tot cred ca vei fi doar cand iti vei tine bulgarasul in brate.

Viki, bravo! Vor iesi sigur bine analizele!

Eu am avut o noapte de cacao. M-am trezit la 2 si am mai adormit pe la 6. Sunt cheauna acum, dar pe la 12 intentionez sa plec de la birou. Nici nu veneam daca nu aveam ceva de rezolvat.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Buna dimineata girls

magdaivona - bine ai venit

cris - ma bucur pentru tine, bebe e ok, si tu te-ai linistit; o sa vezi ca si la eco va fi ok.

Pana sa scriu mesajul eram f ok, acum m-am enervat :
m-a sunat dr meu, Haiduc, ca a vb in sfarsit cu Peltecu despre mine si ca ar vrea sa ma vada si el si mi-a dat nr de la cabinetul privat al lui Peltecu ca sa ma programez pt colposcopie (+- biopsie) la el, dar sa vad cum reusesc sa ma programez urgent ca dureaza bla bla
O fi prof. Peltecu, dar eu am facut deja 2 colposcopii si ambii dr mi-au zis ca nu e nimic grav si sa stau linistita. Cred ca o sa-i scanez rezultatul celei de-a doua colposcopii (de la Micomi) sa i-l trimit pe mail lui Haiduc si o sa-i spun frumos ca a 3-a nu o consider necesara.
Voi ce-ati face in locul meu?

Mami lui Matei si burtica 16+

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput