Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14
Raspunsuri - Pagina 6
aschiutza spune:
La al meu doctor ma doare si controlul obisnuit, de aia dupa sarcina asta vreau sa il schimb . Si zau ca la eco de abia puteam sa stau pe scaun de durere . La lti doctori nu am avut asa probleme...
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Neata gagici! Monica spuneai ca cel mare doarme cu voi acum? cum este? Uneori ma gandesc sa il culc pe puiu din burtica cu noi din prima seara dar imi e frica de sot ca se pune pe el. De mine nu ma tem. Stiu ca nu o sa am somn. Stiu ce se spune ca nu ai intimitate cu sotul, ca una ca alta, dar daca vrei ai. Si daca doarme in patut, in camera noastra nu e cam la fel? Asta e motivul pentru care ma gandesc sa imi bag puiu in patut cu noi. Plus ca mi-ar fi mai usor cu alaptarea si supravegherea somnicului. |
Cand era bb mic Adela dormea in patutul ei, dar se intampla destul de des sa adormim in timpul alaptatului, in patul "mare"
In camera ei am mutat-o abia pe la 1 an si jumatate.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+
IULIA va invinge CANCERUL!
Bubblegum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza La al meu doctor ma doare si controlul obisnuit, de aia dupa sarcina asta vreau sa il schimb . Si zau ca la eco de abia puteam sa stau pe scaun de durere . La lti doctori nu am avut asa probleme... ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Te doare mereu, la fiecare eco? Eu am 8 Fivuri la activ am facut zeci de ecografii transvaginale cu diversi docotri,in mod normal nu are de ce sa doara daca e facuta cu atentie, daca exista o jena aparea de obicei doar cand erau ovarele 'plinutze' (pe la sfarsitul stimularii fiv deci) sau cand aparea vreun chist dar atunci durea doar un ovar depinde unde era localizat chistul.
Cris te asteptam cu vesti bune!!
Foarte interesante sfaturile voastre cu patuturile, va multumesc acum macar stim si noi ce sa cumparam si sa nu dam banutii pe prostii
Majiabravo pentru rezultate!
La mine e ultima zi de concediu inca nu realizez ca s-a dus cu somnu cand sid e cate ori vroiam...
16+ cu little bubble
Lidia_88 spune:
fetelor dupa ce ca ma doare capul ma mai doare si burtica in stanga am luat 2 no-spa de dimi dar numi trece, cand merg ma doare si mai tare.nu stiu ce sa fac.knd merg seara la plimbare am o secretie alba foarte groasa daca stau in casa numi curge nimic oare e ok?
bafta fetelor care faceti eco sa auzim de bine
un va trimit
UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 16+ CU
aschiutza spune:
Magda, bine ai venit printre noi. Scire repede vreo 10 mesaje, sa te "vedem" in timp real, altfel apar mesajele tale mai tirziu.
Lidia, s-ar putea sa fie si intestinul ,daca ai probleme cu "iesitul". Eu am patit de vreo doua ori. Si mai patesc sa ma doara burta in partea stinga cind merg cu masina, nu stiu de ce ... Iau Mg si incerc sa ma odihnesc cind apar durerile astea. Poate depui prea mult efort fizic? Vezi ca la subiectele fixe pe prima pagina e un subiect despre secretiile din timpul sarcinii, dar daca ai suspiciuni de ceva bacterii vorbeste cu doctorul. E normal sa fie mai mult cind mergi, de aia si la singerari trebuie sa stai intins.
Bublegum, probabil sunt eu si mai sensibila . Mai ales in sarcina am impresia ca se strimteaza vaginul ...
Cris, sper ca totul e bine
ardna11111 spune:
Ne cam tine in suspans Cris, a avut eco la 6...sper sa fie ok.m-am gandit toata ziua la ea...
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+
dankutza spune:
Si eu tot intru sa citesc mesaj de la Cris. Sper sa aibe vesti bune si ca nu intra pt ca e obosita dar linistita.
13 saptamani
vikisor spune:
hola fetelor,
eu azi am fost la amnio a fost ok... am stat o zi in spital pe perfuzii si acum dorm pe mine bebelina era in forma maxima si se misca in nebunie... exact unde stabilea doctorul sa bage acul a fost haioasa luni avem rezultatul
cris, sa stii ca toaa ziua m-am gandit la tine
pupicei pt toate si noapte buna!
18+ cu
ardna11111 spune:
Vikisor ma bucur ca ai scapat.Sper ca nu a fost prea dureros.Te pupam. Am tot asteptat-o pe Cris dar mi s-a facut somnic acu. Noapte buna fetele, odihniti burticile
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+