Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
strumphitza spune:
Buna dimineata!
cafeaua e gata, cine doreste ? eu deja sunt la al 2 lea espresso ....am o durere de cap continuua nebuna de vreo 3 zile si numai nu ma lasa in pace, se calmeaza daca iau un paracetamol sau ibuprofen dara poi revine cred ca de la caldura ca de duminica incoace numai30 grade si m-am dezobisnuit
piscoata mea sufera rau de caldura si ea ca nu e invatata si transpira, ieri numai in body am tinut-o si era asa comica cum umbla prin casa la bulanasele goale ceva cam rar pe la noi, deh... daca numai ploi am avut anul asta
ieri prin cartier pe la mine a trecut flacara olimpica, ce nebunie, ce galagie, elicoptere pana noaptea tarziu... pfaaiii sa nu mai spu ca-s super enervata ca au deviat traficul, au inchis benzi, au pus restrictii... posta intarzie, livrarile de orice fel ajung in mai mult decat dublu timp...deci abia astept sa se termine cu olimpiada asta, ca nici nu a inceput inca dar eu vreau sa se termine
ma duc sa iesim din pijamale si sa ne imbracam sa iesim afara acum cat e racoare ca pe la 10 deja nu mai ai aer sa respiri
PS: Somleac ...off nu-mi multumi, sa dea Dumnezeu sa se faca bine si copilasii ei sa o aiba mereu alaturi !! Numai cand ma gandesc la ei mi se zburleste pielea pe mine Sa pun si eu la semnatura cazul ei desi eu nu prea scriu pe forum pe la alte subiecte decat aici la fluturasi...
Mamici, daca puteti ajuta o mamica bolnava cu 2 copilasi mici , 3 si 6 anisori, cititi aici, cat de mic ajutorul conteaza... sa o aiba pe mami a lor mereu cu ei
Monica are nevoie de noi
Off in ultima vreme numai de cazuri triste citesc peste tot... cancerul asta ma ingrozeste! sanatosi sa fim ca restul chiar nu conteaza!
va pup si aveti grija de voi fetelor
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
va topiti la soare? este o caldura la noi....
mary macar la voi a si plouat putin. asa dor imi este de o ploiae lasa buburuza ca va vorbi ea
mandreeac iar aveti probleme, nu mai scapati de ele...multa sanatate lui Rares
viss imi pare rau ca iar ati avut drum la spital. de ce nu conduci si tu/ asa , Sergiu statea frumos acasa, nu-l mai plimbai si pe el. dragutii de ei, sunt lesinati si de caldura poate. sa se faca bine repede.
strumphitza am citit si eu cazul...te ingrozesti. Doamne fereste! o sa incerc si eu sa donez ceva dar peste cateva zile. neaparat in euro?
somleac, strumphitza mereu sunteti saritoare
ce cald s-a facut si la voi. cred ca totusi, este mai bine racoare
toate mamicile.
roxy_s spune:
bb_yasmi nu stiu ce sa-ti zic de suzeta ca noi n-am avut. trebuie sa gasesti tu o meroda. nu stiu cine zicea ca a taiat-o si apoi i-a zis copilului ca s-a stricat
bb_yasmi spune:
heelloo
raportam a doua zi fara didi! totul a decurs excelent pana acum! fara nici o lacrima, fara nici o suparare!!!! ufff ce bine ca am scapat asa usor de ea!
roxy, exact asta am facut si eu, a papat snoopy din ea :))) acum ia didi , repeta povestea : " didi upii papat" :)) o mesteca intre maselute ciotul care a ramas si apoi o arunca :)) cand isi aduce aminte o ia de la capat cu povestea : p
pishko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi heelloo raportam a doua zi fara didi! totul a decurs excelent pana acum! fara nici o lacrima, fara nici o suparare!!!! ufff ce bine ca am scapat asa usor de ea! roxy, exact asta am facut si eu, a papat snoopy din ea :))) acum ia didi , repeta povestea : " didi upii papat" :)) o mesteca intre maselute ciotul care a ramas si apoi o arunca :)) cand isi aduce aminte o ia de la capat cu povestea : p mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
Am si eu una tare apropo de papat... ieri i-am scos cu bicicleta prin padure, si de cat i-o fi trecut vantul prin par de la viteza sau de la caldura se scarpina mandra mea in cap intr-una... si o intreb ce-ai emma? te mananca capul? la care ea: "papa `apu`"...
De suzeta ce sa zic, fiecare cand crede ca e momentul... la mihai am scapat la 2 ani si 3 luni si la emma la 10 luni... cu el am cazut de comun acord ca nu mai e cazul sa molfaie ca strica dintii aia frumosi si ca face bubite care dor tare si cu emma pur si simplu nu i-am mai dat-o la culcare (ca oricum serveau numai la somn)... de dormit fara clar se putea ca adormea normal in masina in scaun fara nici o suzeta, si noaptea oricum suzeta nu-mi era de nici un folos ca o scapa in somn si se trezea si apoi nu s emai culca decat pusa la san, asa ca am imopuscat 2 iepuri de-odata si am scapat si de suzeta si a dormit si ea mai bine
MaryM85 spune:
BUNA! Somleac multumesc mami!
bb_yasmi spune:
dap///in seara asta era sa cedez cu didi... dar a adormit la timp inainte sa cedez eu o sa fie mai greu fara ea (de linistit, adormit...) dar deja o avea si ziua si noaptea... la culcare avea 3-4 in patut (stiu aici e vina mea ) pt ca daca se trezea sa gaseasca una si sa nu ma trezeasca si pe mine
sa vedem cum o sa fie maine...daca cedez (sper ca nu) o sa o primeasca strict la nani...\
mada cand vine din concediu??
roxy voi mai mergeti la mare??
cami_antonia spune:
salutare feteleeeeeeeee
imi e tare dor de voiiii
da nu am mai apucat deloc sa intruuuuuuu
va salut de sub caraiman
dintr-o pensiune tare draguta din busteni
suntem aici de duminica
si mai stam cateva zile
irinucaaaaaaaaaaa imi pare super rau ca nu am apucat sa ne cunoastemmm
vroiam asa de mult
da nu am mai apucat sa intri si sa vadcand vii la mare
ca a trebuit sa caut cazare la munte sa fac bagaje
etc
deliaaaaaaaaaaaa draga mea surioara la multi ani
sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti
daca e adevarat cu alegerea painii de pe tava e superb
petra a ales painea primul lucru
ahahahahha
alina06 felicitari pt nastere si bine ai venit pe lume ilincaaaaa
ce sa va zic de noi
asa cum zice viss
e greu in concediu cu doi bebici mici
mai ales sa le schimbi locul
dar e atat de frumos cand ii vezi fericiti
mai ales antonia care sare in toate trambulinele
si se da in toate topoganele catde inalte sau de grele ar fi ele
sunt fericita ca am putut ajunge putin cu ele la racoare
cat despre gradele de aici
e la fel de cald la soare
dar in padure e superb si racoareeeeee
roxy ce zici daca ajung prin brasov ne vedem o tara?
strumph felicitari pt noua achizitie de bicicleta
yasmi nu am apucat sa umflu nici o piscina ca am plecat in fiecare zi pe cate undeva de cand cu mama la noi
e tare bine cu ajutor
tre sa inchid
va pup pe toateeeeeeeeee
roxy_s spune:
neata fetelor
ce faceti? noi am venit de afara, am papat si acum ne jucam putin. imi arata Anastasia animalutele, eu o intreb si ea mi le arata
cami super ca sunteti la munte, cred si eu ca este frumos si mai racoare. as vrea tare mult sa ne vedem dar depinde cum ati ajunge voi. noi iesim dimineata la 8 apoi mai iesim dupa masa la 17-18. in miezul zilei nu iesim, Anastasia de la 12-13 doarme 3 ore. deci nu am cum. dupa masa ati putea veni? sa nu fie nici in caldura aia mare
bb_yasmi chiar zilele astea am stabilit pentru prima saptamana din septembrie, atunci isi ia sotul concediu. poate o fi mai racoare atunci. nu mai am chef de caldura mare. nu stiu inainte cum stateam la soare toata ziua era si altfel, clar...de aia.
fetelor, voi stati la soare mult? la mare cat ati stat? intre ce ore? ati tinut cont ca este prea cald, ca arde soarele? si mai ales ca nu este deloc sanatos. era mult mai bine mai demult.
pishko ce scumpa a fost Emma cu scarpinatul mie asa dulci mi se par cum se scsarpina in caput, cu degetelele alea mici si grasune....
yupiiiii.... acum o tin pe Anastasia in brate si am lasat-o sa umble in suportul plinnnn cu pixuri, creioane si chestii din astea si tocami ce le-a rasturant si mi-am gasit penseta aia faina care n-o mai gaseam am crezut ca am pierdut-o. ce bine ca am gasit-o ca asta ce mi-am luat-o noua este asa badarana si groasa
acum are in manute buletinul si permisul meu si arata mama, mama...
toate mamicile.
strumphitza spune:
Buna dimineata!
Am trecut sa va dau o cafeluta si sa va salut, sa salvez sa nua jungem pe pagina2 nu am timp de trancanit, trebuie sa pregatesc bagajul ca mergem putin azi la mare, pe o plaja cu pietricele, sa aiba piscoata ce aduna, sa ii ajunga sa nu imi mai culeaga pietricelele de pe langa casa ...sper sa fie vremea ok, nu prea frig si nu prea vant... oricum, venim inapoi diseara ca nu avem ce face noi la mare aici in UK, mergem numai pentru piscoata sa se distreze un pic pe plaja cu pietricele
Va pup, weekend frumos!
Monica are nevoie de noi!