Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo
am zis sa urmez si eu exemplul strumfitei si sa intru sa va salut!
noi pe acasa astazi....iar pt maine organizez un gratar-party in curte in noul foisor

dorina plimbare placuta la mare!

de astazi in 4 saptamani ajunge buni!!!!! mai este putin....

Mergi la inceput

aaa si inca o noutate....stiti ca spuneam ca as putea sta acasa pana ar face copii 18 ani??? eiii uite ca ma bate gandul sa ma angajez in septembrie daca mi-as gasi ceva potrivit de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello mamici si pitici!
Semnam si noi condica astazi!
Viss, imi pare rau ca ai puiutii bolnavi. Sper ca astazi sunt mai bine. Va pupam

Cami si eu as fi vrut sa te cunosc. Dar zilele au trecut atat de repede. Imi doream sa fi prins si o zi cu ploaie ca sa ne facem timp sa ne intalnim. Dar am prins numai zile foarte insorite si am vrut sa profitam din plin de mare si nisip! Poate vom avea alta ocazie. Pupici

Lavi, spor in gasirea unui job unde sa te duci cu placere. Dar ce ar fi sa te apuci tu de ceva. De ex comert online cu hainute (pt cei mici sau mari), cu jucarii, lapte praf etc. Uite eu sunt clienta unor magazine online din zona ta: papuceii Tikki (ieri am comandat alte 2 perechi; sunt din Timisoara) si lapteprafhumana.ro (sunt din Oradea).
Nu stiu daca produsele sunt mult mai ieftine in Ungaria, dar laptele praf cred ca e adus de acolo. Ca pe cutii este lipita o eticheta in limba maghiara.
Cred ca tie ti s-ar potrivi un shop online cu hainute :) Dar pt asta iti trebuie FB

Strumph spor la cules pietricele!

Roxy, tu nu esti la un gratar la iarba verde?

Mary, deci noi am mai ramas cu suzi. Daria e innebunita dupa suzi. Dar in timpul noptii sau cand e foarte suparata. Cred ca i-o voi lasa pana la Craciun. Ca din octombrie o las numai cu mamaia si tataia si cred ca va aveam nevoie de ceva sa suplimenteze lipsa mea.

Daria s-a atasat foarte mult de mamaia (soacra-mea). Cand ne-am intors de la mare am vazut cat de dor i-a fost de ea dupa cum a luat-o in brate. Iar cand vreau sa o adorm, vrea sa stam amandoua cu ea, mereu o cheama si pe mamaia:)
Pe mine ma bucura lucrul asta, ca sunt impacata cu gandul ca va fi fericita cu mamaia acasa. Sper din tot sufletul sa nu sufere prea mult.

Mergi la inceput

irinuca nu mi se pare un job sigur! mie imi place mult munca de birou, cu hartogaraie :)
roxy noi mergeam la plaja pe la 9.30 -10 si stateam pana la 12-12.30 iar dupa masa de la 18 ca nu reuseam sa ne pregatim mai rpd :) noroc ca si andreea cu rares se incadrau la acelasi program! ce mai ne potriveam la toate si ne am inteles super bine!! cred ca faptul ca ne petreceam zilnic timpul impreuna ne a facut concediul si mai frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

roxy maine venim in poiana si pe dupa masa prin brasov
trimite-mi pe pm un nr de tel
nu garantez da poate reusim sa ne vedem putin putin macar

strumph cum a fost la mare?

yasmi cum e operatiunea suzi?
eu inca nu ma stresez
ca nu am rabdare sa o aud cum plange din orice motiv
ii bag suzi si inceteeaza
de aia i-o mai las
macar cateva luni
sper ca apoi sa nu fie mai greu
da oricum lucas e mai mare cu 2 luni decat petra
deci cam peste 2luni mai vb si de suzi a noastra

irinuca vad cum e in concediu
si eu profit de fiecare zi
am mers la susai in predeal
la sinaia in parc si la cota 1400
la busteni la gura diham
la bran si la cheile gradistei
si tot asa
deci ne plimbam
ca acasa stammmmmmmmmmm

intru mai tarziu
sa iau nr lui roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

ZIUA buna dragele mele!
Noi am fost matinali,ne- am trezit,am papat si am fost la vot.Acum Rares doarme iar eu am intrat sa vad ce mai faceti
LAVI iti tin pumnii mami sa reusesti sa te angajezi unde iti doresti.Si eu astept un raspuns la inceputul lui august.Da,a fost f frumos la mare si chiar ne- am potrivit pa program.Felicitari pt didi
Cami relaxare placuta in continuare
Sa ma mandresc si eu cu puiul meu care incepe sa vb,doar ca zice si nu mai repeta.Astept in 2-3luni sa spuna mai multe.A zis acum o saptamana catzei,dar f clar si acum 2 zile era la baie cu capatul de la dush in mana si se tot uita la rl si a zis f clar dush,de a ramas taica- su masca.
Strumphy distractie placuta la mare.Chiar ma gandesm aseara la tine si voiam sa te intreb mergeti la olimpiada?Desi stiu ca nu ai cu cine sa o lasi pe piscoata.Imi doresc si eu sa ajung candva ,sa imi iau bilete pt gimnastica,imi place la nebunie
Va pup pe toat cu mare drag

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Neatza! Dau eu cafeaua in dimineata asta!
La 7 dimi a venit mamaia cu Daria la noi in dormitor. Dari era treaza de la 5.30. Mamaia avea ochii impaienjeniti. nu dormise toata noaptea pt ca Dari s-a foit continuu si tot tipa dupa suzi. In ultimul timp e foarte maraita. presupun ca sunt dintisorii.
din noaptea asta preiau eu plangacioasa. o lasam pe mamaia sa se odihneasca un pic. oricum e foarte stresata ca trebuie sa faca bagaje. pleaca in concediu miercuri. nu am mai intalnit persoana ca ea care sa fie extrem de stresata inainte de a pleca in concediu :(

Lavi nu ma astepram sa-ti placa hartogaraia. te vedeam mult mai zvapaiata care nu poate sta locului :) si mie imi plac hartiile si birourile :)

Tati al nostru lucreaza azi din cauza alegerilor :(

Mamici cu tatici pescari: sotul meu vrea sa plece 3 zile la pescuit pe balta Tancabesti si nu are cu cine. Partenerii lui de pescuit nu se potrivesc cu concediul. e vreunul interesat pt prioada 16-19 august?

Mergi la inceput

Mesajul era scris de la ora 8, dar am uitat sa-l trimit :)
Ma bucur ca Rares e mai bine! Felicitari pt vorbaret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare

eu tot in busteni si azi
din pacate sunt tare suparata
caci sotul a trebuit sa plece ca ne-a murit una dintre tantile care ne ajutau cu fetele
brrrrr
imi pare atat de rau de nu mai pot
era o femeie f buna si saritoare
dar a nimicit-ocaldura
offffffffff

roxy daca intrii poate imi trimiti un pm

pupppp toate feteleeeeee
mandreeac si ce a zis orl-istul
ce tre sa faci?
sa nu mai faca rares atat de des otite si muci
ca si eu cu antonia patesc des
nu otite dar muci daaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?
noi am venit de la iarba verde, asa frumos a fost tare ne-am mai distrat si ne-am mai alergat chiar vorbeam...n-as da muntele pe mare nicicand....

yasmi ce tarziu ajungeati la plaja. noi cand mergeam la mare la 7 eram pe plaja dar acum, cu Anastasia cred ca si noi vom ajunge tot asa , la 9 pana o sa ne facem gata, pana ne trezim...

chiar fetelor, cum porcedati voi la mare? daca bebeii dorm mai mult, ii lasati sa doarma si plecati la plaja cand se trezesc ei sau ii treziti mai repede? micul dejun il luati pe plaja, il dati la hotel? sau dimineata laptele si pe plaja micul dejun?
cu chiloteii aia de apa cum se procedeaza? ii pun numai cand intram in apa apoi ii arunc?
vreau sa vad fiecare dintre voi cum a procedat sa-mi fac si eu o idee.

cami ce nasol ca ati ramas numai voi fetele. si cum ramane? mai vii?

mandreeac bravo pentru micul vorbaret
si Anastasia are multe cuvinte noi. de exemplu, acum zice babinii adica babuinii a zis ea intr-o zi asa si mama a ascociat cu babuinii si mereu cand ii zicem zice si ea ii zicem babuina zice dupa noi 'asa', 'hopa', 'haide', cere papa, apa...vad ca incepe incet, incet sa spuna si ea cuvintele clare

irinuca al meu sot nu pescuieste. numai eu pescuiesc. deci pot sa merg eu cu sotul tau glumesc, evident este bine ca s-a obisnuit bine Daria cu soacra, ai cu cine o lasa cand incepi munca

merg sa ma usuc la par pana nu se trezeste buburuza. a adormit in masina la intoarcere. am fost si la vot acum cand am venit

toate mamicile.

Mergi la inceput