Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
am intrat putin sa vad ce faceti.
delia ma bucur ca ai revenit, si mie mi-era dor de mesajele tale, mereu erai prezenta pe forum. asa ca te asteptam zi de zi spor la desfacut bagaje, la spalat, la umplut frigiderul.... si un pentru Andra nazdravana, ce bine ca i-a priit in concediu.
bb_yasmi ce fain ca la voi a plouat la noi s-a innorat, bate vantul putin dar nici un strop. chiar este ceva iesit dincomun la noi, de obicei ploua de rupea.
rodea si Lucas oase cot la cot cu catelul? scumpul de el.
daa, noi la 7 eram pe plaja, profitam din plin de soare, mare...ce sa facem in camera? aveam timp destul la pranz si noaptea sa tot stam in camera
anamira ma bucur ca ne-ai scris, ce mai fsceti? ce face buburuza ta scumpa? zi-ne despre ea cu parola nu stiu...depinde ce zic si fetele ca au fost ceva probleme....
strumphitza vai ce patanie...cum ti-a fost asa rau? sigur de la dieta si sport? nu mai exagera si tu. bine ca wiei ceva vitamine. mananca bine si mai ales fructe si legume crude. macar bine ca s-a distrat piscoata la mare
lalely ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta. cum a fost fara David?
imi pare rau ca iar au aparut problemele. ti-a dat tratament? iti doresc sa ti se implineasca dorinta si sa mai faci si o surioara sau un fratior lui David sanatate lui David. deci lui nu prea i-a placut la mare...
fetelor, de cateva zile asa greu o culc pe Anastaisa la pranz. este rupta de somn dar nu vrea sa adoarma. si ajunge de se miorlaie, plangee asa cu ochii inchisi...in loc sa adoarma la 12-13 cum adormea acuma doarme la 16-17-18 treaza de la 8... sigur nu a uitat de titi. ma trage de tricou cateodata , asa mila mi-e de ea....
fetelor, care ati intarcat, ai vostrii cum sunt? adorm usor? le dati lapte la pranz sau cum?
toate mamicile.
roxy_s spune:
am intrat iar prin google sa vad pozele, picasa tot nu merge.
ailed sunt superbe pozele, este asa scumpa Andra, asa ochi frumosi si mari are. rochita este foarte frumoasa surioara ei la fel, o frumoasa tu arati asa bineee, esti slaba, blonda, sexy...si peisajele sunt super te-am recunoscut dupa cercei turcuaz, rochita la fel... pana si rucsacul il ai turcuaz
irinuca am vazut si pozele voastre de la mare este o dulce Daria, ce s-a mai balacit, ce scumpa este. ciupercuta aceea o umflai zilnic pe plaja? sau o carai asa umflata?
roxy_s spune:
pana vine tati cu buburuza de afara merg sa fac dus si putin acuratenie in bucatarie.
madutza, catank haideti odata, nu v-a ajuns concediul?
ailed tu chiar nu ai de ce sa tii cura
pishko voi veniti in tara?
roxy_s spune:
inca ceva....
unde ziceati ca se gasesc chilotei din aceea de apa? in DM?
abia astept sa vina si fetele din concediu sa le intreb
ailed_dota spune:
roxy, oki cura n-am dc sa tin.... dar tb sa ma apuc de gimnastica....neaparat...
chiloteii de baie eu am luat de la babylove din dm, am fost f multumita de ei, ii puneam cand ajungeam pe plaja sii iii schimbam in reg de pampers , cand se umflau pe dinauntru...
mandreeac spune:
Am scris un ditamai mesajul si s- a inchis prostul asta de ipod.Il urasc si acum sunt nervoasa.
Lalely,imi pare sincer rau pt tine.Curaj mami,multa putere.Off,mi se rupe sufletul cand ma gandesc cat te- ai chinuit si cu prima sarcina.
Cami,mi- a zis sa ii curat nasul de 2 ori pe zi ca e mult praf.La noi mucii sunt ncurgatori
Strumphy ai grija de tine mami,ca nici nu are cine sa te ajute cu piscoata.Ma bucur ca i- a placut la mare
Roxy Rares se trezea la 7:30-8 si pe la 9-10 eram pe plaja.Ii dadeam lapte si mai ciugulea si cu noi ca aveam micul dejun inclus
Delia bine ati revenit.F frumoase pozele si tu ce blonda esti.Arati f bine
Maine vreau sa ii fac lui Rares programre la un consult la medlife ca nu imi place tusea lui plus ca i- au aparut niste bubite pe maini si nu stiu de la ce,poate de la siropul de tuse.Sper sa gasesc miercuri la ora la care vreau
Anamira d c zici ca e Alesia plangacioasa?
Sotul meu gateste niste paste,m- a luat foamea si abia astept sa le gust
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Lavi,cred ca a fost tare haios si de speriat in acelasi timp,bine ca nu s-a inecat cu vreun os.
Roxy felicitari Anastasiei pt cuvinte.
Ieri am stat cu micuta printesa ca sora mea a fost la un botez.Doamne e asa de mica si fragila si frumoasa,o iubesc ca pe propriul meu copil
ROXY tot pt tine.Sa stii ca Rares inca o iubeste pe tztzi,o mangaie dar nu o baga in gurita si daca o baga se scutura ca si cum nu mai e buna,dar tot e innebunit dupa ele.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
Somleac spune:
Fetelor, azi am scris doua mesaje, dar mi le-a inhatat netul firmei
Am o mare rugaminte la voi. O prietena , mamica draga de la aradence se confrunta cu o boala necrutatoare. Din pacate cronometrul a inceput numaratoarea inversa pentru ea. Daca puteti va rog sa ajutati, macar grijile financiare sa nu mai impovareze aceasta familie greu incercata.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173657&nm=Monica70-are-nevoie-de-noi
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
irinuca05 spune:
Intru doar sa-i raspund lui Roxy la intrebari. Apoi ma bag la somnic :)
Roxy, noi la mare aveam programul asta:
7.30-8 trezirea. daria manaca un bibe de lapte. intr-o singura zi a dormit mai mult pana la 9, dar am lasat-o sa doarma ca era obosita. nu am incercat sa o trezim mai devreme
8.30-9.00 micul dejun la restaurantul hotelului (era inclus in pret). daria mai ciugulea de la noi: omleta, cascaval, fulgi de porumb, crenvrusti (prima data cand a mancat)
9.30-11 (uneori 12) plaja. Luam un singur sezlong pentru noi 4 (eu, daria, mama si tata). in prima zi am luat 3 sezlonguri dar nu le-am folosit. tata era mai mereu in apa sau il trimiteam dupa diferite chestii sa cumpere. cand intram eu in apa, statea mama cu daria. sau eram toti in apa. deci intinsi la soare nu prea am stat
13.00-15.00 somn de pranz
15.30 masa de pranz. manaca din testaurant ce mancam si noi. incercam sa imi iau mancaruri pe care sa le poata manaca si ea: ciorbita de vita era preferata ei, orez cu
legume, pulpe de pui, peste cu mai putine oase :), cartofi natur
16-19 plaja. aveam mereu la mine iaurt si banane, covrigei, fulgi. de multe ori a mancat iaurtul pe plaja
19.30 masa de seara (daca nu manaca iaurtul pe plaja, manca acum ceva)
20.30, max 21 culcarea. nu rezista mai mukt. plimbarile seara pe faleza nu prea au fost :)
irinuca05 spune:
La mare dormea un singur somn pe timpul zilei. revenite acasa, si-a reluat programul cu 2 somnicuri (10.30-12 si 14.30-16.00).
Piscinuta am carat-o doar 3 zile dypa noi la plaja. o umfla bunicu in fiecare dimineata. dar dariei ii placeau celelalte piscinute de pe plaja si deloc a ei. asa ca am renuntat la caratul ei.
Nu am reusit sa-i cumpar pampers de inot, dar nu pot spune ca erau indispensabili. Daria facea kk in fiecare dimineata inainte de a pleca din camera. ea face i singura data pe zi. deci am stat linistita la plaja fin motivul asta. a avut slipi si chilotei fara pampers . bineinteles ca ii uda cu pishu (cand intra in apa cu piciorusele facea). o mai lasam la nudul gol. erau foarte multi copii naked :) Stiu ca nu e recomandabil, dar recunosc ca am mai lasat-o si eu asa :(
luam caruciorul dupa noi la plaja, dar mai mult sa care bagajele. daria mergea singura sau in brate. in carucior nu a vrut (probabil era deranjata de aglomeratie si ca nu ne putea simti prea aproape de ea)
de mare ajutor mi-a fost o gentuta termoizolanta. acolo ii tibeam apa (canuta cu pai de la primii pasi), fructele, iaurtul, pufuletii.
jucarii de plaja nu le trebuie prea sofisticate. dar sunt foarte atrasi de galetuse, mai ales daca sunt pline cu apa.
daria nu a dormit pe plaja sau in carucior (doar un pui de somn de 30 min). pt somb era obligatoriu sa plecam in camera. deci distanta pana la plaja a fost importantae
sper sa te ajute experienta noastra la mare. pup