Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
anamira spune:
Salutare fetelor!
N-am mai intrat pe forum de foarte mult timp, n-am reusit sa citesc din urma nimic, insa mi-ar placea sa va vad bebeii cum au mai crescut si sa pun si eu poze cu Alesica mea care e o prapadita urlacioasa :).
Eu am inceput munca, n-am mai rezistat acasa si am preferat sa fac o schimbare. Pot sa spun ca e ok, Alesia sta cu soacra cate 11 ore/zi pana ajung eu acasa si ma acapareaza in totalitate. Culmea ca e foarte cuminte cu soacra si urlacioasa cu mine. Si bebeii vostrii sunt la fel?
Daca poate sa-mi trimita cineva mesaj cu user name-ul si parola noua pt. picassa i-as ramane datoare :)
ailed_dota spune:
buna fetele!
am sosit si eu acasa la mine in Croatia... nici nu stiu cand s-a dus concediu... mare lucru n-am facut...
oricum Andrei i-a priit, si-a imbogatit vocabularul, a crescut, acum am venit cu o olitza inapoi, poate incepem sa ne jucam cu ea..
irinuka, al meu e mare pescar... dar de la anul poate ii trimitem la pescuit impreuna
lavi si mie imi place hartogaraia si buchiseala
cami
strumph, am vazut ca i-a placut piscoatei la mare
roxy, mai da-i Anastasiei sa scotoceasca... poate mai gasesti una-alta
va pup pe toate si revin cu ,acum am casa plina de bagaje, frigiderul sexy rau de tot si haine murdare prin bagaje, plus de calcat la greu
strumphitza spune:
Buna dimineata!
Am zis sa imi beau cafeluat cu voi ca apoi pe cai, ca se filmeaza, vorba aia ...deja am intrat in priza cu ultimele pregatiri/cumparaturi pentru vacanta ...ams i visat intr-o noapte ca deja imi facusem valizele si eram pe barca si plangeam ca nu am mai apucat sa imi cumpar nimic nou deci sunt stresata tare daca am si inceput a visa
Am citit tot ce ati scris dar sincer nu-mi mai aduc aminte nimic ... v-am tot citit de pe telefon ca in weekend nu prea am stat acasa, sambata la mare si ieri toata ziua a shopping am fost la un mall in vestul Londrei ca sa evitam aglomeratia din est unde se tine Olimpiada...ca e jale frate, e nebunie curata... sambata ca sa ocolim sa iesim spre mare prin oras, ca tocmai prin est trebuia sa iesim pe langa satul Olimpic, am luat-o de am inconjurat prin nord si pe autostrada am stat blocati intr-un loc vreo ora juma pe vreo 2 mile am facut 3 ore si ceva pana la mare cand trebuia sa facem vreo ora jumate, maxim 2 ...am facut 3 ore la dus si 2 la intors, am stat acolo 3 ore si un pic si cam asta a fost plimbarea noastra, dar s-a meritat si traffic jamul , si 2 lire ora de parcare si 2 lire o sticla de juma de apa .... a fost frumos, cand am vazut-o cat ii place apa, wooww radea cu gura pana la urechi si a dus-o tac su aproape si a venit deodata un val peste ei si pe Nick l-a udat pe juma si pe piscoata toata, batea un vant nebunnnnnnnn pe piscoata am schimbat-o dar pe tac su nu aveam haine sa-l schimb, s-a uscat rapid ca era soare si vant precum spuneam, dar rece, eu eram in blugi si tricou cu sandale si desi stateam la soare era rece daca nu batea vantul asa aru cred ca erau vreo 20 grade dar asa cu vantul ala cred ca nu se simteau mai mult de 14-15 dar a fost piscoata innebunita... dupa ce am schimbat-o nu am avut sa ii dau alte sandale, am lasat-o desculta... s-a jucat pe nisip/pietricele le aduna pe toate... si nici bine nu aduna o pietricica si fuga la apa , l-a alergat de numa pe Nick, eu stateam si faceam poze , tac su alerga dupa ea am avut emotii ca ma gandeam ca o sa raceasca, dupa ce a facut baie in apa inghetata a marii plus picioruse goale si vant/frig... dar nu a avut nimic, nici un muc nik... e tare ca piatra
Trimit asta si revin ca a venit piscoata peste mine, acusi imi tranteste vreo 2 degetele s s-a dus mesajul meu crosetat juma de ora
Monica are nevoie de noi!
strumphitza spune:
am revenit dar nu stiu pana cand, i-am pus cateva cereale intr-un castronel si are treaba, sa vedem cat sta ocupata mi-am pus si eu sa pap cateva cereale cu iaurt ...mi-a fost tare tare rau sambata cand am fost la mare, pe masina am zis ca mor nu alta, si am mai stat si blocati in trafic pe autostrada, vai am zis ca mor nu alta... asa rau nu mi-a fost nici in sarcina si nici cand am nascut.. desi am atentat la biscuitii piscoatei din bagaj si avema o sticla juma de 1,5 l apa si am baut-o pe toata, nu mi-am revenit... dupa ce am iesit din blocaj a orpit Nick intr-o parcare si am stat putin vreo 10 min sa imi revin, am fost ok si apoi iar cand am intrat in masina iar rau... pana am ajuns la mare numa rau ... off... sapt trecuta am exagerat cu dieta, dar cel mai mult cu sportul, cate 2 ore inf iecare zi pe bicla si se pare ca am consumat mult mai multe calorii decat am consumat si vai de mine, am spus ca nu mai fac ce am facut vineri niciodata, desi nu mi-am dat seama, nu am crezut ca o sa fiu asa rau ca de stiam, nu mai stateam eu 3 ore pe bicla vineri sambata nu am facut deloc bicla, doar am mancat foarte bine si baut apa si mi-am revenit... ieri am fost ok, am reinceput sa iau si vitamine ..inainte luam numai magneziu, b12 si zinc, acum iau vitamine de luam dupa ce am nascut
Delia welcome back home ...si eu abia astept vacata in ro, nu mai e mult!! 19 sept pana pe 3 oct , uraaaaa poze ne arati din vacantele voastre ?
yasmi spor la gasit job, eu nu am chef acum, adica de trezit devreme si alte alea, la cat de obosita sunt , as mai sta acasa... dar nu zic niciodata hop si mie tot munca de birou imi place
Mada v-ati intors de la mare sau azi/maine? nu mai stiu, sper ca ati avut timp frumos si v-ati distrat pe cinste asteptam pozici
anamira deci si tu te-ai intors la munci bun revenit printre noi si speram sa te vedem mai des
Cami super de voi ca sunteti la munte la racoare si mult aer curat sper ca iti mai incarci si tu putin bateriile
Roxy nici eu nu dau muntele pe mare nici pe pe milioane de lire la munte mai am ce sa vad si unde sa ma plimb, dar la mare ce sa fac ? la mare mie o zi, maxim 2 imi ajunge ca sa vad mereu mereu acelasi peisaj mi se pare tare plictisitor
Andreea nu mergem la Olimpiada ca nu suntem fani, desi ne-am uitat la festivitatea de deschidere, a fost super ne-am inaugurats i noul Tv cu diagonala de 50 inch 3D, stateam pe canapea cu ochelarii pe nas, a fost superrrrrrrrrrr!!!!...in rest suntem pe faza cand mai ia cate unul o medalie sau ceva, dar in rest ne ajunge traficul nebun di altele cele implicate cu ocazia Olimpiadei... am mai spus eu deunazi intr=un mesaj ce nebunie din cauza asta
cam atat imi aduc aminte momentan, mai trec mai tarziu sa mai trancan daca am timp, dar cred ca nu ca acum mergem sa ne imbracam sa iesim, a aparut si soarele si speram la o zi frumoasa fara foarte multe grade in termometre, cat de cat suportabil
va pup
Monica are nevoie de noi!
bb_yasmi spune:
heeloo
delia bine ai revenit! sper sa te citesc mai des acum!
strumf, nu am inceput sa caut propriu-zis doar asa ma uit prin anunturi..inca astept sa "pice|" de undeva un job si pt mine
foarte bine faci daca iei un complex de vitamine.
noi am facut ieri gratare, balaceala iar seara a venit o ploaie si un vant de ne a racorit nitel
poimaine este prima zi din luna mea preferata: august!!! incepe numaratoarea inversa pana ajunge buni!!! e ziua mea luna asta si urmeaza concediul nr 2 uite cum imi binedispun eu ziua de azi
merg sa vad ce face juniorul meu...este cu catelul prin curte...
aa didi i am dat-o inapoi dar strict la nani! si mai avem doar 1 bucata|! vad ca inteles bine ca primeste didi doar la nani! e bine si asa decat deloc
bb_yasmi spune:
sa va spun ce afcea fiu'miu afara?? impartea oasele cu snoopy
astazi vine si mada din concediu??
wowoww roxy la ora 7 pe plaja?? moamaa pai cand eram doar noi doi cred ca ajungeam la amiaza...
lalely07 spune:
Buna fetele,
Si eu revin din cocediu,am fost la bulgari cu sotul ,iar apoi in Romania cu David!!!
A fost placut,m-am relaxat in prima parte si am venit super obosita din a doua parte..Lui David nu i-a placut deloc,i-a fost frica de apa,plangea cand vedea valurile...Si ca sa fie treaba,treaba a facut si ceva la piele.Ieri am fost la urgenta si mi-a zis ca ar fi Urticarie....Mi-a dat Aerius si solutie mentolata si ne ducem maine la control!!!Eu sper sa nu fie urticarie,caci nu se scarpina si nu pare ca il deranjeaza!!!
Eu sunt tare trista caci endometrioza mea a revenit si iarasi am chist!!!Sper sa nu ajung anul asta iarasi la cutit...stau asa cu frica in san!!!!Si eu care vroiam sa incerc pt un nou bebe....dar acum am sanse 0!!!Nu stiu cu ce am gresit de m-am pricopsit cu nenorocirea asta!!!Sunt tare trista caci mi se pare ca o iau de la capat!!!!
Scuze ca vin aici si ma vait....dar aici a inceput cea mai fericita perioada din viata mea:sarcina cu David..si aici simt ca pot spune orice framantare....
pishko spune:
Strumphitzo, ma gandeam cum ar fi sa se tina Olimpiada in Romania la un moment dat ... iti imaginezi ce haos s-ar declansa