Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
strumphitza spune:
Morning si-o cafea!
Hey fetele, da pe unde sunteti, lesinate de caldura ? nu mai scrieti nimic ?
La noi e racoare bine, ziua nu trec 18-20 grade si azi noapte m-am culcat cu pijama cu maneca scurta si mi-a fost frigut spre dimineata chit ca dorm cu plapuma la jumatea lui iulie cred ca a fost frigut afara de am simtit eu rece la manute
Eu am zis sa imi beau cafeluta cu voi si apoi o intind afara ca e soare si frumos, deocamdata ca pe dupa amiaza anunta tot ploi
I-am luat carut nou piscoatei ca faimosul carut de am dat o caruta de bani pe el inainte sa se nasca Sophia a ajuns vai de el, i s-au rupt franele si se oprea exact cand imi era lumea mai draga, in strada traversand deci de cati bani dai pe el atata te tine, de 800 lire ..si incepuse sa scartaie rau de ma zgaraia pe creier, chit ca i-am mai pus ulei si l-am uns cu toate alifiile... vai de urechile mele Asta de l-am luat e un chicco care se inchide tip umbrela, e cu 2 manere ceea ce ma enerveaza , asta e singurul inconvenient care i l-am gasit pana acum, precum aici ploua mereu tre sa imping la carut cu o mana si cu o mana sa tin umbrela, sa nu ma fac ciuciulete... deci o ia carutul in toate directiile si ma super enereaza, dar fac muschi incercand sa il tin pe pozitie drepti sa imping cu o mana numai
Mi-a mai trecut si din "butoi" , nu stiu daca de tot, dar mare parte din el a venit ieri postasul cu un pachet si pe numele meu si eu nu-mi aduceam aminte ce comandasem... doar un storcator de fructe dar trebuia cutia sa nu aiba forma aia, ci ceva mai inalta si robusta,... bun semnez la postas de primire si intru in casa gura casca sa vad ce e, l-am desfacut ca era pe numele meu si cand colo un ipad3 oauuu m-a lasat gura casca domnu sot iar ... saptamana trecuta iar imi luase o gramada de chestii de pe wish listul de pe amazon si acum mi-a luat si ipadul imi venea sa il pup desi nu era acasa ci la birou, l-am sunat sa ii spun cum tzopai ca un copil intr-un picior
De sport si dieta inca nu m-am lasat, bag mare pe ca am cam exagerat cu papa duminica cu socrii si acum tre sa imi scot parleala nu ma mai dor muschii asa tare, deh,,, au inceput sa se obisnuiasca, mai tare ma doare fundul de la scaunul biclei, dar se toceste el in timp, cui pe cui se scoate nu ?
...na ca a venit si postasul cu storcatorul meu de fructe intre timp , ditai cutia tre` sa ies sa scumpar fructe multe si proaspete sa il incerc
Somleac sampanie am baut duminica cu socrii 2 paharele si nu ar fi trebuit , dar dupa 3 luni de cand nu i-am vazut a meritat tu cum te mai simti cu piciorul? de la ce ti se trage? ai calcat stramb sau ce anume s-a intamplat ?
Mary cu socrii a fost foarteeeeeeeee bine mi-a adus soacra un buchetoi de flori de nici nu se mai zarea de dupa ele ca ea e mica si scunda si da florile la o parte sa ma pupe si "vai Dorina da ce-ai slabit" se uita la mine si nu ii venea sa creada, deh nu ma vazuse de 3 luni a intrat in living mi-a dat florile si s-a asezat pe canapea si ma analiza si tot imi spunea ca ce m-am schimbat mie nu mi se pare, poate ei ca nu m-a vazut de 3 luni, dar socrul de langa ea si el cica well done Dorina le-am spus ca asta e ca sa nu rastorn barca in august
Mada gata listele de vacanta? ceva shopping nu bagi ? asa o pereche noua de sandale sau un costum nou la silueta noua? v-ati balacit mult in piscinuta zilelea astea caniculare?
Ally tre` sa ma tragi de urechi mereu asa ca sa imi aduc aminte ce bine se simte cand te urci pe cantar si vezi ca ai mai dat jos ceva , sau cand imbraci o haina si stiai ca sta cam stramt si acum oaca pe tine ce mai face Duracell?
Catank imi pare rau ca v-a stricat planurile mister Base dar na, daca jobul o cere, cu placere nu ? oricum cred ca o sa aeti o acanta foarte frumoasa ca doar sunteti in familie acolo
Roxy imi place baia ta mult de tot, e un rosu frumos da mai mult imi place de Anastasia , ce s-a inaltat, s-a lungit si ii creste si parul, sa nu o mai tunzi da ? laa fata sa faca codite
Va pup ma duc ca am desfacut eu cutia cu storcatorul de fructe si acum imi face piscoata analiza si inventarul pieselor , nu cumva sa lipseasca ceva ca il trimite inapoi la amazon
PS: E asa scumpa cum merge, de vreo 3-4 zile merge mai mult si mai bine, si pe afara cand iesim nu mai vrea sa stea in carut in centuri, vrea numai pe jos sa mearga si abia o pacalesc cu o jucarie/biscuit sa stea sa mergem unde avem treaba ... si stie ca mereu cand ne intoarcem acasa si trecem pe langa parc, dupa ce trecem de semafor si intram in parc o da jos, sa o vedeti cum face sa o scot din centuri sa o dau jos... si e asa fericita ca alearga si isi mai ia cate un buf,, dar se ridica, se sterge de iarba de hainute si merge mai departe... stie unde sunt porumbeii si stie si unde e locul de joaca , tre` sa alerg dupa ea ca ea are viteza fata spre leagane si tobogane , ba stie cum sa deschida si portita la locul de joaca
Fug sa ne imbracam sa iesim cat mai e soare, pana nu vine ploaia
lparpala spune:
Neatza,
"Caldura mare, monser!" Ca bine mai zicea Caragiale!
Si, ca sa fie tabloul complet, noi nu avem voie sa iesim afara pentru ca suntem contagioase. Pitica mea a reusit sa ia boala mana-gura-picior si, fiind altruista, ne-a dat si noua. Asa ca ne coacem in suc propriu.
M-am saturat sa ii tot dau medicamente! Inca nu am reusit sa ii facem vaccinul de 1 an. Martea trecuta ne programasem pentru vaccin si sa ii facem niste analize, iar miercuri dimineata mi-a facut 38.7.
Cam atat despre noi. Am vazut ca ati fost la mare, unele dintre voi. Speram si noi sa ajungem la mare pe la inceputul lui august, dar nu este nimic sigur.
Am vazut ca a inceput intarcarea la mai multi fluturasi. Sa treceti cat mai usor peste aceasta perioada!
Strumph, cred ca vei fi o super lady in croaziera. Poate cand vii in tara ne acorzi si noua timp de o intalnire. Tare mi-ar placea sa te cunosc. Valabil si pentru Ally si Delia.
Cam atat am retinut din "spicuirile" mele.
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 24+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
madutza_bra spune:
Hello
roxy, da ne-am tot balacit zilele astea, si eu ma gandesc ca nu e ok atata caldura pe capul nostru, parca ne da cu totul peste cap. Nu prea mai avem timp nici sa iesim in parc, la locul de joaca pt ca e muuult prea cald si sufocant
Strumph, eu musai tb sa-mi iau costum de baie nou, pt ca la cel de anul trecut cad chilotii de pe mine . Io cred ca si alergatul dupa piscoata la locul de joaca te-a ajutat sa dai jos. Bravo tie!!!
Io stau si pazesc o mancarica de pui cu fasole verde de la mama din curte, si curg apele de pe mine. Copii sunt plictisiti in casa, am iesit de dimineata afara dar nu le-a ajuns. Maine seara pleaca sotul la peste pana sambata seara, si sambata dimineata o intind si eu la mama cu copii ca sa nu stam singuri
mai am sa va spun ca am fost ieri cu Cristi la logoped. L-a pus sa asambleze un robotel, sa spuna niste culori, sa numere, sa faca niste puzzeluri. I-a placut acolo. Asta a fost un control. Mi-a spus ca in mod normal se incepe dupa 4 ani, dar pt ca el e cooperant putem incepe de acum. Daca va refuza sa repete dupa ea, vom intrepupe o perioada si vom incepe mai tarziu. miercurea viitoare avem prima sedinta. sper sa coopereze. a spus dr-ita ca pe de o parte e mai bine sa facem acum pt ca vorbeste stalcit de putin timp, si e mai usor de corectat, dar sedintele vor fi mai scurte de 20-30 min maxim.
In rest toate bune si frumoase, cu exceptia ca am senzatia ca a trecut jumatete de vara si noi nu am facut nimic
irinuca05 spune:
Neatza!
Printesa mea doarme si eu am intrat sa caut lista lui Bb_Yasmi pt bagajul de la mare.
Stau de 1 ora pe google si incerc ce imi aduc aminte din mesajul ala si nimic! Sunt plina de nervi. In timpul asta puteam sa-mi fac singura lista, dar lenea mare!!!
Deci, e oficial, duminica suntem la mare, la Mamamia, Hotel Florida. Pana duminica viitoare Cu bunica si bunicu (parintii mei).
Sper sa nu ne fie foarte cald. Si problema mea: oare o sa avem loc pe plaja sa punem un cearsaf? Eu din ce am vazut, toata plaja e plina de sezlonguri. Uff
Cami, iti trimit pe PM nr meu de tel. Te rog sa mi-l dai si mie pe al tau. Nu stiu daca va fi dispozitie de plecat pana in Eforie, dar poate ne vedem undeva.
O zi buna!
MaryM85 spune:
BUNA!IRINUCA daca gasesti lista te rog sa imi spui si mie pagina cap, dar o sa caut si eu,distractie placuta cu familia la mare!
irinuca05 spune:
Mary, mi-a trimis si Strumpf mesaj si m-a luminat!
Acum am adunat toate listele intr-un word si le trimit pe contul nostru de gmail!
Va pup si vacante placute!
mandreeac spune:
am scris un mesaj lung si nu stiu ce rahat s- a intamplat cu ipodul asta.Mor de nervi
suntem binisor,Rares inca e pe tratament,a slabit un kg si ma cam ingrijoreaza ,merge f bine,sunt mandra d el,ne iubim,ne pupam toata ziua si murim de cald
Lavi,doar tie iti scriu sa nu ma crezi neserioasa,dar nu am apucat sa descarc pozele,maine sper sa o fac,daca nu am o zi ca asta cand Rares fost marait ca i- a mai pocnit o masea
va pup pe toate
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Maduta,tinem pumnii pt prima sedinta,sa repete!
Simo, ai reusit mami? La noi nu a mers cu sare,eu i- am pus tinctura de pelin si cu aia sugea,asa ca ziua il mai fentam,iar seara tati,care nu il culcase niciodata,dar a reusit,am mai aparut si eu prin zona daca plangea d rau;
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela