Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
lalely07 spune:
Roxy,Mandreac...va multumesc pt vorbele frumoase si pt incurajari!!!
Din pacate se pare ca totul evolueaza fara sa poti opri,fara sa poti controla...Vom vedea ce vom face pana la final....
Deocamdata ne ramane doar sa acceptam situatia...
wmagnolia spune:
La mine a fost alarma falsa cu sarcina ca ieri mi-a venit CM.
asta e! Mai incerc. Mi-ar place sa ii am la 2-3 ani distanta intre ei.
ailed_dota spune:
Nu va era dor de cafelutza mea?
Mandreac, sa ne spui ce ai facut cu printul la dr cu bubitele alea....poate sunt doar de caldura.... si Andra se mai irita... aici n-a mai facut nimik , ca sunt doar max 28 de grade.....
Lalely, nu stiu mare lucru despre boala, dar din ce am citit vad ca nici dr nu sunt prea siguri dc apare....poate totusi iti mai da Dumnezeu o minune langa baiatul tau
wmagnolia, succes ! vezi ca va trebui sa verifici de diabet gestational de la inceput... ca cica de cele mai multe ori reapare in urmatoarea sarcina...
Somleac of...
alehiam spune:
Reapar si eu dupa o luna .
Cum ziceam, Luiza a inceput gradinita: totul decurge bine, s-a adaptat bine si mai usor, ca e si fratele ei cu ea. A plans dupa a treia zi de gradi, cand a inteles ca asta e in fiecare zi. Dar apoi s-a linistit repede. Fata de fratele ei care 1 an ne-a marait dimineata si inca mai maraie, cand aude ca merge la gradi.
Si cum gradinita= colectivitate, s-a procopsit si cu prima boala: ca tot s-a vorbit si pe aici - boala mana-gura-picior. Din fericire la ea s-a manifestat doar cu bubite pe picioare si maini. Nu febra, nu bubite in gura.
Pana la boala, in weekend-uri am tot evadat din bucuresti (valea doftanei, transfagarasan, rasnov). Weekend-ul asta ii transportam o saptamana la bunici si o sa avem si noi saptamana fara copii, dupa 5 ani.
De mers la mare, ne-am hotarat sa mergem intre 1-8 septembrie, la Eforie Nord. Sper sa mai tina vremea cu noi. Apoi ziua lui Robert si a lui tati si un minisejur la munte, undeva.
In rest am mai reusit sa va citesc, dar fara sa scriu.
Mad cu Robert si Lulu
ailed_dota spune:
alehiam
eu am petrecut cu parintii unul dintre cele mi frumoase concedii in septembrie, apa calda si soare domol... iti urez si tie sa fie la fel!
lalely07 spune:
Delia,asa este cum ai citit tu,este o boala tare parsiva si fara rezultat din pacate!!!Asta este pana la urma,stiam ca am asa ceva si poate nu trebuia sa sper ca am temperat-o ca sa zic asa..
Wmagnolia,bafta luna asta!!!Iti inteleg dezamagirea,dar sigur va apare!!Atata timp cat nui exista o problema reala...eu zic sa stai linistita si sa astepti liniutele!!!
Sa va mai zic despre noi:David merge singurel de o luna si ceva..nu mananca (dar asta o stiti),este totusi grasanel dar nu stiu de unde!!!
Are 9 dinti si 5 masele!!!
A..si pe 11 august ii luam motul!!!Va fi ceva intim,in familie,si probabil la tara!!!Sper ca va fi ok!!!
alehiam spune:
Delia si eu
Stiu ca in general e ok in septembrie, ca de cand il avem pe R, numai la sfarsit de august inceput de septembrie mergem. Din motivele spuse de tine, ne alegem septembrie. Mai e varianta si iunie, dar atunci e apa mai rece. Vom vedea la anul/sau cand incepe R scoala daca mai putem in septembrie.
Apropo, am vazut pe FB ca ai fost la Lazar. Si eu tot Lazar!
Mad cu Robert si Lulu
ailed_dota spune:
fetele help!
tb sa iau un cadou pt un baiat de 2 ani...si imi rup creierii...mamele cu baietei... am nevoie de idei... ca eu am exercitiu in printese si etc
mandreeac spune:
Delia pupici mami.Maine la 10:20 avem programare.Hainute,masinute d- astea pe care le poti impinge si poti merge si pe ele,altceva chiar nu stiu ce ai putea sa ii iei.
Alehiam cum arata bubitele? De boala asta imi e si mie teama.Rares are pe manuta si arata ca ciupiturile de tantari dar sunt mai mari.Abia astept sa il duc.Febra nu face si nu mi- a fscut nici mie,mananca f bine
fug la treaba ca vin ai mei de la mare si sa nu gaseasca dezastru
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Gata treaba!Mai am sa bag la spalat o masina si am terminat!Sper sa mai doarma printul sa fac si eu un dus.
Somleac,offf cat de rau imi pare.Sper sa apuc sa trimit si eu ceva,putin ca stam f prost cu banii iar banca Transilvania am departe de casa iar Rares in carut nu vrea,vrea doar in brate.
Ma cutrem cand aud de astfel de cazuri si de copilasi bolnavi.
Azi in parc era un baietel autist si l- a prins pe Rares la inghesuiala si l- a ciupit de manuta.Mama lui isi tot cerea scuze,eu evident ca i- am zis ca nu e nimic.Ma intreb ce o fi in suflet ei,durere multa durere.
Ma duc la dus si poate mai revin daca nu se trezeste ca ii dau sa pape si apoi sa fac curat in sufragerie ca e dezastru desi am facut sambata,dar cum Rares le arunca si intinde pe toate va dati seama
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela