Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Ieri nu am servit cafeluta cu voi ca am fost plecata de acasa, aiurea pe Oxford street a fost multttt mai bine decat ma asteptam, adica ma asteptam sa nu am aer sa respir la metrou si prin magazine si pe strazi dar a fost super ok, incepuse sa se aglomereze cand am plecat eu spre casa pe la 4 dupa amiaza deci Somleac , acum stii pe unde sunt ma pregatesc cu drag si spor de "the big adventure of my life"

Am fost super impresionata ieri de vreo 4-5 ori cand am coborat la metrou si iesit la suprafata pe scari cu carutul in brate, a fost mai usor la coborare aici la statie la mine decat atunci cand am plecat din centru, deh o mie se sacose si sacosele agatate de carut de manere si eram ca tigancile alea nu stiu de cate ori s-au oferit barbati, mai tineri sau mai batrani sa ma ajute cu carutul!! numai auzeam in jur: "love, do you need some help?" sau "dear, do you need a helping hand?", " could i help you?".... le zambeam frumos si le multumeam si am carat eu carutul, nu am vruts a se murdareasca nici unul pe anute de pe carut ca plouase mai ales ca ei erau asa chipesi si frumosi si cativa si la costum la 4 ace .. Sincer ieri am ramas impresionata prin centru, s-a schimbat mult fata de ce stiam eu , nu mai fusesem pe Oxford street de la Paste cred, o gramada de turisti, am auzit toate limbile pamantului, politie cat incape, stewarzi la trecerile de pietoni sa dirijeze traficul si pietonii... multe persoane care imparteau harti cu strazile Londrei si altii care aveau mici birouase de informatii Mi-a placut!! S-a pregatit ceva Londra pentru Olimpiada asta, se vede clar....mai putin traficul in zonele adiacente parcului olimpic

Pishko, ce Olimpiada bre sa fie in Ro? a strazilor cu gropi, a kilometrilor lipsa de autostrada si infrastructura? sau a celor care "fura mai mult si mai bine?" Bravo pentru olita, la cat mai multe pishu acolo si nu pe dupa patut si joaca in baltoaca

Mi-am luat ieri niste hainute tare dragute, am cam terminat, ca mi-am luat si Duminica multe si vreo cateva rochite elegante si panataloni casual.... mai am de luat machiaje, niste bijuurii fantezii as vrea dar sa vedem, ca nu prea le am eu cu astea, dar am sa incerc , costum de baie ma mai gandesc daca imi iau si mici accesorii, gen palarie de soare, clamite de par si de astea

Ma duc sa pap ceva ca ma roade stomacul si mai citesc din urma, acum citisem numai ultima pagina si ce mi-am mai adus aminte, mai nimic adica

Revin dupa ce imi incarc bateriile

Monica are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza!
azi sunt in butoiul ala mare ... azi se fac 4 ani de cand am pierdut-o pe Ilincutza mea, aseara m-am racait si cu al meu...sunt aiurea....
Strumph, bravo de cumparaturi! Spor in continuare..., saai grija in schimb cu exercitiile si papica... sa nu-ti mai fie rau
Somleac , mami, multumesc.... ce tare ai fost... "noroc ca e roscata" .... Andra mamaliga a pus mana sub mamaliga pe care o punea sora-sa in farfurie... acum ii pun ulei de catina pe deget...
Andreea si eu zic la fel..... bravo fetele de la gimnastica! si Andra e cataratoare...eu numai pot sa fac nik cat e treaza, numai prostiutze face...

Mergi la inceput

Fetele multumesc de sugestii, pt cadou... pan ala urma am strans mai multi invitati bani ca ne stiam intre noi si i-am luat o casutza de gradina, barbatii au venit cu ideea..
Mary

Mergi la inceput

...pfii da ce liniste pe aici...lumea e inca in concedii, doar e august

catank, cami, mada haideti cu impresiile si pozele de la mare, soare...sau poate munte

yasmi zici ca a impartit Lucas oasele cu snoopy? e cel mai tare ce a mai invatat nou si spune/face?

Lalely imi pare rau de asa vesti, nu dispera, eu stiu cazuri destul d emulte si fericite in care au ramas insarcinate si cu nenorocita asta de boala... Nu ne arati poze din concediu ?

Miki tu nu ne mai spui nimic? nici o poza noua ceva ? sper ca sunteti bine si fara dr sau spitale

Ailed sa iti faci baiat ca sa stii mai multe vii cu batzul? glumesc, stiu ca nu mai ai voie , nu ? ca deja ai avut 3 ceza... sora mea din Italia o sa o aiba acum pe a 3a si are mari emotii

Magnolia, poate luna viitoare e cu noroc

Andreea cum e Rares , i-au trecut bubitele?

Alehiam, deci mergeti la mare pe mai racoare bun asa, ca poate o sa fie si mai racoare si nu asa multa inghesuiala precum am auzit acum ca este si nu ai loc unde sa pui sezlongu`

Roxy, cu dieta si sportul nu ma las, ca am fixat in cap un scop bine definit!! sa vedem cat ma tine, sper mult si bine am inceput sa iau zilnic vitamine si mi-e mult mai bine

Apropo fetele, dati-mi idei ce sa fac eu ca verigheta mea fuge de pe deget, e larga rau... deh , am cu cel putin 25 kile mai putin decat anul trecut in ianuarie si mi-e frica sa nu o pierd nu va spun cum o caut si controlez la fiecare 20 secunde Duminica dupa ce am ajuns acasa de la shopping am vrut sa mai probez odata rochiile si tot ce mi-am luat si am zis hai sa vad daca intru si in rochiile si costumele de le aveam de dinainte de sarcina...siiii..siiiiiii !!! sunt largi pe mine!!!1 wowww nu vreti sa stiti cum saream intr=un picior si radea piscoata de mine cu gura pana la urechi cum ma manisfestam eu... bine ca nu stau la bloc sa le dupui in cap vecinilor ce sentiment de bine, ce fericire.... cand am incercat de Paste sa imbrac un costum nu puteam trage fusta pe mine , nici sacoul sa il inchei , acum vin perfect sa nu mai spun de rochie, superrrr!!! abia astept sa o port iar ca numai odata am purtat-o si e ca noua

hai ca m-am laudat destul, astept idei cu verigheta... Nick zice sa mi-o dau la bijutier sa mi-o micsoreze dar eu nu vreau, nici sa aud... preotul a sfintit-o si ne-a dat binecuvantarea asa cum este ea acum... ca am slabit eu e alta problema... tre sa fac cumva si nu stiu cum

ma duc la ale mele, iesim putin afara sa cumparam mici chestii de avem nevoie si apoi in parc putin daca nu incepe ploaia

sa nu plec pana nu termin cu lauda

pozici noi pentru cine nu ne-a vazut pe Fb :

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

neatza!
azi sunt in butoiul ala mare ... azi se fac 4 ani de cand am pierdut-o pe Ilincutza mea, aseara m-am racait si cu al meu...sunt aiurea....

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

te pup tare tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

delia te imbratisez mami! foarte frumose pozele iar pe tine te prinde foarte bine ciloarea parului! si eu mi - am deschis culoarea la par! auzi, dodo seamana cu tine, asa-i??

strumf sa porti sanatoasa toate achizitiile! simie imi este larga verigheta, tare de tot dar eum am obisnuit!micsoreaza mami verigheta ce treaba are cu sfintitul ca doar este aceasi! cate chestii..... eu oricum am si schmbat o deja ca nu imi maiplacea modelul :) dar dc breio poti sfinti apoi din nou... pozicile le vad cand ajung acasa, acum sunt pe tel

alehiam cand spuneai c incepe robert scoala??

apropo de vb, ca mai intrebat strumf, ultima lui propozitie preferata pe care o turuie ca pe o placa :)) " veau bobo" sau " bebe lucas bobo" :)) si iite asa vrea sa intee in magazine sa ceara bobo..... sau cum avem pruni pe langa casa " veau piuna" " piuna acu" aduca pruna este acrea :€)) multeeee altele pe care la aude de la noi din conversatiile zilnice si numai ma teezesc ca imi spune si e si se vede clar evolutia lui , ca, spune tot mai clar si mai bine cubintele, propozitiile
merg sa ma culc si eu putin ca azi afost lucas la gradi si eu am avut de umblat apoi tre sa o iau si pe i de la gradi si uite asa trece si ziua asta...

ally voi ce mai faceti?
mada ai uitat de noi?
poooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ziua buna dragelor!
Fuseram la dr si ma saracira de 510 ron, pfuuu ce de bani in nici o ora.Bubitele sunt de la caldura,sudamina de la caldura se numeste.Are picioarele in x si platfus,maine sesrs mergem la ortoped la ora 19.I- au luat si sange pt analize si ce a mai plans si i- am fscut si o analiza pt alergii.Cam atat despre noi.Are si o bronsita cu caracter obstructiv, nimic grav a zis,dar sa am grija sa nu faca astm de asta mi- a dat niste analize.Nu va mai spun ca o sg analiza a fost 210 ron.olalallalal
Strumf sa porti sanatoasa tot ce ti- ai luat.Fie o micsorezi,fir pui inelul de logodna inaintea verighetei sa nu o pierzi.Mai bine o micsorezi ca poate o poerzi si iti va parea mai rau.
Delia super cadoul.Nici eu nu mai pot face nimic cu el.Alpinist il fac.Sunt alaturi de tine mami,cred ca e o zi oribila.Te imbratisez tare tare
Yasmi va pupam pe toti dulce,dulce
Ally dor de voi
Va pup,nu am o stare prea grozavs

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helloo

alehiam cand spuneai c incepe robert scoala??

_
mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

Daca pregatitoarea ramane la scoala, la anul merge la scoala. Daca se muta inapoi la gradinita, ramane la gradi. Deocamdata nimic nu e clar-sigur ce se va intampla la anul.

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

strumph, si eu as miscsora verigheta...., barbatul meu si-a largit-o...si noi ne-am adaugat niste sarme de aur alb pe laturi ca era suflat cu aur alb si se toot stergea....stiu sentimentul de intrat in haine care nu-ti veneau... e minunat... si merita rabdatul de foame....
yasmy, puup, pana la urma am ajuns la concluzia ca tot blonda ma simt mai eu....
alehiam
andreea... mama ce de bani.... sa duci baiatul la ortoped.... si mie mi se pare ca merge Andra usor cracanata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Delia,il duc mami ,avem programare maine la ora 19.Sa vedem ce
ne spune.Sper doar sa nu fie nimic grav si sa treaca cu masaj.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput