Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

fetele help!
tb sa iau un cadou pt un baiat de 2 ani...si imi rup creierii...mamele cu baietei... am nevoie de idei... ca eu am exercitiu in printese si etc

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Fetita, iti recomand cu caldura o masinuta... cu asta singur nu dai gres... eventual sa fie Fulger sau Bucsa din filmul Cars, daca gasesti, sau mai sunt jocurile lego, intre 2-5 ani, cu diverse: trenuletul, ferma de animale, etc cu astea cel putin mihai s-a jucat sigur de la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Si acum sa ne laudam si noi cu o reusita in premiera!!! A facut emma pipi la olita prima oara!!! Sunt asa fericita ca in sfarsit a inceput sa dea roade planul meu, si astept cu nerabdare sa-l stimuleze chestia asta si pe mihai care e un lenevoi si vrea numai ca el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Heloo fetele, nu am mai intrat de mult, acum e concediu, rudele au venit din strainatati, si sunt cam ocupata!

Am vazut ca sunt copii bolnaviori, sanatate multa va dorim!
Si a mea se accidenteaza foarte des, mai recent are o taietura la picior si o vanataie la obraz, cu prima mi-a furat cutitul de pe masa si l-a scapat pe picior, si-a taiat unghia de la degetul mare, era asa amarata saraca si a plans toata ziua, iar a doua zi zburda si nu mai avea nimic
Vad ca v-ati intors din vacante, si eu abia astept, mare, soare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Am vazut pozici foarte frumoase, cu Luiza ce scumpa e, am vazut si eu un copil la noi cu bubite de astea dar credeam ca e alergie!

IRINUCA foarte frumoase poze si ce slaba esti of ce as vrea si eu, dar nu ma pot abtine de la bunatati daria e o frumoasa si ce mare a crescut!
DELIA mami si tu arati superb parca te plangeai de kg in plus nu? sa nu te mai aud, ce frumoase sunt fetele sa iti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac
Alehiam cum arata bubitele? De boala asta imi e si mie teama.Rares are pe manuta si arata ca ciupiturile de tantari dar sunt mai mari.Abia astept sa il duc.Febra nu face si nu mi- a fscut nici mie,mananca f bine
fug la treaba ca vin ai mei de la mare si sa nu gaseasca dezastru

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Andreea, am pus niste poze cu Luiza cu bubite, dar erau cam spre trecere deja. Insa cam asa aratau:
http://keiji-hagiwara.blogspot.ro/2008/06/hand-foot-mouth-disease.html

Dr mea de familie le cam confunda, dar au fost cazuri la gradinita si de aia stiu de unde s-a procopsit cu ea.

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Alehiam multumesc mult ca ai pus poze.Ale lui Rares nu arata asa,dar s- au inmultiy pe o singura manuta.Doar nu o fi vreo boala a copilariei.Astept maine sa
merg la dr sa vedem ce ne spune
Pisko felicitari Emmei pt primul pipi la olita
Ma retrag si eu la nani.A plouat si s- a mai racorit si la noi.M- am uitat la gimnastica,fetele noastre au luat bronzul.Uraaaa,bv lor la ce conditii avem noi,sunt exceptionale fetele.
Va pup cu mare drag pe toate

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Mary,offf imi pare rau pt Anda.Mare atentie trebuie sa avem cu ei ca intr- o fractiune de secunda fac vreo traznaie.Rares al meu e cu cocotatul,m- a zapacit si mi- a si cazut de pe o comoda,de mi- a stat inima in loc cand am auzit bufnitura.Am o masuta de canta s - a urcat si pe aia si a spart un pahar.Bine ca nu s- a taiat .E mare nazdravan

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Multumesc de incurajari.

ailed_dota stiu ca trebuie sa ma grija cu diabetul. O sa tin un regim de la inceputul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

salut mamicile

Imi pare rau de copilasii bolnaviori sa treaca, si mamicile ingrijorate.

MaryM asa patesc si eu cu Ilinca. Toata e bulita, vanata , taiata. E de-a dreptul pericol public, ca sa nu va mai zic ca se ia si se duce, intr-o zi am recuperat-o de pe camp, noroc ca-i rosie la par si o reperez repede.

Pisko, felicitari pentru victorie. Ai grija insa ai castigat o batalie dar nu si razboiul . Veti trece si prin faze de regres. De regula copii pusi atat de repede la olita, refuza la un moment dat sa mai o mai foloseasca. Bafta in continuare.

Delia, bine ai revenit. Esti superba de-a dreptul, te-am vazut in poze.

Lalely imi pare rau de boala ta. Ce va trebui sa primesti, vei primi oricum, doar incredere in Dumnezeu sa ai. Si daca va fi sa nu fie nu uitati ca exista si adoptia. Sa dai sansa la o viata frumoasa unui copil care n-are nici una mi se pare mult mai grozav decat sa facem proprii copii ( eu vorbesc care am facut un regiment)

Miki cum mai sunteti?

Oare Alina cum se descurca?

Strumphitza pe unde esti?

va pup

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Delia am uitat sa-ti raspund. Lego duplo mi se pare ce-a mai tare jucarie, pe termen lung vorbesc.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput